bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Servera atjauninājumi
48
4
topic
Servera atjauninājumi.
518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2021. gada 03. martā, 21:18

Cienījamie spēlētāji! Ciešā sadarbībā ar pārējo administrācijas un izstrādātāju komandu esam nonākuši pie jauna atjauninājuma. Ar prieku arī varam atgādināt, ka tiek turpināts intensīvs darbs pie ieplānotiem uzlabojumiem, un mēs darīsim visu savos spēkos, lai varētu par šiem uzlabojumiem ātrāk pavēstīt jums! 


Pēc ilgas analītiskās izpētes esam optimizējuši dažādus procesus, kuri agrāk traucēja spēlētājiem izbaudīt plūdenu spēli bez aizķeršanās. Serveris strādā daudz ātrāk un efektīvāk – tas arī ir jūtams FPS ziņā.

- Esam izpētījuši kā spēlētāji pašlaik izmanto automašīnu veikalu sistēmu un pēc diskusijas starp administrācijas locekļiem izveidojām konceptu jaunai sistēmai, kura tikai pavisam nesen redzēja gaismu publiskajā serverī. Sistēma ir mērķēta kā veids, lai attēlotu īstu automašīnu dīleru darbību, ieskaitot gaidīšanas laiku un iespējamo papildkomplektāciju.

Šis atjauninājums arī spēlētājus mudinās veidot pašiem savus autoveikalus skaidra iemesla dēļ – automašīnas no kodētajiem pārdošanas punktiem nav iespējams iegūt uzreiz, pat, samaksājot vairāk; tomēr, citi spēlētāji automašīnas var pārdot momentā. Šis stimulēs servera ekonomikas izaugsmi un uzlabos biznesa iespējas serverī.
 
Pasūtot attiecīgo transportlīdzekli jums tiks piedāvāts izvēlēties auto ekstras kā: magnetola, apdrošināšana, signalizācija, GPS izsekošanas ierīce, robežu caurlaide, logu tonējums un prioritārā piegāde, kas nozīmē, ka transports tiks piegādāts divreiz ātrāk. Transports gan netiks piegādāts momentāli, lai stimulētu servera ekonomiku.

Attiecīgais laiks kas tiek norādīts pie transporta iet arī, ja atrodies offline, ienākot serverī atpakaļ jums ienāks notifications, ka transportlīdzeklis ir gatavs, tas atradīsies salonā/placī kurā pasūtijāt to , auto izvēlētās extras atradīsies transporta bagāžniekā, transportlīdzeklis defaultā būs aizslēgts, atslēgas un tehniskā pase tiks ievietotas spēlētāja inventory, neatkarīgi no tā, vai spēlētājs ir online/offline. Notiek arī darbs pie šīs sistēmas pilnveidošanas – pievienosim iespēju izvēlēties vēlamo krāsu transportam.

-

Veiktas nozīmīgas izmaiņas servera vizuālajā tēlā.

Izveidots jauns, daudz tīkamāks login panelis.

Klipa vietā tiks ievietots servera treileris un visādi mazi ieskati par serveri. 

-

Izveidots jauns spidometrs ar vairākām funkcijām.

Spidometram pievienots apgriezienu rādītājs RPM kā arī pievienots ātruma pārslēgšana, kas norādīts spidometram pa vidu, ceļa nobraukumu rāda virs ātrumiem, visi blinkeri strādā, engine ikona iedegas, ja transportam ir zem 500HP, visi limiteri rādas. Spidometrs maina ciparu krāsu un logo krāsu kad sasniedz +100km/h un +200km/h. Spidometrs togglojas on/off kopā ar engine.

- Veikti miljons drošības ielāpi datubāzēi, veikti uzlabojumi accountu password hashingam.

- Izveidota pavisam jauna 2FA sistēma pilnīgi visiem.

iesūtītais emails atradīsies pie ''ienākošajiem'' vai ''mestulēs'' atkarīgi kādu email pakalpojumu jūs izmantojat.

Ja esat ievadījis nepareizu e-pastu, tad ir iespēja manuāli F10 > Uzstādijumi > 2FA uzstādijumi nomainīt emailu velreiz.

Administrācijai 2FA sistēma ir aktivizēta 24/7, tas nozīmē, ka katru reizi administrācijas loceklis ienākot pa jaunam serverī tiks nosūtīts uz viņa email kods, kuru būs nepieciešams ievadīt, lai ielogotos savā profilā.

Spēlētājs varēs manuāli aktivizēt 2FA sev, sava accounta īpašniekam būs jāievada nosūtītais 2FA kods tikai vienreiz no vienas ierīces, tas nozīmē, ka nebūs nepieciešams vadīt jaunu kodu katru reizi ienākot serverī, lietotāji kuri centīsies uzlauzt citu spēlētāju profilus, tiem tiks pieprasīts 2FA kods no norādītā emaila.

- Pievienots items ''lean'' kuru var turēt rokās, uzspiežot uz itema inventorijā leans tiek izdzerts un tas vizuāli parādas tēla rokā. Sajauktais kodeīns ar limonādi, lean items lietojams arī vizuāli.

Leanam pievienots roza efekts ar mūziku kas skan, efekta pilnā iedarbība ir aptuveni 5-15min.

Leanu var nomest ar komandu /droplean.

- Pievienots /glue updates.

Pievienots glue komandai nepieciešamas nospēlētas stundas, pretējā gadijumā jūs nevarat izmantot komandu, lai mazinātu ļaunprātīgu pielietošanu. (Šo funkciju ir iespējams izmantot tikai sākot no 10 stundām!)

- Salabots /recon exploit kuru izmantoja pāris cilvēki, lai zinātu vai administrācija recono noteikto cilvēku, pievienots administrācijas warns arī, ja tiek pielietots.

- Salabots bugs, ka ar telefonu var pazvanīt kaut tev kontā ir $0. Tagad, ja tavā kontā atrodas $0 un centies pazvanīt, tu netiksi savienots ar pretējo talruni. Saruna ilgst līdz noteiktajai summai kuru varat atļauties.


Mēs sakām paldies par Jūsu ieguldīto laiku izlasot šo progresa atjauninājumu mūsu nebeidzamajā servera attīstīšanas darbā. Solām jums, ka mēs intensīvi strādājam vienmēr, lai serveris būtu labā tehniskā stāvoklī un tajā būtu kas jauns, pat, ja šie uzlabojumi nav redzami uzreiz. Īpašs darbs tiek ielikts servera veiktspējā, un regulāri tiek veikti restrukturēšanas darbi, lai nodrošinātu baudāmāku spēli.

Pēdējo reizi rediģēja 518293182, 2021. gada 03. martā, 22:47.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Murish
Lietotājs++
Mūriš
217 atbildes forumā
Online: 28d 5h 29m
Redzēts 2023. gada 06. novembrī, 13:05
Pievienots, 2021. gada 03. martā, 23:08
2
post

Neliels ieteikums - Izveidot, ka katru mēnesi vai mazākā laikā LSPD mdc tiek dzēsts viens pārkāpums, domaju tas būtu tikai loģiski, irl arī gadu laikā tiek dzēsti soda punkti. Savadāk, ja agrāk esi grēkojis mdc ir pilns, mēnešiem ilgi neesi apturēts, tevi pēkšņi pa sīkumu aptur un pa pilnu programmu saliek sodu tikai dēļ MDC vēstures. 

6k

||Johnson Edge - DZĪVS- Los Santos Customs||

||Felix Lorenz - DZĪVS - 15 BLVD Cathay Criminals||

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 04. martā, 01:25
17
post

@Murish

Nē. Visu labu.
Tevi ņem pēc pilnas programmas ja taviem iepriekšējiem sodiem un jaunajiem sodiem starpā ir mazāk nekā 2-3 mēneši. |
6 sodi nedēļā = tiesības nost

Arhimēds Pitagors
Lietotājs
Arhimēds
248 atbildes forumā
Online: 18d 0h 50m
Redzēts 2023. gada 22. septembrī, 08:21
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 04. martā, 13:25
0
post

" Neliels ieteikums - Izveidot, ka katru mēnesi vai mazākā laikā LSPD mdc tiek dzēsts viens pārkāpums, domaju tas būtu tikai loģiski, irl arī gadu laikā tiek dzēsti soda punkti. Savadāk, ja agrāk esi grēkojis mdc ir pilns, mēnešiem ilgi neesi apturēts, tevi pēkšņi pa sīkumu aptur un pa pilnu programmu saliek sodu tikai dēļ MDC vēstures. "

 

 

Uztaisi jaunu character. Vai ari nelido ar behu ja beha lido. 

 

evi pēkšņi pa sīkumu aptur un pa pilnu programmu saliek sodu tikai dēļ MDC vēstures."

Atzīsti savu vainu, būs brīdinājums. 

Pēc ASV likuma. Ja policists aptur un cilvēks atzīst savu vainu, ja tas ir maziņš(niecīgs) pārkāums, policistam ir tiesības brīdīnāt cilvēku un nelikt sodu. 

Apbalvojumi

Pitagors
Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Pitagora krūšutēls, kas atrodas Romā
Personīgā informācija
Dzimis580.—572. gadā p.m.ē.
Samosa, Senā Grieķija
Miris500.—490. gadā p.m.ē.
Vispārīgā informācija
Skola, tradīcijaPirmssokratiķi
Galvenās interesesĒtikametafizikamūzikamatemātikapolitika
Valodasengrieķu valoda

Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķuὉ Πυθαγόρας ὁ Σάμιοςho Pūthagoras ho SamioslatīņuPythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķisfilozofszinātnieksārstspolitiķispriesterisizgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.

Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.

Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.

Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.

Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]

Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."

Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.

 

tavsmurgs
Lietotājs
142 atbildes forumā
Online: 7d 5h 28m
Redzēts 24. aprīlī, 21:58
Pievienots, 2021. gada 04. martā, 13:29
3
post

@sfloduR ja, bet fletchers tpt ir *cenzēts* un uzliks tev to sodu. :*

Pēdējo reizi rediģēja Dinčaa, 2021. gada 04. martā, 14:19.

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts Vakar, 20:54
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 04. martā, 13:31
8
post

Ne velti tev forumā nick name ir murgs, jo tu murgo kaut kādu hujnu forumā. 
Un vispār... kurā dirsā Jūs izrokat to, ka ja sakrājas daudz sodi mdc, soda stingrāk? The fuuck? 
Tas galīgi nav. Vienīgais kas notiek, ja ir vairāki sodi - neuzņem valdības frakcijās un ņem nost tiesības. Smagāki sodi nav, Jūs vienkārši vai nu esat kaut kādu huiņu sagrābstijušies no viena chuvaka nostāstiem, vai vienkarši cenšaties kaut ko iepirst forumā. 

Kodeksu atver un apskatās. 

Tējaaa
#soberAF
Teeja
494 atbildes forumā
Online: 48d 22h 56m
Redzēts 19. martā, 10:43
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 04. martā, 14:31
0
post

Ieteikums serverī.. Komatam a.k.a kevinam netrollet tik daudz

 

ivanovs
VIP
681 atbildes forumā
Online: 95d 12h 6m
Redzēts 2022. gada 07. septembrī, 06:48
Pievienots, 2021. gada 04. martā, 15:03
0
post

labs, vel tikai vajag piedomat pie taa kaa noturet tautu nevis aizbiedet.

Pēdējo reizi rediģēja ivanovs, 2021. gada 04. martā, 15:05.
Haseeb
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Lietotājs+
138 atbildes forumā
Online: 4d 3h 4m
Redzēts 16. aprīlī, 16:16
Pievienots, 2021. gada 01. maijā, 23:09
0
post

Gan jau tie,kas nak uz šo serveri ,redz ka ir kas jauns,kā nav citur, ari ar to paliks,tikai jalaiz visadi update ara,lai cilveki paliktu, soreiz nav slikts.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 233 ( 1824 skatījumi )
Bosch, ELSB, Savage, Draugs, dandijs, Leonchiks, 518293182, kadzis, Murish, Jitzie, teoy, Klipy, smokiys, DriverOG, Em4iks, MaryJane, BauskasPiviits, Ricins, hoodrat, Kristherz, Gozmit, jurislips, LUĪZE, PETER1ZZ, Twizzy, sluker, Skrevele, Sicitisss, pagarinatajs, Aleksej Nikolaev, Layne, FriiKee, HENNESY, pidars, figura, Ne, Kristiāns, SANLA, marats, Zexity, linceensop, Lauris29, niksniklaavss, Biggy, Arhimēds Pitagors, abolinsraivo, Saulgreezy, Emilinshh, Cryptix, Shrek, Sestais, Ekslo, Smile, abcdefghijklmnopqrstuvwxyz, MonopolsS, nauriks, Adrul1s, Tējaaa, LaivisRIepa, amsterdam, Freimis, Niknaaks, Čivrix, Haralds, Prime, astr0q, Kristers, emils165, Swufy, Sneaky, Maruzha, Origo Urla, silvia, Mentos, UMEH, 7n4_, callmedsbitch, UmpaLumpasss, Regna, Vitolinsh22, Burakz, rackzz, Assassin, Dekraa, Neviens, Werinnors, Guzman , Memorie, Kriksis, Dawitos, OpisLV, MrLa!pa, alexdell2, LMD, NopeLv, daunars, Collins, Stefan, Strepchy, HandlexY, TrustR, Luwii, KasParNa*uj?, SNAKE, Sardze, Sharwell, balenciaga, shockins, Scrubs, GaraiS, hood trooper, command, friend of deer, Sharper, martinsh, Kiwix, Tropkillaz, Emilinsh, Saiko, girts, Danno, raivorijs, Fructzzz, Psychicaut, Zeroboss, Raivis, ČIGĀNS 3310, 💜 Tvaiciņš 💜, lemon, Tominsh, yanchux, Valchhaaa, TurboRaķet, Zvaigznite, Ryan Gosling, joberis, FalkeLV, Liepinshh, Chemijs, RageQ, qtecc1, Bridges, Norbis, FL3X, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Enija, Dayzer, ivanovs, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, Dinčaa, 2Pac, annija, fletcher2, Сhrееру, dqlepey^^, Ofkors, samantiina, timaballs, LogiTec, RainersK, Laurz, LuckyDonut, CarD, Nuwzys, endeavour, tavsmurgs, FAMILIARITY, BATYA78, archaa, Supreme, klassiks, maranik, HENKONZ, Gonzalez, Admiiiks, GoblinX, Haseeb, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, martvigs, Kartoška, tomka_c19, draiver, Slippyy, Biezaputra, Castellani, derkijs, Angelis, bLank, mamba yeaz, RealAnrijs, RaspyS, Negro, Loews, Ērms, beglis, sifons, Andzins, rckola, jamesbrilliant, MarkusBlad, rant, John321, Brazy, Veslijs, EBK, KristapsDD, wind, KKristers, Madden, witch, kukuruza, Gangsta, uravnobeshen, AdrukS, DidzzyS, Kapracis, santiz, RavenS, hoodsta, Hopijs, Tankists, esmunozonas, FizzyS, Hačiko, Kamars, Kiddo, ツARMISSツ, Freedy, Mitrais, felss, Sc4rLV, LaKush, Emmet_Bowman