Bana apelācijas
topic
(Liegums) Wo1inPievienots, 2021. gada 04. februārī, 20:04
Tavs lietotājvārds: Wo1in
Tavs sērijas numurs: hz PM
Administrācijas locekļa lietotājvārds: tak hz
Liegumas saņemšanas datums/laiks: hz
Lieguma saņemšanas iemesls: Nezinu
Komentāri: Kr4 laikam "uzlauzu" acc. Es sava galva neko nevaru uzlauzt xd. Ogralfs bija vainigs kad uzlauza i sjo. Beigas man visu Ralfs saka teikt wpp es to protams pateicu madden snapā i sjo. Neko nedarīju utt. Wtf nu, kad prasa parunāties nevar.
Iemet man privāti visus savus vakardienas logus.
Visu mapīti iemet upload.ee.
Ja kko izdzēsīsi / editosi , liegums netiks noņemts.
Pēdējo reizi rediģēja Bridges, 2021. gada 04. februārī, 20:11.
Sods tiks izrunāts ar pārējo kolektīvu. Tēma izrunāta.
-TC-
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 74 ( 315 skatījumi )
nauriks, depozits, DriverOG, Jitzie, Origo Urla, Ricins, Strepchy, LuckyDonut, Twizzy, Murish, raivorijs, Bosch, Laurz, MarkusBlad, Draugs, Enija, Liepinshh, Maruzha, Dinčaa, martinsh, KristapsDD, sencis, dandijs, Gangsta, Assassin, DidzzyS, archaa, RainersK, Saulgreezy, Castellani, RavenS, Hačiko, ELSB, fletcher2, Lauris29, Tējaaa, sippa, Memorie, daunars, FalkeLV, timaballs, “Markuss”, juppi, GaraiS, qtecc1, bLank, Ofkors, Freedy, Bridges, 518293182, Tominsh, Kristers, Sharper, niksniklaavss, Kriksis, Sneaky, flinstons, LMD, LogiTec, Raivis, Angelis, draiver, kidpromil, Sestais, Tropkillaz, yanchux, ivanovs, ツARMISSツ, Kapracis, Dayzer, Dyno, TrustR, Hopijs, 💜 Tvaiciņš 💜
nauriks, depozits, DriverOG, Jitzie, Origo Urla, Ricins, Strepchy, LuckyDonut, Twizzy, Murish, raivorijs, Bosch, Laurz, MarkusBlad, Draugs, Enija, Liepinshh, Maruzha, Dinčaa, martinsh, KristapsDD, sencis, dandijs, Gangsta, Assassin, DidzzyS, archaa, RainersK, Saulgreezy, Castellani, RavenS, Hačiko, ELSB, fletcher2, Lauris29, Tējaaa, sippa, Memorie, daunars, FalkeLV, timaballs, “Markuss”, juppi, GaraiS, qtecc1, bLank, Ofkors, Freedy, Bridges, 518293182, Tominsh, Kristers, Sharper, niksniklaavss, Kriksis, Sneaky, flinstons, LMD, LogiTec, Raivis, Angelis, draiver, kidpromil, Sestais, Tropkillaz, yanchux, ivanovs, ツARMISSツ, Kapracis, Dayzer, Dyno, TrustR, Hopijs, 💜 Tvaiciņš 💜