Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [✔]
• Esmu aktīvs/-a forumā [✔]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [✔]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [-]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [✔]
Anketa
Vārds: Rinalds
Vecums: 14
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Dayzer
Izveidoto personāžu saraksts:
Samuel Collins [TLL Corp]
Matthew Lewis [Neaktīvs]
John Johanson [Neaktīvs]
Pieredze šāda veida amatā: Vienu reizi biju Uzraugs šajā serverī.
Pieredze lomuspēles jomā: RolePlay serveros spēlēju jau apmēram divus gadus , pa to laiku esmu iegaumējis RP Termiņus. Pirms Kicka es spēlēju Serpent.lv , varbūt kāds atceros šo serveri. Pēc pussgada Serpent aiztaisijās un es pārgāju uz Kick.lv.
Servera /history ekrānšāviņš: https://imgur.com/a/oPzvfdC">https://imgur.com/a/oPzvfdC
Motivācijas vēstule: Es visu laiku kamēr spēlēju kick gribēju būt Uzraugs , vienu reizi man tas sanāca , bet ne uz ilgu laiku... Man pastāstija bugu , es viņu teicu commandam , pārbaudiju un norāvu banu.. Bet nu mani unbanoja , neesmu spēlējis Kicku ilgu laiku , tagat sāku un sapratu to kad jāmeģina vel reiz. Es gribu būt servera Uzraugs , jo pa šo laiku kamēr es spēlēju redzēju daudz cilvēkus , kuri vispār nezin RP Termiņus. Man liekas katrs kaut vienu tādu ir redzējis , tādus vajag mācīt , bet nav neviena kurš mācīs viņus. Tagat cik zinu serverī ir nepieciešami Uzraugi , es ļoti grībētu būt viens no viņiem. Man ir pietiekami daudz brīva laika lai mācīt jauniņos , un skatīties lai neviens nepārkāp noteikumus. Esmu daudz laika pavadijis iekš servera , katru dienu esmu on , tapēc es varēšu visu laiku sēdēt un skatīties lai nebūtu tādu , kuri vienkārši dara ko grib. Kad biju Uzraugs daudzus esmu iemācijis RP Termiņiem , bet nu es nebiju ilģi noturējis to statusu.. . Pa šo pussgadu daudz kas mainijās. Ja nu man šo pieteikumu apstiprinās , es vairs negribu pārbaudīt bugus .Gribās iet tālāk , nevajag stāvēt uz vietas , vajag mēģināt.
Un vel , ja kāds vel projām domā to kad es visiem stāstiju bugu , tā tas nav .
Paldies Par Uzmanību! Ceru labi padomāsiet pirms kaut ko rakstīt!
"Я в моменте"
Erpojam vienā frakcijā, esi pierādījis savas rp spējas un ir laba GM pieredze. Došu par.
Pret, vienīgais, ko redzu, ka braukājies apkārt ar auto un TLL piestrādā. Neizcelies nekā īpaši. PRET!
Man patīk, kā visi savos pieteikumos stāsta, ka tā tik mācīs iesācējus, ka pizģets. Tikko kaut kas ir jādara met atmaskas. Es domāju, ka tev vēl vajag paerpot un pierādīt sevi. Atvainojos, bet es "PRET".
Redzu ka vēlies tikai mācīt terminus, bet Uzrauga amats ir daudz plašāks, jo būsim reāli terminus varam izlasīt paši, respektīvi tie kuri nemāk terminus var izlasīt un iemācīties, ja to vēlētos.
Neņem pie sirds, bet esmu Pret. - uzskatu ka šobrīd vajag Gamemaster'us ar plašāku pieredzi nekā ir Tev. ;)
Esmu redzejis braukājot ar TLL konfiscētāju, neesi ar neko izcēlies šajā sezonā, pret
||Johnson Edge - DZĪVS- Los Santos Customs||
||Felix Lorenz - DZĪVS - 15 BLVD Cathay Criminals||
Vilcēja operators nav RP, PRET!
TLL nav frakcija kurā tu vari rpot un vēlāk pieteikties uz GM.
PAR
Strādājam vienā f3, visu laiku braukā ar TLL auto, bet jauni RP parādās no tavas puses, kā atceros bija pieredze GM, bet nefortonulo. Iedotu tev spēju tagad...
kad tev beidzot paliks tie 15 ?
esmu par , ja tu biji prom un atnāci atpakaļ sākt rpot tll beno tad tikai respekt , jo ja tu rpo tll beno tad ļoti daudz esi iemācijies no mūsu admina kasitlaņa kuram ir ļoti laba pieredze un tas nozīmē , ka tu būsi spējīgs iemācīt pārējos rpot , lai beidz braukāt ar busiem un iet uz tll beno , liels zaļs PAR
Sēžot tll rp neiemācīsi nevienam, vrbt tikai kā pieāķēt āķi pie mašīnas +tika dota iespēja jau iepriekš un tu to papisi, pret.
cau
Skatos viss TLL ir salicis PAR, iepriekš esi mācijis saviem draugiem servera nepilnības. ANTI
uz statusu tik skrien ,pēdējie topiki tev ir tikai uz GM.
Es tev pa bracki ielikšu pret
rinald kp tu faking reklame citu serveri sava cv?
vienozimigs pret jo nejedz lomuspeli
tll jeb kurs idiots tiek ieksa
būšu viennozīmīgi pret , bugus meklē un turpināsi meklēt vēl ar statusu vēlvairāk izplatīsi nē paldies.
tikko parādies un raksti gm pieteikumu ? ne paldies , pa bracki ielikšu pret
pedejais posts no novembra, neesi te aktivs, ne
Motivācijas vēstule: Es visu laiku kamēr spēlēju kick gribēju būt Uzraugs , vienu reizi man tas sanāca , bet ne uz ilgu laiku... Man pastāstija bugu , es viņu teicu commandam , pārbaudiju un norāvu banu.. Bet nu mani unbanoja , neesmu spēlējis Kicku ilgu laiku , tagat sāku un sapratu to kad jāmeģina vel reiz
tiesam iespaidigs sakums motivacijas vestule.
no.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Jitzie, NormensLV, 💜 Tvaiciņš 💜, HENKONZ, Dayzer, LuckyDonut, Draugs, Murish, daunars, raivorijs, Scrubs, Ryan Gosling, Swufy, samantiina, Biezaputra, Origo Urla, HandlexY, martinsh, KristapsDD, RainersK, Tropkillaz, nauriks, niksniklaavss, 442240, qtecc1, TrustR, Gangsta, Assassin, Sestais, kidpromil, ELSB, draiver, archaa, sippa, Angelis, ツARMISSツ, timaballs, Raivis, beglis, Kristers, dandijs, Maruzha, bLank, flinstons, Hačiko, FL3X, Bridges, Kamars, trust, fletcher2, Tominsh, FalkeLV, Lauris29, LUĪZE, DidzzyS, 518293182, Bosch, Sc4rLV, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, Fllexy, Devitais, Sneaky, LMD, Klarxz, Freedy, Castellani, Dinčaa, shockins, Tējaaa, Enija