bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
3
8
topic
Leonardo Fivaldi
LMD
Lietotājs
LMD
81 atbildes forumā
Online: 11d 17h 6m
Redzēts 2. aprīlī, 07:33
Pievienots, 2021. gada 10. februārī, 16:38

   Leonardo FIvaldi ir dzimis 1999. gada 22. janvārī. Ģimenē bija vienīgais bērns, tādēļ vecāki Viņam veltīja daudz uzmanības. Leonardo piedzima Los Santos, bet ģimenes apstākļu dēļ pārvācās dzīvot uz Eiropu, 2003. gadā, tad Leonardam bija 4 gadi.

 Laiks paskrēja ļoti ātri, un Leonardam palika 18 gadi. Viņš visus šos gadus bija ilgojies pēc savas dzimtās pilsētas, tādēļ, Leonardo sasniedzot 18 gadus, atvadījās no vecākiem un devās uz Los Santos. 

Kad Leonardo ieradās pilsētā sastapa vienu labu cilvēku, kas Viņam palīdzēja iepazīt no jauna pilsētu un atrast darbu, laika gaitā abi kļuva par labākajiem draugiem. 

Leonardo pirmā darba vieta bija Los Santos autobusu parks, Viņš kādu laiku nostrādāja šajā amatā, līdz saprata, ka darbs ir pārāk garlaicīks un Viņš vēlājās nodarboties ar nopietnākām lietām. Pēc kāda laika, Leonardo bija izdomājis iet strādāt LSGD. Viņš vēlējās palīdzēt cilvēkiem. Leonardo, LSGD nostrādāja diezgan ilgi, bija kļuvis par direktora vietnieku, tas bija ilgs un grūts ceļš, bet Viņš nepadevās, jo Viņam patika šis darbs, līdz kādā dienā nomainījās LSGD direktors. Leonardo pēc vairāku gadu darba un ieguldītajām pulēm aizgāja no LSGD, jo Los Santos Valdība par LSGD direktoru bija ielikusi, kaut kādu nepieredzējušu un stulbu cilvēku. Tā lūk pagāja Leonardo karjera, LSGD. Pēc aiziešanas no LSGD, Leonardo pastrādāja Los Santos domes piedāvātajos darbos, līdz saprata, ka ir jāmaina darbs uz kaut ko citu. 

Leonardu visu dzīvi ļoti interesē un aizrauj automašīnas, un tādēļ Viņš izdomāja kļūt par mehāniķi, Los Santos labākajā servisā - "Los Santos Customs". 

Leonardo otrais auto bija Chervolet Camaro Z28 ar 5.5 motoru. Tas tik bija auto... Bet aizejot no LSGD, Viņš vairs nevarēja uzturēt šo auto, tādēļ pārdeva to. Iekārtojoties darbā par mehāniķi, Leonardo Fivaldi nopirka 2014. gada  Mercedes Benz S350 ar 3.5 motoru. Leonardo iemīlējās savā auto, tādēļ lēnā garā krājot ir jau uzlabojis vizuālo un Viņa mērķis ir uzlabot arī auto iekšēji. Viņš jau ir sakrājis pietiekami naudas motora čipošanai, atliek tikai to izdarīt.

Kur dzīvo un dzīvoja Leonardo? Leonardo, kad atbrauca uz Los Santos ievācās dzīvot 2456 San Andreas Boulevard māja, kura atradoas Idlewood rajonā. Tur Viņš nodzīvoja kādu laiku, līdz sāka strādāt LSGD. Kad Leonardo jau bija LSGD darbinieks, Viņš pārdeva šo māju un nopirka māju netālu no šīs te pašas mājas.  Viņš ievācās 2456 Mason Street mājā. Šajā māja Viņs nodzīvoja ļoti ilgu laiku, māja atrodas salīdzinoši mierīgā rajonā, bet pašai mājai vajadzēja remontu. Tad pienāca laiki, kad Leonardo aizgāja no LSGD un sāka strādāt "Los Santos Customs" servisā un ievācās dzīvot vienā no Richam mājām. Un šajā mājā Leonardo dzīvo arī šobaltdien.

Pēdējo reizi rediģēja LMD, 2021. gada 11. februārī, 20:19.
sippa
VIP
556 atbildes forumā
Online: 46d 1h 42m
Redzēts 2023. gada 12. decembrī, 11:22
Pievienots, 2021. gada 10. februārī, 18:22
0
post

Los Santos, bet ģimenes apstākļu dēļ pārvācās dzīvot uz EiropuAttēlu rezultāti vaicājumam “wtf meme”

Pēdējo reizi rediģēja sippa, 2021. gada 10. februārī, 18:25.
LMD
Lietotājs
LMD
81 atbildes forumā
Online: 11d 17h 6m
Redzēts 2. aprīlī, 07:33
Pievienots, 2021. gada 13. februārī, 17:33
3
post

   Leonardo ilgi nenodzīvodams Richam mājā, ir izvācies no tās. Uz pagaidu laiku Viņš ir apmeties dzīvot savā darba vietā, "Los Santos Customs"..

Lietotāji skatās šo tēmu: 0