Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ x ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x ]
Anketa
Vārds: Didzis
Vecums: 16
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): -
Izveidoto personāžu saraksts:
Opie Wilson - TLL Beno
John Annabel - The New Generation Mafia
Nick Lonislav - Bezdarbnieks
Johan Lonislav - 15 BLVD Cathay Criminals
Pieredze šāda veida amatā: Līdz šim vēl neesmu bijis gamemaster, taču zinu pārsvarā visas ne-administrācijas komandas. Tā kā ātri mācos - šī, manuprāt, nav problēma.
Pieredze lomuspēles jomā: Runājot skaitļos, kickā spēlēju aptuveni pusgadu. Pa šo pusgadu esmu iemācījies RP, editot screenshotus un daudz ko citu. Protams, ka ir vēl kur augt, bet, manuprāt, manas zināšanas ir pietiekošas, lai apmācītu jaunus spēlētājus, ņemtu reportus, izskatītu sūdzības.
Servera /history ekrānšāviņš: https://imgur.com/gallery/sU4AgRc
Motivācijas vēstule: Es vēlos kļūt par gamemaster, jo bieži, kad ir problēmas, kuras pats nevaru risināt un kuru dēļ uzrakstu /report, man ir jāgaida nežēlīgi ilgs laiks, pēc kuras gaidīšanas esmu jau pasaucis kādu citu administratoru iekš spēles, lai palīdz man. Kā arī esmu bieži palīdzējis jaunajiem spēlētājiem iejusties un sākt RP'ot šeit. Es esmu aktīvs gan forumā, gan iekš spēles. Pieņemšu reportus, kā arī palīdzēšu jaunajiem spēlētājiem. Cienīšu citus un centīšos cik daudz vien varēšu, lai palīdzētu kick spēlētājiem. Vērtīgi pieminēt, ka man sirdij tuvas ir mašīnas un to labošana, tāpēc būšu spējīgs izskatīt mehāniķu pieprasījumus, ieteikt jaunajiem mehāniķiem kā un ko labāk darīt.
Servera uzrauga spējas dos man iespēju sevi pierādīt vēl vairāk, kā arī esmu diezgan aktīvs un spēlē varu ienākt jebkurā dienas un nakts laikā. Mani ir ieinteresējusi doma palīdzēt jauniem spēlētājiem, kā arī pieredzējušajiem spēlētājiem. Es pats zinu kā tas ir - būt jaunam spēlētājam, kad nav draugu ar ko kopā spēlēt. Māku "būt uz viena viļņa" ar citiem spēlētājiem un pielāgoties viņu RP mācīšanās spējām. Apmācot kādu spēlētāju, es viņu aicināšu nākt mutiskā sarunā, jo tā ir vieglāk saprast un uztvert, nekā rakstīt. Kā arī vēlēšos savu apmācāmo vest "uz ielām" - nevis iespundēt istabā un spiest mācīties visus terminus. Manuprāt, šī arī ir daļa, kas pietrūkst, kad apmāca cilvēkus - praktiskā daļa, nevis pliku terminu kalšana galvā.
Būšu pret , daudz pie kā jāpiestrādā , TLL nav vieta lai varētu nopietni attīstīt roleplay prasmes , kā arī motivācijas vēstule nav motivācijas vēstule. Šobrīd daudz ko izsaka pieredze tās arī nav , bet good luck.
Visi no TLL sūcat naudu , interesē tikai manta , neesmu tevi redzējis baigi nekur rpojot , šoreiz būšu pret , TLL Darbinieki lucu neapvainojaties , nespiediet dislajkus
Tālāk par tll neesi ticis, es laikam pret.
gl.
cau
PRET, tālāk par pārforsētiem autiņiem, aktīvu spēlēšanu un tiekšanos pēc naudas no Tavas puses neesmu redzējis. Lai vai kā, veiksmi Tev.
Man patīk, ka mazie vēlas likt komatus, lai izskatītos gudrāk, taču tajos rūgti maldas.
Pret, nav attīstības.
blankam piekritu, pret
a kp castanis nav uzlicis laik tev un devis rekomendaciju?
Vienīga vieta kur tevi var satikt ir TLL Placī, un reizēm manīt kad braukājies ar Subaru
Pret, bet nu veiksmi.
Būsu par , jo esi labs čoms . Visu māķi , tapēc domāju tu būsi labs Uzraugs.
Gl vecīt.
"Я в моменте"
Būšu PAR . Normāls vecis , erpot māk !
es viņu aicināšu nākt mutiskā sarunā
tas jau ir MG cuvak
Nesaskatīju ko vēlējos tavā pieteikumā un profilā, smelies pieredzē ārpuss TLL un mēģini nākamreiz,
noraidīts.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
ddandaliis, dandijs, adawda, DidzzyS, Twizzy, Kristiāns, juppi, Castellani, Jitzie, LaMpAcKa, MrLa!pa, PETER1ZZ, NormensLV, Dayzer, 💜 Tvaiciņš 💜, Nuwzys, naurz, Kazocinsh, LUĪZE, Gonzalez, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, LuckyDonut, Origo Urla, Gangsta, raivorijs, N1ce7ry, nauriks, martinsh, KristapsDD, Draugs, daunars, RainersK, bLank, TrustR, Assassin, Murish, archaa, sippa, ツARMISSツ, Biezaputra, Raivis, HandlexY, ELSB, niksniklaavss, Bosch, flinstons, Hačiko, FL3X, Bridges, Kamars, fletcher2, FalkeLV, Tominsh, 518293182, Angelis, trust, Sneaky, ForesT, samantiina, Sestais, Sc4rLV, Lauris29, yanchux, Devitais, Dinčaa, Tējaaa, 442240, Maruzha, command, marats, Loews, Ciekurs, GaraiS, qtecc1, diletants, Kapracis, Tropkillaz, CarD, Spriditis, Kristers, Skrevele, amsterdam, Gozmit