bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Rekrutācija & apmācības
3
1
topic
[LSSD] William Beasley
felss
Lietotājs
4 atbildes forumā
Online: 18h 19m 19s
Redzēts 2021. gada 20. maijā, 17:41
Pievienots, 2021. gada 15. februārī, 01:38

Eclipse-RP - GTA V Roleplaying Server
LOS SANTOS  ŠERIFA DEPARTAMENTS
REKRUTĀCIJAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA

APLIKĀCIJAS FORMA

*Jābūt ASV iedzīvotājam X
*Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem. X
*Jābūt vismaz 21 gadus veciem. X 
*Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B vai A kategorijas vadītāja apliecībai. X 
*Nedrīkst būt kriminālisodīts, sodāmības līmenis par ceļa satiksmes noteikumu pārkāpšanu nedrīkst pārsniegt 5 sodus mēnesī.  X

| 1 posms;  Personālā informācija |
Uzvārds, vārds: William Beasley
Dzimums: Vīrietis
Dzimšanas datums: 12.05.1993
Dzimšanas vieta: Los Santos,San Andreas
Deklerētā dzīvesvieta: Los Santos,Idlewood 32
Faktiskā dzīvesvieta: Los Santos,Idlewood 32
Pilsonība: Amerikānis
Tālruņa numurs: 778765
E-Pasts: wbeasley@gmail.ls

| 2 posms; Rekrutācijas jautājumi |

Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Šerifa Departamenta pārstāvi? Kļūt par likumsargu vienmēr ir bijis mans sapnis, kuru es beidzot esmu nolēmis piepildīt. Pēdējā laikā arī esmu novērojis ļoti lielu nekārtību un vairākus noziegumus pilsētā, tas vien ir motivējis mani kandidēt uz Departamentu.
Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?: Esmu pabeidzis Policijas akadēmiju, tas nozīmē ka esmu jau guvis pamatus lai pilvērtīgi strādātu policijā. Vēl, es esmu ļoti komunikabs cilvēks, tāds kādam katram likumsargam vajadzētu būt. Esmu spējīgs uz uzdevumu koncentrēties ar visu savu atdevi, kas man palīdz tikt galā ar visiem uzticētajiem pienākumiem, kā arī esmu ļoti motivēts lai cīnītos pret noziedziniekiem un pasargātu pārējos San Andreas iedzīvotājus. Uzskatu, ka esmu gatavs kļūt par Sheriff departament pārstāvi.

(( 3 posms; OOC informācija ))

Vārds: Emīls
Vecums:  18
In-Game UCP vārds: felss
Spēsi lietot programmu Discord?: Jā
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos?: Jā
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history ): Tīrs.

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 11h 54m
Redzēts 20. augustā, 00:17
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 18. februārī, 20:16
0
Eclipse-RP - GTA V Roleplaying Server

Cien., William Beasley
Los Santos Šerifa Departamenta Rekrutācijas un apmācību divīzija ir izskatījusi Jūsu iesniegto pieteikuma aplikāciju. Vēlamies informēt, ka Jūsu aplikācija tiek apstiprināta.
Tas nozīmē to, ka Jūs tiekat pārvirzīts uz nākamo rekrutācijas posmu - intervija.
Sazinaties ar kādu Rekrutācijas un Apmācības divīzijas pārstāvi, zvanot uz iecirkņa tālruni - 611, vai apmeklējiet mūsu iecirkni tuvāko 48 stundu laikā.

Februāris, 18, 2021
Los Santos Policijas Departaments
Rekrutācijas un apmācību divīzija

211 W Temple St, Los Santos, CA 90012

Lietotāji skatās šo tēmu: 0