LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"
| 1 posms; Personālā informācija |
Uzvārds, vārds: Jameson Nick
Dzimums: Vīrietis
Personas kods: 250503-22253
Dzimšanas vieta: Los Santos
Štats: Los Santos
Deklerētā dzīvesvieta: Los Santos , Idlewood
Faktiskā dzīvesvieta: Los Santos , Idlewood
Pilsonība: Amerikānis
Tālruņa numurs: 412679
E-Pasts: Nav pieejams diemžēl.
| 2 posms; Jautājumi |
Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Policijas Departamenta virsnieku?: Jo vēlos atdot savu godu savai pilsētai , kurā piedzimu , dzīvoju , dzīvošu. Es vēlos pameiģināt kautko jaunu , uztrenēt savas iemaņas un fizisku spēku , un braukšanas prasmi , tā nav slikta bet nebūs par kaiti vēl.
Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?: Tātad , esmu jaunietis , kas nepadodas līdz nepabeigs savu iesākto, esmu spēcīgs jaunietis ar spēcīgām smadzeņu šūnām , kas spēj izdomāt lietas uz sitiena , apdomāt un apsvērt. Es protu komunicēt ar sarunas biedru , protu uzklausīt mīnusus un plusus , labprātīgi uzklausu visu nepieciešamo informāciju , kas atbilst manam darbam vai profesijai.
Kādi ir riski darbā policijā?: Policijā riski ir daudz , viss bīstamākie no tiem ir - Ģimenes aizkaršana , apšaudes gadījumi , fiziska aizkaršana , un nāve.
| 3 posms; Zvērests |
Es, [Nick Jameson ] , Los Santos topošais Virsnieks, svinīgi apsolos nežēlot savus spēkus un prātu labākas dzīves veidošanai,manas dzimtās zemes un Los Santos tautas labā. Apsolos pēc labākās sirdsapziņas veikt Virsnieka pienākumus. Ar savu parakstu, es apstiprini, ka ievērošu zvērestā minēto. Es apzinos, ka par zvēresta nepildīšanu draud kriminālatbildība.
(( 4 posms; OOC informācija ))
Vārds: Dāvis
Vecums: 18
In-Game UCP vārds: Dyno
Spēsi lietot programmu Discord?: Bazara 0
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos? [OBLIGĀTI]: Esli nado , vienmēr.
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history ): https://imgur.com/gallery/y60zh2E
Neintresē vairs.