Arhīvs
topic
J&J FUNERAL Abedišanas birojsPievienots, 2021. gada 11. februārī, 21:52
Esmu pamanijis kad Los Santosa nav abedišanas birojs.Esmu nolemis to atjaunot.Cilvekiem atkal bus iespeja,pavadit savus tuvos kas devušies aizsaule.Viņi vares pie mums pasutit labas un kvalitativas beres saviem aizgajušajiem tuviniekiem.Piedavasim savus tranportešanas pakalpojumus nelaiķim.Bus iespeja apciemot savus tuvos pie viņa adusas vietas.
Man radās jautājums, kas tā abedīšana ir. Vai varat mani abedīt lūdzu
Dodu 48h izradīt jebkāda veida aktivitāti, pretējā gadījumā organizācija tiks arhivēta un panelis tiks dzēsts
Arhivēju
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 49 ( 260 skatījumi )
Kazocinsh, dandijs, HENNESY, kipis322, Freedy, Draugs, Tominsh, juppi, Kristers, tavsmurgs, daunars, Murish, ツARMISSツ, Angelis, Sneaky, Kapracis, TrustR, CiMBo, flinstons, niksniklaavss, draiver, Raivis, ELSB, sippa, Sestais, PETER1ZZ, Biezaputra, fletcher2, hoodsta, balenciaga, LUĪZE, Castellani, 💜 Tvaiciņš 💜, timaballs, pagarinatajs, DidzzyS, renars, muzikantsartis, RageQ, RainersK, Hačiko, plaksters, Assassin, archaa, Bridges, nauriks, 518293182, LMD, Uziks
Kazocinsh, dandijs, HENNESY, kipis322, Freedy, Draugs, Tominsh, juppi, Kristers, tavsmurgs, daunars, Murish, ツARMISSツ, Angelis, Sneaky, Kapracis, TrustR, CiMBo, flinstons, niksniklaavss, draiver, Raivis, ELSB, sippa, Sestais, PETER1ZZ, Biezaputra, fletcher2, hoodsta, balenciaga, LUĪZE, Castellani, 💜 Tvaiciņš 💜, timaballs, pagarinatajs, DidzzyS, renars, muzikantsartis, RageQ, RainersK, Hačiko, plaksters, Assassin, archaa, Bridges, nauriks, 518293182, LMD, Uziks