bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Izklaides stūrītis
23
9
topic
KO STAFFS DARA?
Raivis
Servera administrators
Frakciju komanda
444 atbildes forumā
Online: 52d 19h 58m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 2021. gada 03. februārī, 22:09

mazliet par administrācijas patvaļību
Vienā brīdī bija aktuāla lieta, ko staffam vajadzēja darīt, tas izpaudās tā, ka katram adminam, gm vajadzēja izveidot savu frakciju, vai pievienoties kādā no esošajām frakcijām un izveidot dzīvesstāstu kurā kaut cik aktīvīti tiek publicēti ekrānšāviņi. Līdz ko bhops iemeta grupā ziņu, ka viņiem to vajag darīt, vienu brīdi bija dafiga tēla stāsti, protams, daudzi to taisīja, lai nepapistu statusu, bija arī daži indivīdi kuri no tā izlocijās, ES arī ble JA..., un daži citi. Pēkšņi tas viss nobruka, kāpēc?

Protams, daži administratori darbojas, lai veidotu visāda veida shēmas, lai vieglāk orientētos tajā jomā, bet ko citi dara, kuri ir gm vai lv1 admini? Protams, ka neko, tik sēž duty vai braukājas ar auto, un to dzīvesstāstu/frakciju tā arī neveido. Domāju, ka viņiem ir dafiga brīvā laika, lai izveidotu kādu ekrānšāviņu.

Ieteikumi no manas puses; Visi gm pievienojas kādā frakcijā vai aktīvi publicē ekrānšāviņus par sava tēla dzīvesstāstu, ar to kā viņiem iet. Līdz ko ir kāds jauns lietotājs, kurš kaut cik saprot no lomuspēles, tad gms pārbauda viņa prasmes un pieaicina frakcijā, lai jaunais var censties un darboties, lai nav tupa jābrauka ar autobusu.

*Jāatgādina tas, ka GM darbs nav tikai specot cilvēkus un sodīt tos, viņiem ir arī jaiesaistās erpošanā, procentu ziņā ir tā - 70% papildina savas zināšanas saistībā ar lomuspēli, aktvīvi piedalās tajā; 30% darbojas dutyā.

mazliet par statusiem;

Manuprāt, ne man vienam šķiet, ka dažiem administrācijas locekļiem ir iedots tāds statuss, kuru viņi neizmanto tik ļoti kā vajag, respektīvi - Ja kāds ir vecākais admins un fm biedrs, tad viņam vajag jau domāt ko vairāk, veidot shēmas, dropi, zādzības, cenas, utml., bet ko tie fm biedri dara? Varu derēt, ka pilnībā neko tādu, kas paceltu lomuspēli.

Kapēc Luīze ir vecākais administrators un GATE MENEDŽMENTS? Viņa neko TĀDU nedara savā statusā, kā vien hujārī tos gates un lidinās apkārt, sēž ha. Statuss, kas viņai ir iedots, ir par augstu, gates var likt jebkurš kurš saprot kaut ko no tā, kur prikols viņai vecāko dot? Nēesmu redzējis pat kā viņa erpo un publicē ekrānšāviņus, agrāk tik braukāja ar biistamo un trolloja, būdami administrācijā.

Tas pats ar Castellani un Tropkillaz. Protams, ka viņi dara visu, ko viņiem pasaka; izdala frakcijām naudu un vēl dažus sīkumus. Viņiem abiem būtu, kas vairāk jādara, jo pieejas viņiem ir dafiga. Un ko viņi ir izdarījuši?

Ekrānšāviņi no grupas, savādāk domājat, ka diršu;

smifnwessun
Lietotājs
135 atbildes forumā
Online: 9d 15h 46m
Redzēts 2023. gada 09. maijā, 15:28
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 00:17
0
post

par ko topikam samesti minusi, klauni. geitus lai dandijs liek un luize lai izveido skaistumkopsanas frakciju ar kick draudzenem, bus aktivitate.

Smith Wesson - macitajs- DZĪVS

2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.

reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām

FREEDOAM to speak

nauriks
Servera administrators
Frakciju komanda
Lojālais lietotājs
Biedrs
Gate atbildīgais
nauriks
Naurēns
720 atbildes forumā
Online: 47d 22h 8m
Redzēts 7. maijā, 03:58
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 00:19
1
post

Šim es piekrītu, vismaz gate nav nekas grūts likt, kā arī ir ļoti daudz pamācības youtube, kā uzlikt, nesaprotu kāpēc to dara tikai viņa, bet par to viņas vecāko adminsitrātoru man ir vienalga, lai jau stāv, kad vajag, palīdz. 

uravnobeshen
VIP
Bijušais administrators
452 atbildes forumā
Online: 41d 18h 32m
Redzēts 11. maijā, 13:07
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 00:44
0
post

japacel rp jauna limeni

sippa
VIP
556 atbildes forumā
Online: 46d 1h 42m
Redzēts 2023. gada 12. decembrī, 11:22
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 01:02
0
post

Draugs draugam laiku kavee p1s d1rsa un tik slavee.

 

tik tiesam nopietna attieksme un attistiba likt administracijai latviesu vardus uzvardus no otras puses un telot lielo pohujistu. Pirmas nedelas lielie Uzraugi fermo reportus un erpo lidz paaugstina uz administratoru

Pēdējo reizi rediģēja sippa, 2021. gada 04. februārī, 01:02.
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 01:26
2
post

Kamēr administrācija sekmīgi pilda savus tiešos pienākumus - nodrošina servera noteikumu izpildi, uzrauga jauniņos un sniedz tiem padomus, man nav par ko sūdzēties. Ir protams 3 indivīdi, kurus vajadzētu nahrinizēt, jo ir bezjēdzīgākās būtnes sastāvā, kuras rada lielas galvas sāpes spēlētājiem bet tas ir ciešami.

Neredzu problēmu stāfā, lai jau luizei stāv tas lielais ranks, nu un? Skauž? Ja spēlētājam ir nepieciešama viņas palīdzība, viņa vienmēr ir klāt. Par to vien viņai arī ir ranks un par to aizrādīt nevar, jo administrators pilda savus pienākumus godam. Ja zaķis uzskata, ka konkrētajam cilvēkam vajag tādu un tādu ranku, pamatojoties uz viņa darbiem un pienākumiem, viņš izdarīs visu pēc saviem uzskatiem, jo ir servera īpašnieks un uzskata to par labu servera attīstībai.

Neredzu problēmas. 

Raivis
Servera administrators
Frakciju komanda
444 atbildes forumā
Online: 52d 19h 58m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 08:51
2
post

@Fletcher adminiem nav tikai defaultie pienākumi jāpilda, viņiem ir jāsāk domāt ko vairāk par shēmām utt., ja viņi ir tādā statusā, tad, lai dara ko vairāk, savādāk kauns un sanāk, ka ir par lielu statuss, ja jau neko tamlīdzīgu nevar izveidot.

Tominsh
Bijušais administrators
Tominsh
461 atbildes forumā
Online: 19d 19h 42m
Redzēts Vakar, 03:09
2 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 08:56
0
post

Fletchera teiktais top :D

Pēdējo reizi rediģēja Tominsh, 2021. gada 04. februārī, 09:11.

 

 

 

 

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 09:06
2
post

Kādēļ administrācijai būtu kaut kas papildus jādara? Ja viņu tiešie pienākumi tiek izpildīti un problēmas servera spēlētājiem netiek radītas? Kādēļ cilvēkiem, kuriem 1) ir sava privātā dzīve, 2) viņiem ir savi jau esoši pienākumi, ir jādomā par kaut kādu obligātu tēla attistību, no kuras jēga nav? Ja viņš grib, viņš to darīs, jo mēs abi zinam, ka 90% administrācijas nemāk lietot photoshopu un tad kad sāks viņi likt screenshotus, visi raudās - kapēc tik neglīti.

Mans draugs, es par administrāciju neesmu sūdzējies diez gan sen, jo viņi pilda savus pienākumus tā kā tas ir noteikts servera noteikumos un sistēmās, pamācībās, likumos, ''protokolos'', kuras ir norādījis pats zaķis administrācijas kopīgajā čatā. 
Kapēc mums ir lieki jauzkruaj administrācijai kaut kādi stulbi pienākumi? Tas protams būtu vēlams, ka katrs staff biedrs veido savu attīstību, bet jēga to uzspiest ir visiem? Tu pats redzēsi, ka administrācijas aktivitāte kritīs un atkal tiks veidoti šādi topiki ''kapēc visi neaktīvi''.

No šī nav jēga, maksimālais ko var īstenot ir PALŪGT veidot, nevis uzspiest veidot. 

E: I mean, to tēla attistību varētu piespiest darīt spēles uzraugiem un tiem, kuri vēlas iestāties spēles uzrauga amatā.

Pēdējo reizi rediģēja Bosch, 2021. gada 04. februārī, 09:16.

Raivis
Servera administrators
Frakciju komanda
444 atbildes forumā
Online: 52d 19h 58m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 09:35
1
post

@Fletcher labi, tu esi bijis tikai gms, tev varbūt nesaprast līdz galam par tām shēmam utt.

Par tēla attīstību, protams, ka ir jēga no tā, jo vari palasīt, cik gudri erpo arī paši admini, nejau staffa čatā apsmiet kā citi erpo, bet paši nevar uzrakstīt četrrindīti. Lielākoties viņi tā jau hujarī ar saviem auto un neko jēdzīgu nedara brīvajā laikā.

Protams, ka vajag palūgt, lai administrācijas locekļi to dara, savādāk useless statuss iedots, kuru viņi neizmanto uz visiem simts

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 09:51
2
post

Zināji, ka vienmēr ir iespēja rakstīt sūdzību? Būsim reali. Katrs izbauda brīvo laiku kā viņš vēlas - braukājas, lido apkārt ar fly kamēr nav reportu vai nav rp situāciju. Es tev jau 2 pateicu, ka kamēr servera esošais administrācijas sastāvs ir spējīgs nodrošināt servera noteikumu izpildi, tu vari raudāt cik gribi, no tā nebūs jēgas. Ir protams vienmēr vēlme no tā, ka administrators uzņemas papildus pienākumus, taisa savu attīstību, veido roleplay situacijas (nejaukt ar nonrpiskajiem pasākumiem kurus veido organizatori). 

Ko es gribu pateikt, ir tas, ka ideja ir laba bet tu gribi lai ar to nodarbojas pilnībā visi administratori, kur tolks? Kāda jēga ar to nodarboties ir kapracim, Castellani, Luizei? Viņi un visi pārējie administratori, kā arī gamemasteri pilda savus pienākumus.
Vienīgais kas man ir sasāpējies, ir tas ka spēles uzraugi nepareizi apmāca jauniņos pēc to lūguma, bet visā pārējā ziņā - noteikumu izpilde un to pareiza izprašana servera tautas pusē tiek nodrošināta. Ko tu vairāk vēlies? Spēles uzraugiem un administratoriem nav janodrošina nekas vairāk kā, noteikumu izpildi un to izprašanu, reportu izskatīšanu, spēlētāju apmācīšanu un palīdzēšanu spēlētājiem, kad tie vēršas pie administrācijas.

Ko mēs varam izmantot no tava ieteikuma? - Ja spēlētājs vēlas tikt spēles uzrauga amatā, viņam ir jāveido tēla attīstība, kas ir viens no pieteikuma nosacījumiem. Kā minimums 1 mēnesis ir jaatveido savs personāžs. Ja tu iegūsti spēles uzrauga amatu, tu vari izvēlēties - turpināt attīstīt vai nē, ja turpināsi - kaut kādi papildus punkti pie rankupa. Nu, tas būtu kompromis, jo uzspiest visiem adminiem darīt kaut kāda attīstību, tikai tapēc ka citi staff biedri kādu apsmēja ir absurds. 

Raivis
Servera administrators
Frakciju komanda
444 atbildes forumā
Online: 52d 19h 58m
Redzēts pirms 1 stundas
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 10:10
0
post

Kā tu nesaproti, ka vecākiem/vadošiem administratoriem IR nepieciešams domāt ko vairāk, ne tikai defaultos pienākumus darīt, viņi ir FM BIEDRI, sanāk, ka viņiem jāpalīdz LĪDERIM, respektīvi; jādod idejas un to ko rakstīju augstāk ^^.  Labi, viņi var netaisīt ekrānšāviņus ar to kā viņi erpo, jo nu var derēt, ka puse to neprot, tas viss normāli, visi mācamies, bet tad, lai dara ko vairāk.

Ne jau tikai lietotājam vajag veidot dzīvesstāstu, bet arī gm, jo viņiem jārāda piemērs kā to darīt, būtu labi, ja arī administratori to darītu, bet redz laikam tik grūti ko tādu izdarīt, vieglāk jau /getveh ir uzrakstīt un braukāties. 99% staffa biedriem /checkveha ir pārbāzts ar to /getveh, un kādu piemēru viņi rādā lietotājiem?

jāatgādina, ka tu esi lietotājs, kurš skraida pa projektiem un vēlās izcelties ar kaut kādiem pārtūlkotiem lspd/lssd topikiem, un vēlās dabūt statusu. Respektīvi; tu neko nevari izmantot no mana ieteikuma, paldies.

 

 

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 10:17
4
post

Ja administrators grib, viņš to darīs. Viņam tas nav obligāti jādara. Un tas ir viss, ko es tavām cāļu smadzenēm cenšos iestāstīt.
Es un lietotājs - es runāju savā vārdā, kas patiktu man un par ko es uzskaut, ka varētu nobalsot lielākā daļa.
Es pa projektiem neskraidu, umņik. Es jau pēdējos 5 mēnešus sēžu šeit un vadu savu frakciju, kamēr tu pats neesi izveidojis nekādu personāža attīstību, būdams gm.

sippa
VIP
556 atbildes forumā
Online: 46d 1h 42m
Redzēts 2023. gada 12. decembrī, 11:22
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 10:38
2
post

Beidz fletcher atkal ziepeet dirsu. Tu pats loti labi zini ka administracija seit ir sudiga 

ne visi bet lielaka dala

Pēdējo reizi rediģēja sippa, 2021. gada 04. februārī, 12:13.
marats
VIP
420 atbildes forumā
Online: 51d 3h 40m
Redzēts 28. aprīlī, 11:59
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 11:05
1
post

Tēma ir labi sarakstīta un noformēta un visam tam piekrītu, bet kāds no tā prikols? Būs daudz piekritēji, kas visu vēlēsies mainīt, bet tālāk par komentāru netiek. Iznākums būs identisks tēmai kuru izveidoja montana par lomuspēles zināšanu testu. 

Par tiem līmeņiem ir strīdīgi, bet kā biju izteicies senākā tēmā, ka tas viss ir pieļaujams. Es tikai nesaprotu kā var izsniegt augstāko administrācijas līmeni čuvakam, kas nekad nav ticis tālāk par lsak priekšnieka amatu, otram ir iedots gamemasters, kurš uzraugu pieteikumos pārmet par tēla attīstību, bet pats nekad tādu nav veidojis un visticamāk arī neveidos. 

gxngmember
Lietotājs
Atzīts RP`eris
123 atbildes forumā
Online: 6d 4h 11m
Redzēts 21. februārī, 22:45
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 14:23
1
post

puse no staffa pasi nejedz erpot, par ko jus runajat vispar

tavsmurgs
Lietotājs
142 atbildes forumā
Online: 7d 5h 28m
Redzēts 4. maijā, 10:48
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 14:35
1
post

nahujam kads te vel censas kaut ko verst par labu? nesanaks. 

uravnobeshen
VIP
Bijušais administrators
452 atbildes forumā
Online: 41d 18h 32m
Redzēts 11. maijā, 13:07
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 15:14
0
post

l0hi

hoodsta
Bijušais administrators
303 atbildes forumā
Online: 41d 11h 50m
Redzēts 27. februārī, 18:53
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 16:35
0
post

trash topiks, tu neesi servera ipashnieks, nokaap no debesiim.. visiem tavs viedoklis pie dirsas, ja bunnyhops saka lai kaads kaut ko dara, tad vinji to ari dara... tu nevari vienu no admina pienakumiem uzlikt rpot ikdienā 3 stundas savā frakcijā, tas vnk tā nav, admins ir ooc status, tas kā tu māki uzvesties iekš tēla neko nenosaka..

protams es saprotu no kurienes tu nāc un kāpēc raksti šito, bet administrācijas prasmes roleplay ziņā jau pa lielam izskata uz gm pietiekuma robežas, vnk latvijā neviens nemāk rpot un tpc arī te ir 4 tādi admini, kad es ar balenciagu dippoju tad palika 2 mosk vel sorry not sorry

serveris pieturas saviem standartiem, ir daudz citas lietas ko ir butiskak izmainit, shis ieteikums taka legit vispar neko nedod, tas nemainis to cik admini atri palidzes speletajiem ikdienaa

 

aa un arii fujaki kas ir fm teamaa dara kaut ko just on the low low, bet nu nejau vislaik uz tadu nelegalo frakciju baazi ar taadaam prasmēm jau baigi nevar nekaa pabiidiit, kaa gribees darit ta visu daris, samierinies ar to kaa ir un ej speelee 

Pēdējo reizi rediģēja hoodsta, 2021. gada 04. februārī, 16:37.
Saulgreezy
Lietotājs
82 atbildes forumā
Online: 5d 7h 35m
Redzēts 14. aprīlī, 18:39
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 17:20
0
post

katru nedēļu 10 sūdzības par kādu no staffa biedriem, old news.bezgalība otw.

Pēdējo reizi rediģēja Saulgreezy, 2021. gada 04. februārī, 17:21.
Kapracis
Galvenais administrators
Lojālais lietotājs
ausdrazisfm
735 atbildes forumā
Online: 52d 19h 5m
Redzēts 2023. gada 20. novembrī, 14:10
Pievienots, 2021. gada 04. februārī, 19:51
0
post

Man sķiet Tu pats īsti nesaprati ko uzrakstīji, tad kad Tu atradies statusā, tavas darbības vienlīdzīgas ar citiem administrātoriem, jo dienas gaitā Tu reāli nogursti no speletājiem un to attieksmes pret tevi, bet ar to ir jācinās ko mēs arī daram. Apmacīji spelētājus vienlidzīgi ar citiem, nesaprotu ko Tu centies ar šo topiku panākt, visiem ir sava privātā dzīve. Protams apsveicami jā, ja administrātori iegūldās uz  visiem 100, bet nu nedrīkst arī pārspilēt. Serveris visu laiku tiek pilnveidots, administrācijai visu laiku tiek doti ieteikumi kā visu izvērst labāk.  Un tavas darbības arī nebija tās spīdošākās, lai Tu tagad kaut ko censtos ieteikt, kas visiem jau sen ir zināms.
Atļaušos pajautāt, kāpēc Tu vispār šo rakstiji, ja Tu nesen vel no sevis tēloji 10yo kuram ir smadzeņu darbības trūkumi, kas notika tik pēķšņi, parādījās smadzenes, jeb pubertāte beidzās?
Varbūt uzraksti vel kādu cringe ugunskrēka dzives stāstu? Tas taču  tavuprat bija kruti, pagāja pāris mēneši un rekur ir dzimis jaunais RP dievs. karogs rokas vecit. 
Kur bijas tavas inovācijas, kad Tu biji statusā? Kur? 

Pēdējo reizi rediģēja Kapracis, 2021. gada 04. februārī, 19:57.


Lietotāji skatās šo tēmu: 0