Tavs lietotājvārds: ingame diletante
Tavs sērijas numurs: N/A
Administrācijas locekļa lietotājvārds: Marquez
Liegumas saņemšanas datums/laiks: 2/12/2021
Lieguma saņemšanas iemesls: Non-rp, non-rp driving, pg, non-rp nickname, dm, cardm
Komentāri: Es vēlos spēlēt šajā serverī.Es apsolu vairāk netroļļot un spēlēt pēc noteikumiem un atveidot tēlu.
Administrācijas locekļa lietotājvārds: Marquez
Jauki... Tikai man nav pieejas banam draudziņ.
'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me ''
Iedod savu serial, konsolē uzraksti ''serial''
mans serial-5FEF6A3B1DD8A4A8EBCFCFF146DB8293
Neredzu ka tev būtu bans..
Man ir ip bans
Tavai ip adresei ir uzlikts liegums.Apelāciju var
iesniegt forumā.
ielādē vpn vai arī uzraksti bunnyhopam. Neklausies šitos adminus, vienīgais kas tev varēs palīdzēt ir bunnyhops, ja bans adminiem neuzrādās. Šaubos arī ka tu gribi publiski mest savu ip šeit. (Nepublicē šeit savu IP pat ja tev to prasa, tu to negribēsi.)
Šitais arī moš noder https://mta.kick.lv/forums/topi…unwarn/?post=0
Ne man uzlika ip banu par to ka Non-rp, non-rp driving, pg, non-rp nickname, dm, cardm pat ja es to esmu darijis 1 vai 2 reizes un es esmu erpojis ka vajag un citi parasti ir vienmer braukuši prom
-TC-
Jitzie, Strepchy, diletants, Gonzalez, Kiddo, tomka_c19, raivorijs, dandijs, Ciekurs, Pomidors, KristapsDD, fletcher2, amsterdam, 518293182, Draugs, Maruzha, LogiTec, yanchux, Gangsta, Assassin, Angelis, CarD, Murish, uravnobeshen, bLank, Raivis, Kristers, qtecc1, flinstons, RainersK, Skrevele, Bridges, Castellani, HENNESY, LMD, archaa, Saulgreezy, niksniklaavss, LuckyDonut, SirCactus69, FalkeLV, hoodsta, Lauris29, nauriks, Biezaputra