Tavs lietotājvārds: Supriiims
Tavs sērijas numurs: 102097BBDF0F4379A68EDD2CB6F571E3
Administrācijas locekļa lietotājvārds: Castellani
Liegumas saņemšanas datums/laiks: Neatceros, kautkad pagājšgad, novembrī.
Lieguma saņemšanas iemesls: Svešu accountu izmantošana.
Komentāri: Tāttad biju uzzinājis cilvēka paroli caur vienu mēnešnieka serveri kur biju staff un izdomāju ielīst iekšā un tāllāk paši jau saprotat kas notika, es tiešām ļoti nožēloju. Es tiešām apsolos vairāk nelīst svešos acc zinu jau 2 reizi to solu, bet šoreiz tiešām esmu kārtīgi sapratis ka agru vai vēlu tāppat tiksi sodīts, ja līdīsi svešos profilos, kā arī redzēju ka Wazijs jeb ogralfs bij uzlauzis kkadu adminu un viņam pat nebija bans uz mūžu.Es šoreiz tiešām esu ņēmies pie prāta un zinu ka nav jēgas līst svešos acc, jo admini to viegli var uzzināt.Es esu tās paroles tāppat izdzēsis un esu arī gatavs no sirds atvainoties cilvēkiem kuru profilos es biju līdis, kā arī vēlos prasīt piedošanu jums administrācijas locekļiem par savu pagājšo solijumu ka vairāk nelīdīšu svešos profilos, es tiešām neapdomājos ko darīju. Šoreiz es tiešām esu nācis uz šejieni laboties un visu ko saku šoreiz arī darīšu nevis vienkārši izdomāšu ielīst atkal kādā svešā profilā, cerams spēsiet man piedot un iedot pēdējo iespēju.
jks ir japerk unbans nevis jaraksta motivacijas vestule https://mta.kick.lv/forums/topi…unwarn/?post=0
3.3. Noteikuma pārkāpums // Sodīts
Apelācija noraidīta.
Ar unban cenām vari iepazīties Unban un unwarn cenas.
'' Who you wanna hate now?
Pretty soon you gonna hate me ''
Jitzie, astr0q, Mitrais, Enija, archaa, diletants, Liepinshh, Maruzha, 518293182, Memorie, Pomidors, KristapsDD, Raivis, Angelis, amsterdam, LUĪZE, Bridges, Tropkillaz, Gangsta, Castellani, Draugs, niksniklaavss, HENNESY, draiver, Murish, Tējaaa, Assassin, timaballs, creativeloc, DidzzyS, nauriks, Loews, Bosch, bLank, Dinčaa, marats, Lauris29, Kristers, dandijs, WIDROX, ツARMISSツ, ELSB, CarD, martinsh, Kapracis, NiksT, DriverOG, TrustR, LMD, GaraiS, Gozmit, fletcher2, qtecc1