Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ x ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ x ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ x ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [x ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ x ]
Anketa
Vārds: Kristaps
Vecums: 18
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): vienmēr bijis- BIEZAputra
Izveidoto personāžu saraksts: Dilan Wilson(Dilan Auto Repair); Joshua Abawi(Abawi Express); Raymond Harrison(LSPD); Malcolm Anderson(Seeds n'Weeds); Yevgeny Kozlov(СМОТРЯГИ)
Pieredze šāda veida amatā: Pirms šī projekta, kad vēl spēlēju SAMP esmu bijis uzraugs iekš dažiem serveriem. Mans stāžš iekš uzrauga ir apmērām viens gads.
Pieredze lomuspēles jomā: Mana pieredze roleplay jomā ir salīdzinoši liela, esmu pavadijis iekš šadiem serveriem 4 gadus, protams ar pauzēm, bet tās nav traucējušas priekš manām rp prasmēm.
Servera /history ekrānšāviņš: https://imgur.com/a/erkg2XZ
Motivācijas vēstule:
Tātad, mani sauc Kristaps, bet iekš servera esmu pazīstams kā BIEZAputra un es izvirzu savu kanditatūru uz RP uzrauga amatu iekš Kick.lv servera
Kā jau iepriekš minēju esmu ar viena gada stāžu kā servera uzraugs, neskatoties uz pauzēm, kuras bija mācību dēļ. Labprāt palīdzēšu ikvienam spēlētājam kam radusies jebkāda problēma, kas attiecas uz uzrauga spējām. Apzinos ka neesmu pats labākais Roleplay atveidotājs, bet ar manām prasmēm un zināšanām mierīgi spētu jauno spēlētāju pareizi ievirzīt iekš lomuspēles atveidošanas.
Man ļoti patīk komunicēt un radīt patīkamu gaisotni, labprāt uzklausu un dodu padomus. Esmu perfekcionists, jeb ideālists patīk visu izdarīt ļoti pareizi un precīzi. Spēju pielāgoties visam jaunajam un vecajam, esmu gatavs pie nepieciešamības par jaunu mācīties un apgūt visu nepieciešamo iekš uzrauga amata.
Tas ir acīm redzams ka serveris attīstās līdz ar mums un mūsu vēlmēm, tādēļ vēlos ieguldīt sevi un savu darbu iekš šī servera. Spēju atrasts kompromisu jebkurā situācijā. Nebaidos zaudēt, jo tas tik padarīs mani stiprāku un liks domāt uz priekšu par nākamajiem soļiem.
Apzinos ka pēc pauzes esmu nedaudz ierūsējis iekš uzrauga komandām, bet es centīšos sevi pilnveidot un attīstīt vēl vairāk nekā biju iepriekš. Ja arī kaut kas ir piemirsies man vienmēr blakām ir kāds no sastāva, tāpēc nebaidīšos jautāt viņiem.
Ar cieņu, BIEZAputra.
Par, ir sakarīgs jaunietis, māk rp un māk atrisināt neiespējamo.
Aktivitāte ir , esmu pamanījis tevi iekš servera kā arī sastapies , iedošu to par , good luck. Viens no piemērotākajiem kandidātiem šobrīd.
Sitam ari dodu Par! labāks par Wo1inu 100 reizes.
Par, sakarīgs čūbis, zinās ko darīt, novērtēt situācijas arī mācēs.
Pateikšu uzreiz, pieteikumu es neizlasīju un pat netaisos lasīt, jo saprotu, kad sūds sarakstīts tur noteikti nevar būt, pazīstu Tevi jau labu laiku, lielākā daļa no PAR kuri tiks samesti Tev, būs tikai no savējiem, bet jebkurā gadījumā no manis PAR, jo erpot Tu māki un ticu, kad to spēsi arī iemācīt citiem.
Ceru, kad mans PAR būs ielikts ar iemeslu, un pierādīsi, kad esi spējīgs uz kautko.
pret
Neesmu ar Tevi saskāries serverī, vai veidojis ar Tevi RP, tāpēc, bet lai jau Tev veicas! Par.
Esmu "PAR", uzrunāja īsa, bet tai pašā brīdī laba motivācijas vēstule!
Vēlu veiksmi!
Ir aktivitāte kas tieši pašlaik vajadzīgs, daudzi par, lai jau ir, došu par, GL
||Johnson Edge - DZĪVS- Los Santos Customs||
||Felix Lorenz - DZĪVS - 15 BLVD Cathay Criminals||
Būšu pret, tu neesi aktīvs iekš servera - https://prnt.sc/z8nh3u
Skatos ka visi Abawi family sameta par.
Ka tad tur īsti ir ar to aktivitāti? Neesmu tevi ne redzējis un neko dzirdējis. ANTI
par, prot rpot. un mak labi rp
Assasin minētais - nav aktivitāte.
Pieteikums glups, bez kārtīgas pārdomas rakstīts.
Zaļš, nevajadzīgs gurķis.
Apskatot tavu pieteikumu, dodu antirekomendāciju.
Iekš servera esi pavadījis maz laika, kā arī par tevi dzirdu pirmo reizi. Motivācijas vēstule nav iepazīstināšana ar sevi vai solīties pildīt pienākumus, bet gan jāizklāsta savi mērķi, iemaņas utt.
PIekritīšu @bLanK teiktajam.
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
pirmo reizi redzu, bet nu cerams saskarsimies IC, gl
Par.
Biezaputra, ELSB, Uziks, Jitzie, PETER1ZZ, GhostSpocer, shockins, Bosch, flinstons, Nuwzys, beglis, archaa, 2Pac, Origo Urla, 518293182, Dayzer, raivorijs, Raivis, qtecc1, Ryan Gosling, Kartoška, nauriks, Zexity, Memorie, LuckyDonut, dandijs, fletcher2, RainersK, Draugs, Kamars, Murish, Kiwix, Angelis, esmunozonas, KristapsDD, Hačiko, Devitais, Žirgan, bLank, Bridges, Tējaaa, yanchux, Sneaky, 💜 Tvaiciņš 💜, sippa, Assassin, TrustR, Kristers, ForesT, Tropkillaz, daunars, FL3X, trust, Tominsh, Lauris29, Gangsta, DidzzyS, FalkeLV, samantiina, Skrevele, CarD, Arhimēds Pitagors, Ziemsitis, Pomidors, amsterdam, Castellani, martinsh, Sestais, draiver, gxngmember, Dinčaa, LUĪZE, HENNESY, Kapracis, A1, AdrukS, pagarinatajs, marats, niksniklaavss, timaballs, LMD, Mitrais, juppi