Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: blackdragon
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: sneaky
Iesaistīto personu lietotājvārdi: hz
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: bija drifta evetns visi tēlo muļķus trollo , es patēmēju uz houmiju ar savu ak un sniikija kungs izdzēsa viņu , vēlos dabūt atpakaļ tas galīgi nekādīgi nav saistīts ar IC , lai man viņu pēc eventa neatdotu atpakaļ.
Pierādījumi:
Komentāri: gribu ak ar 3 aptverēm
Zabala sneaky, kādēļ Tu kā gamemasters dzēs āra citiem itemus?
Fucking yo shawty before she leavin
vovo
Vairrākārt esi arī IC plātījies bez iemesla ar savu kalašu, un pat bez iemesla šāvis no tā, esmu piefiksējis reconojot. Būt par, ja viņu Tev neatdotu.
ko tu tur pljuuti eurojani tu vispaar nezini , kur atrodies
Pirmo reizi tevi te brīdināja draivers. Tālāk cik saprotu tu velreiz vilki, čakarējies. Es tevi personigi disarmot nevaru, tevi kāds cits disarmoja par to ka izvilki velreiz.
kads laikam juutas nedaudz ahujel un grib ak svinu dirsaa
Sen jau bija laiks tam gailim atņemt viņa rotaļlietu ar kuru kaa blatnijs plātījās.
братва из ЛС.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
kas tu taads vispaar esi
Palūgšu izbeigt čatu.
Katrs nākamais liekais posts tiks sodīts ar 1 brīdinājuma punktu.
Atļauts izteikties TIKAI sūdzības izskatītājam un sūdzībā iesaistītajiem, lai pievienotu TIKAI papildus pierādījumus (ekrānšāviņi, logfiles, situācijas video, detalizēts situācijas apraksts).
Pareizi izdarīja, nav ko plātīties eventā ar Kalašu, administrātors Draiver bija veicis brīdinājumu, būtu gudrāks saprastu, ka nav ko blatot.
Nekas netiks atgriezts.
-TC-
KasParNa*uj?, Jitzie, HENKONZ, nauriks, Tējaaa, Jankellls, gxngmember, Kristers, kidpromil, KristapsDD, Mitrais, Murish, Bridges, ツARMISSツ, Loews, FalkeLV, archaa, bLank, RageQ, HENNESY, fletcher2, niksniklaavss, Angelis, Tropkillaz, Biezaputra, Sneaky, Tominsh, dandijs, Castellani, Enija, Ekskluzīvais, 442240, Draugs, timaballs, Assassin, trust, hoodsta, ELSB, Gangsta, sippa, samantiina, 518293182, command, Danonkijs, ivanovs, Memorie, Bosch, Maruzha, Liepinshh, LMD, GaraiS, Gozmit, Raivis, Devitais, martinsh, Ciekurs, ForesT, daunars, Dinčaa, FL3X, HandlexY, AdrukS, Freimis, RainersK, beglis