Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [X]
• Esmu aktīvs/-a forumā [X]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [-]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [-]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [X]
Anketa
Vārds: Kristiāns
Vecums: 14
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): Daring
Izveidoto personāžu saraksts:
Thomas Fletcher - LSSD - Sheriff
Tommy Clarkson - LSSD - Sergeant
Tom Bradford - LSPD - OOC uzraugs frakcijā.
Trey Terrance - Bijušais Bluppinz frakcijas biedrs - Neaktīvs
Monic Stephanson - Ielas meita - Neaktīvs
Kendrick Terrance - Bijušais Bluppinz frakcijas biedrs - Neaktīvs
Pieredze šāda veida amatā: Pieredze nav diez ko liela bet tā viennozīmīgi ir, lai arī ļoti maza bet ir. Galu galā pieredze ir kaut kur jaatrod. Ja mēs runājam par manu pieredzi, tad tā ir meklējama 2019 gada Septembrī, playhard projektā, kur pirmo reizi iepazinos ar spēles uzrauga pienākumiem un attiecos pret tiem ar lielu nopietnību. Otrā pieredze, kuru es varu nosaukt par visbagātāko ir šeit pat, kick projektā, īsi pirms decembra ieguvu spēles uzrauga amatu. Pieredze nav diez ko spoža, jo nācās atvadīties no spēles uzrauga pienākumiem mēneša laikā.
Pieredze lomuspēles jomā: Tie ir vairāki gadi. Mana pieredze roleplay'a ir vairāk tendēta uz likumsarga lomas atveidošanu bet tas nenozīmē, ka neesmu rpojis un atveidojis nelegālu personāžu. Blakusprojekta dzīvības laikos esmu atveidojis savu personāžu dažādās nelegālās frakcijās. Esmu atveidojis lomu pie Wazija (PEN1 - Public Enemy Number 1), mana pirmā nopietnā organizācija bija pie Sharper'a, kurš man iemācija (aptuveni) saprast nelegālo ekonomiku (From Nothing to Something).
Servera /history ekrānšāviņš: Links
Motivācijas vēstule: Esmu spēles uzrauga amata kandidāts, kurš ir iepazinies ar servera likumīgo pusi (Law Enforcement Organization) un uztur tās sistēmu projektā ar citiem projekta lietotājiem. Būšu spējīgs palīdzēt spēlētājiem apgūt roleplay zināšanas legālā jomā, vairāk valsts organizāciju pusē un iespējams, mazliet privāto frakciju sfērā. Legāla tipa lomuspēli pazīstu gandrīz no A-Z, ir daži roleplay fragmenti šajā stāstā, kur man vēl ir ilgi un dikti jātrenējas bet uzskatu, kā arī daži varētu man piekrist, ka esmu legālo lomuspēli apguvis pietiekami daudz un kvalitatīvi, lai spētu to iemācīt citiem spēlētājiem. Neesmu veidojis pamācības, ieskatus roleplay'a, bet varu personīgi atbildot uz reportiem vai sazinoties privāti palīdzēt spēlētājiem ar legāla personāža attīstības izveidi un uzturēšanu, iesaistīšanu legālā lomuspēlē. Vienmēr esmu palīdzējis citiem cilvēkiem, kuri man ir palūguši palīdzību ar kaut kādas konkrētas tēmas saprašanu roleplaya. Brīdī kad es biju pildījis spēles uzrauga pienākumus kick'a, pie manis bija nākuši vairāki cilvēki un jautājuši, kā pareizi veidot legāla tēla attīstību, vai kā pareizāk apgūt roleplay. Es tiem palīdzēju ar instruktāžu un dažiem uzdevumiem kuri ir jāizdara nedēļas laikā, lai efektīvāk apgūtu roleplay pamatus, tādēļ es uzskatu ka esmu pietiekami labs spēles uzrauga kandidāts, lai man dotu otru iespēju sevi pierādīt.
*Ja pieteikums tiek noraidīts, atkārtoti drīkst pieteikties ne ātrāk kā pēc 2 nedēļām.
Šaustās galvā ideja , gan labās gan sliktās idejas , ir tā ka nervi tev brūk kopā šat tad bet tā ir diezgan ok, rekomendēšu , bet ar nosacījumu kad sāksi laboties un uzlabosi aktivitāti.
Antirekomendācija! Pārāk nesavaldīgs reizēm esi, pats tu to ļoti labi apzinies, būtdams GameMasters ir ļoti daudz situācijas, kur ir jāsaglabā miers, tu to nespēsi. Biji GameMasters, zaudēji to...
Nē, tu man nepatīc, vista.
Sodīts / Marquez
III. Foruma saturs - FORUMA NOTEIKUMI
3.7. Aizliegts izteikties šāda veida pieteikumos (uzraugs, moderators), nepamatojot savu viedokli. Pārējo veida pieteikumos un pieprasījumos(mehāniķu spēju, čipošanas utt.) atļauts izteikties tikai posta autoram un pieteikuma/pieprasījuma izskatītājam.
Teikšu godīgi tu man nepatīc kā cilvēks, tava attieksme ir laba bet nedomāju ka tu ar citiem spēlētājiem varēsi atrast kādu kontaktu un izsturēties pret spēlētājiem labi, nu tā ir tikai mana doma. PRET
Labs kristiān, pis dirst tikai
Sodīts / Marquez
3.7. Aizliegts izteikties šāda veida pieteikumos (uzraugs, moderators), nepamatojot savu viedokli. Pārējo veida pieteikumos un pieprasījumos(mehāniķu spēju, čipošanas utt.) atļauts izteikties tikai posta autoram un pieteikuma/pieprasījuma izskatītājam.
Brīdinājums noņemts.
Tātad, par Tevi sakot, iedotu PAR, ja Tava aktivitāte būtu labāka, cik esmu redzējis, dienā maksimums esi 1h un to pašu AFK'o, tāpēc neredzu nekādu jēgu no Tevis iekš sastāva, erpot māki, neteikšu kad to vari iemācīt citiem, jo erpojo tikai legālajā mentu vai ko tādu.
PRET.
esi spelejis gta5? tur uz ielam stav vecenes, kuras atsukas visiem, lai dabutu naliku, tas pats vien ir ar tevi, bet tu sukasi, lai tev iedotu useless statusu
piewwdo kristianjin vnk panem mammas karti un parskaiti dvacaru bh un pasedi ar menesha abonamentu staffa
Lietotāja aizvainošana + ignorēts administratores lūgums uzrakstīt neaizvainojošu viedokli // sodīts
Dodu par, tikai izrādi aktivitāti. RP ziņā māki ļoti labi sevi pierādīt. Veiksmi!
Kādēļ tev to statusu vajag tik ļoti? rpot tu proti tikai mentu vai šerifu. Pierādi vairāk sevi no citas puses un jēga ar nav lielā tev to statusu dot, jo viss ko tu vari palīdzēt ir iekš šerifu f3, ANTI.
pa maz smadzeņu šūnu, pret, baigi dirsīgs
pa maz smadzeņu šūnu, pret, baigi dirsīgs
normaals fujaks, ja mani tik daudz nodirstu es jau sen buutu pazudis uz neatgrieshanos
bet taa kaa tu manu niku 2x uzrakstiji nepareizi savaa pieteikumaa un nemaz nerunaajot par to, ka tu ar tiem teeliem biji max 1-2x ienaacis on, pret
e: nevar dot fujakam statusu kuram reputaacija visaa lvrp sceenaa ir vnk zem 0, neviens vnk tevi neuztvers nopietni kaa fujaku amataa, es tavaa vietaa pazustu uz kaadu laiku, tad atnaaktu atpakal ar citu niku moshk tev taa saies
Biji gm statusā, ātri tevi izmeta, ar neko neesi izcēlies sēžot LSSD, aktivitāte nav, pret
||Johnson Edge - DZĪVS- Los Santos Customs||
||Felix Lorenz - DZĪVS - 15 BLVD Cathay Criminals||
Sodīts / Marquez
Nu sitadu zelli nepienemt. Vins vismaz ir aktivs.
Apbalvojumi
| ||||||||
|
Pitagors no Samas jeb vienkārši Pitagors (sengrieķu: Ὁ Πυθαγόρας ὁ Σάμιος, ho Pūthagoras ho Samios, latīņu: Pythagoras, dzimis ap 570. gadu p. m. ē., miris ap 495. gadu p. m. ē.) bija joniešu matemātiķis, filozofs, zinātnieks, ārsts, politiķis, priesteris, izgudrotājs, visplašāk pazīstams ar Pitagora teorēmu.
Pitagorisms kā dzīvesveids bijis saistīts ar iniciāciju noslēpumos un bijis līdzīgs orfismam, kas to, domājams, ietekmējis. Tāpat kā orfisma, arī pitagorisma nolūks bijis padarīt dvēseli tīru (katharmoi), lai pēc nāves liktenis tai būtu labvēlīgs. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Pitagors nav atstājis nekādus rakstītus darbus un ka viņa idejas turpinājušas pastāvēt viņa skolniekos.
Dzīvesgājums[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]
Pitagors, domājams, dzimis ap 570. gadu p. m. ē. Samas salā (Jonijas jūrā starp Turciju un Grieķiju) Jonijā un miris ap 495. gadu p. m. ē. Metapontā, Lukānijā. Ap 532. gadu p. m. ē. atstājis Samu, lai izvairītos no Polikrata tirānijas, un Dienviditālijas grieķu kolonijas pilsētā Krotonā nodibinājis vēlākajiem ordeņiem līdzīgu savienību reliģiski ētiskai dzīves reformēšanai, tā saukto "pitagoriešu skolu". Domājams, sākotnēji tajā ietilpuši ap 235 biedri, no tiem 18 — sievietes.
Skolas locekļiem bijusi jāievēro stingra disciplīna un zināmi priekšraksti, un viņi nodarbojās ar matemātiku (skaitļu īpašību pētīšanu). Savas disciplīnas dēļ skola drīz vien ieguva ievērojamu politisku svaru arī citās Dienviditālijas un Sicīlijas grieķu koloniju pilsētās. Tas kļuva par iemeslu demokrātu sazvērestībai, un pēkšņs uzbrukums skolas vadoņiem (tos sadedzināja kopā ar māju, kurā tie apspriedās) iznīcināja tās varu vispirms Krotonā un pēc tam arī citās pilsētās, izņemot Tarentu un Regiju. Pastāv versija, ka Pitagors pats gājis bojā šajā uzbrukumā, taču vairums vēsturnieku uzskata, ka viņš jau agrāk atstājis Krotonu un miris Metapontā.
Pitagora uzskati[labot šo sadaļu | labot pirmkodu]
Pitagora filozofijas pamats ir gluži vienkāršs: "Visus cilvēkus var iedalīt trijās grupās, tāpat kā visus cilvēkus, kas apmeklē olimpiskās spēles, var iedalīt trijās grupās. Zemākā sastāv no tiem, kas nāk pirkt un pārdot. Nākamie ir tie, kas sacenšas. Taču visaugstākie ir tie, kas nāk skatīties. Cilvēkus attiecīgi var iedalīt tajos, kam svarīga manta, tajos, kam svarīgs gods, un tajos, kam svarīga gudrība. Tātad visaugstākā apskaidrība ir zinātne bez interesēm un cilvēks, kas sevi tai ziedo, patiesais filozofs, kas sevi veiksmīgi atbrīvojis no "dzimšanas apļa"."
Grūti iedomāties vēl kādu sabiedrību, kas tik ļoti cienītu savu dibinātāju un reizē būtu tik atvērta pārmaiņām. Pitagoram viņa laikā tika piedēvētas pārdabiskas spējas, un daudzi atklājumi, kas nebūt nebija viņa. Viņa autoritāte bija tik liela, ka pietika pateikt: "Viņš pats teica" (autos ephē), lai izteikumam tūlīt paklausītu.
tu pirms menesa biji cv uzrakstijis, nekas nav mainijies calis veljoprojam gejs, nop
Tev nesen noraidīja pieteikumu, kas tagad mainījās lai to apstiprinātu?? Nedabūji citur statusu? Vai jau atņēma?? Tu netiki gala ar LSSD kur blāvi viss vairāk kā būs ļoti aktīvi utt.. Cik pagāja?? 2 nedēļas un viss izmira atkal. Kur ta tev vēl statusu? ANTI
Daave, nauriks, kadzis, ddandaliis, Murish, Adrul1s, adawda, ELSB, Bosch, wolfenstein, Kristiāns, Jitzie, naurz, pivuks, MrLa!pa, Rixhijs, blaze, NormensLV, amsterdam, sukamaniramurs, hoodsta, MaryJane, Dayzer, raivorijs, HENKONZ, Nuwzys, Kazocinsh, Twizzy, Draugs, logicfe, pidars, Gonzalez, derkijs, SHIT, Scrubs, daunars, Ryan Gosling, Swufy, abolinsraivo, emilinss, marats, ♰𝕯𝖊𝖓𝖌𝖊𝖗♰, kidpromil, timaballs, uravnobeshen, Raivis, N1ce7ry, Bridges, Enija, archaa, Dinčaa, Tominsh, Gozmit, Biezaputra, bLank, 518293182, dandijs, balenciaga, Freedy, AdrukS, pagarinatajs, Pomidors, NiksT, Tējaaa, Memorie, ツARMISSツ, RainersK, Arhimēds Pitagors, qtecc1, Sestais, Assassin, martinsh, draiver, fletcher2, Angelis, samantiina, gxngmember, TrustR, LuckyDonut, CarD, KristapsDD, Lauris29, yanchux, DidzzyS, Kiwix, 💜 Tvaiciņš 💜, LUĪZE, Sharper, Gangsta, FalkeLV, Kristers, niksniklaavss, LogiTec, Castellani, Redžijs, FizzyS, Tropkillaz, beglis, Kapracis, Maruzha, A1, juppi, shockins, Mitrais, LMD, flinstons