bilde ko parada kad esi afk par ilgu
5
1
topic
[Atjaunošana] Kenneth Moore
RainersK
Lietotājs++
263 atbildes forumā
Online: 39d 7h 44m
Redzēts 18. martā, 09:52
Pievienots, 2021. gada 22. februārī, 21:13

Cī-Vī] David Williams - Arhīvs - www.PLAYHARD.lv

LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS

AMATA ATJAUNOŠANAS APLIKĀCIJAS FORMA

Personas dati

| 1 posms;  Personālā informācija |

Uzvārds: Moore.

Vārds: Kenneth.

Dzimums: Vīrietis.

Faktiskā dzīvesvieta: 2423-1, Mason Street, Idlewood.

Deklerētā dzīvesvieta: 2423-1, Mason Street, Idlewood.

| 2 posms; Nodarbinātība departamentā |

Iepriekšējā pakāpe: Policijas Virsnieks III+1.

Augstākā sasniegtā pakāpe: Policijas Virsnieks III+1.

Kāpēc pametāt Policijas Departamentu?: Man, Kenneth Moore, bija nepieciešams pamest Los Santos Policijas Departamentu izmisuma dēļ. Viss bija kārtība līdz brīdim, kad personīgo iemeslu dēļ, man bija nepieciešams iegūt krietnu daudzumu naudas. Kā jau jebkuram cilvēkam dzīve ir arī grūtāki posmi, kad viss sliktais notiek vienlaikus. Visādām traģēdijām sākoties vienlaikus, es apjuku un nezināju ko darīt - bija vajadzīgi daudz lielāki ienākumi, nekā tie, ko saņēmu tikai ar algu. Tad nu man ienāca piedāvājums strādāt tā teikt "melno" darbu, kur ir daudz vienkāršāk tikt pie naudas. Šos divus darbus vienlaikus bija ļoti grūti apvienot un laika gaitā, man nācās pamest Departamentu. Jau labu laiciņu esmu atpakaļ uz sliedēm, ar motivāciju strādāt un turpināt aizsargāt Los Santos.

Kāpēc vēlaties atgriezties departamentā?(Minimums 50 vārdi): Es, Kenneth Moore, vēlētos atgriezties atpakaļ Policijas Departament sastāvā, jo vēlos turpināt savu iesākto karjeru, aizsargājot Los Santos no likumpārkāpējiem. Strādājot Departamentā, nekad nesaskāros ar nekādiem brīdinājumiem no augstākstāvošajiem PD locekļiem vai kā tāda. Vienmēr tiku galā pat ar visgrūtakajām situācijām un reaģēju ļoti ātri. Pēdējās nedēļās Departamentā, tiku ņemts līdzi pat visbīstamākajos reidos kopā ar  priekšnieku Andrey Abawi. Darbs Departamentā man patiesi sagādāja baudu un gandarījumu. Ar cieņu, Kenneth Moore.

| 3 posms; OOC informācija | 

Vecums: 15.

Tēli kuri ir atradušies iekš Los Santos Police Department: Kenneth Moore.

Links uz apstiprinātu rekrutācijas aplikāciju: https://mta.kick.lv/forums/topi…kenneth-moore/

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 11h 54m
Redzēts 20. augustā, 00:17
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 26. februārī, 19:47
0
post

Cien.Kenneth Moore.

Mēs rakstām Jums attiecībā uz iesūtīto aplikāciju amata atjaunošanai. Pēc plašākas diskusijas mēs uzskatām Jūsu aplikāciju par derīgu  amata atjaunošanai Los Santos Policijas Departamentā. Ņemot vērā to, ka Jūsu kvalifikācija priekš Policijas Virsnieks III+1 amata ir iztecējusi, Jums tiek piedāvāts atjaunoties pakāpē Policijas Virsnieks III.

Ja Jūs uzskatāt ka esat gatavi piekrist atjaunoties departamentā, tad sazinaties ar mūsu iecirkni caur tālruņa numuru -  311 un pieprasiet interviju ar kādu Augstākās komandas pārstāvi, vai Rekrutācijas un apmācības biroja pārstāvi. Kā arī vērts iegaumēt, ka atjaunojoties departamentā Jūs tiekat uzlikts uz ZTP (Zero Tolerance Policy - Vienas kļūdas iespēja). ZTP nozīmē to, ka Jūs varēsiet pieļaut tikai vienu kļūdu, kura būs arī Jūsu pēdējā. ZTP ilgums ir 6 dienas. 

 

Februāris 26.; 2021
Los Santos Policijas Departaments
Augstākā komanda
 

100 Central, 1st Street, Los Santos, SA 90012

Lietotāji skatās šo tēmu: 0