bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
6
2
topic
Seržantes Rose Florina bēres.
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 16. februārī, 18:26

LSPD] Jim Cartez - Arhīvs - www.PLAYHARD.lv


Otrtdiena, Februāris, 16, 2021
Publisko Attiecību Birojs


Seržantes Rose Florina bēres.

KAM?
Seržantes Rose Florina aizvadīšana aizsaulē pēc apšaudes. Bēres tiek veiktas lai netiktu zaimots seržantes vārds, par veiktajiem panākumiem tiesībaizsardzības jomā.

KAD?
Sestdien, 20, Februāris, 2021
19:00 - (~) 19:30

KUR?
Temple kapi.

KURŠ?
LSPD Command Officers
LSPD Patrol Bureau personal.

LSSD Command Officers
LSSD Patrol Bureau personal

Los Santos: 16.Februāra, 17:00 pēc vietējā laika, divu dažādu departamenta pārstāvji iesaistās pakaļdzīšanā, atrodoties vienā transportā. Miera uzturētāju uzdevums ir nodrošināt likuma izpildi, iesaistītais transportlīdzeklis atsakās pakļauties un uzvedās ļoti agresīvi, pret šo transportlīdzekli tiek pielietots šaujamierocis un mirkli vēlāk transports avarē. Dodoties uz fizisku kontaktu pie vadītāja, vadītājs izvelk savu pusautomātisko šaujamieroci un veic šāvienus virsnieces virzienā, šie šāvieni ir nāvejoši. Virsniece nomirusi notikuma vietā nesagaidot medicīnisko palīdzību. 
 

Rose Florina saņems - 
 

LAPD-Police-Star -Police Star ir apbalvojums par drosmi, ko parasti piešķir virsniekiem par dienesta pienākumu veikšanu, ārkārtes situācijā, izmantojot taktiskās iemaņas lai novērstu draudus un/vai likvidētu vai neitralizētu aizdomās turamos. 

LAPD-Purple-Heart-Ribbon - Piešķirts virsniekiem, kuri gūst traumatiskus fiziskus ievainojumus aizdomās turēto aizturēšanā izmantojot taktiskās darbības. Kā arī tiek piešķirts policijas darbiniekiem, kuri pildot dienesta pienākumus ir miruši, aizdomās turamo dēļ.

Pēdējo reizi rediģēja Bosch, 2021. gada 16. februārī, 20:13.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0