bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
9
1
topic
28/02/2021 - Virsnieks ticis sašauts un nodurts. Trīs aizdomās turamie miruši bet ceturtais - bēguļo.
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 28. februārī, 01:02

Sestdiena, Februāris, 28, 2021
Virsnieks ticis sašauts un nodurts. Trīs aizdomās turamie miruši bet ceturtais - bēguļo. 

 

Š.g 28.Februārī, īsi pirms pusnakts tika saņemti rādio-ziņojumi par aktīvu pakaļdzīšanos, kuru veicināja Policijas Departamenta virsnieks Oto Duncan. Virsnieks veicināja transportlīdzekļa apturēšanu, lai pārbaudītu vadītāja dokumentāciju. Transportlīdzekļa vadītājs, kurš ir identificēts kā Brennan Lavoie samainijās vietā ar blakussēdētāju, kurš uzsāka izvairīšanos no miera uzturētāja. Pakaļdzīšanās beidzās nepilnus 2 kvartālus augstāk, Idlewood dzīvokļu kompleksos, džipam iesprūstot starp ēku un koku.

Aizbēgot no apturēšanas vietas, virsniekam bija liela distance starp transportlīdzekli, tādēļ viņš nebija spējīgs pamanīt to, ka 3 cilvēki no mašīnas ir izkāpuši un aizskrējuši prom. Kad mašīna iesprūda, virsnieks ir devis pavēles vadītājam padoties, izņemt atslēgas no aizdedzes un izkāpt ārā. Tieši šajā brīdī, pie virsnieka pieskrien pārējie transportlīdzekļa pasažieri kuri uzsāk apšaudi ar virsnieku.

Īsi pēc pirmajiem šāvieniem, rācijā noskan ziņojums par apšaudi un notikuma vietā ierodās papildus vienība, kura pielietojot letālo spēku nošauj 3 aizdomās turamos, kuri miruši notikuma vietā nesagaidot medicīnisko palīdzību. Pēdējais izdzīvojušais ir Brennan Lavoie kurš ir meklēšanā par virsnieka slepkavību. 

Departamenta publiskotais apšaudes video: 

Pēdējo reizi rediģēja dandijs, 2021. gada 28. februārī, 01:07.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0