'' Los Santos Policijas Departaments ''
'' Lai kalpotu un Aizsargātu ''
Ja Jūs esat nonākuši šajā sadaļā, tad Jūs esat saskārušies ar, pēc Jūsu domām, nepareizu rīcību no Policijas darbinieku puses. Ja Jums ir visi pierādījumi un argumenti lai iesniegtu sūdzību, tad droši - Jūs to drīkstat darīt.
VĒRTS ATCERĒTIES - NEPATIESAS LIECĪBAS SNIEGŠANA, IR KRIMINĀLKODEKSA PĀRKĀPUMS!
| 1. posms | - Jūsu informācija
Vārds uzvārds:Kenneth Bates
Vecums:30 gadi
Tālruņa numurs:755321
E-pasts:KennethBates@kick.lv
| 2. posms | - Situācija
Kāda bija situācija, kuras dēļ Jums ir nepieciešams rakstīt sūdzību?:Tātad,centīšos runāt īsi,nopirku mašīnu,mašīna nebija piereģistrēta.Dabūjis automašīnu,lēnām braukāju pa pilsētu.Zinot,kad automašīna nav reģistrēta,uzmanīgi braucu pa pilsētu.Pēkšņi redzu,kad aiz manis ir policists,kas stādina mani.Nostājoties ceļa malā policists redzēja,kad automašīna nav piereģistrēta,policists bija laipns,nosauca savu vārdu un uzvārdu-Quadeca Moore. Viņš man izteica brīdinājumu,kā arī izrakstīja lapiņu (kvīti),kur bija skaidri un gaiši rakstīts,kad man ir divas dienas dotas,lai piereģistrētu savu automašīnu.Policists teica lai piereģistrēju divu dienu laikā,vēl viņš minēja to,ja kāds cits policists mani aptur,man jāuzrāda šī kvīte,ko Quadeca Moore bija izrakstījis.Tātad,saruna ar Quadeca Moore beidzās,iedeva man to kvīti un abi devāmies uz saviem virzieniem.Mazliet pabraukājos vēl pa pilsētu un redzu,kad mani stādina cits policists.Viņš pienāk pie manas automašīnas,neiepazīstina sevi,tik pasaka ''labvakar''un uzreiz jau liek kāpt no automašīnas.Protams es klausīju policista norādījumus un kāpu ārā.Pārbaudīja mani,izskatīja manus dokumentus un veica automašīnas pārbaudi vai tā neesot zagta.Pēc ilgas automašīnas pārbaudes nesapratu,ko policists izdomāja un lika man kāpt iekš auto,kā arī izsauca konfiscētāju,lai konfiscētu manu automašīnu.Es visu laiku centos ieskaidrot policistam,kad man ir izrakstīta lapiņa (kvīte),kur ir redzams termiņš uz divām dienām,lai piereģistrētu manu automašīnu.Teicu vēl,ka uz lapiņas (kvītes) ir parakstījies policists vārdā Quadeca Moore.Jonathan O'Reiley mani visu laiku ignorēja un nedeva skaidru atbildi par to lapiņu (kvīti),viņš pat neuzdrošinājās aplūkot to lapiņu(kvīti),kur viss skaidri bija uzrakstīts,kā arī iepriekšējā policista paraksts bija redzams.Tātad,viss beidzās ar to,kad mani arestēja,mašīnu aizvilka uz LSPD konfiscētavu un uzlika sodu vēl automašīnai 36'000$.Uzskatu,kad tas galīgi nebija pareizi no Jonathan O'Reiley puses,vajag vismaz norunāt policistiem,vai ir atļauts vispār tādas lapiņas(kvītes) rakstīt,ja daži dara tā,bet citi galīgi savādāk.Vēlētos automašīnu dabūt atpakaļ un kopīgi aizbraukt uz CSDD jūsu acu priekšā piereģistrēšu viņu,jo man taču ir tas 2 dienu termiņš,lai piereģistrētu.
Virsnieka veiktie pārkāpumi?:
Datums, laiks, vieta?: 31.01.2021, tas notika naktī, ap 01:10,situācija notika tuvumā pie RS Haul.
| 3. posms | - Darbinieka informācija.
Darbinieka vārds un uzvārds: Jonathan O'Reiley
Viņa kontaktinformācija ( Ja ir ):nav zināma
Žetona numurs:nav zināma
Pakāpe: ( Ja ir zināma ):nav zināma
| 4. posms | Pierādījumi
Vai Jums ir pierādījumi, kuri spētu palīdzēt apsūdzēt / attaisnot Policijas darbinieku? :
Pierādījumi:
Situācija,kur Quadeca Moore izraksta man to lapiņu(kvīti)-
Situācija ar Jonathan O'Reiley-
Pierādījumi,kad mana automašīna ir konfiscēta LSPD-
Los Santos Policijas Departaments
Iekšlietu divīzija.
LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
IEKŠLIETU DIVĪZIJA
Izmeklēšanas lieta #00016
Labdien cien. Kenneth Bates
Iekšlietu divīzija ir saņēmis Jūsu iesniegumu un uzsācis lietas izmeklēšanu. Iesniegums ir nodota iekšlietu divīzijas grupas darbiniekiem, lietu noskaidrošanai un sīkāka izmeklēšanas procesa veikšanai. Izmeklēšanas laikā ar Jums sazināsies atbildīgās lietas amatpersonas.
Janvāris 31.; 2021
Los Santos Policijas Departaments
Iekšlietu divīzija
Los Santos, LS 90012, Police Plaza, Pershing Square
Iekšlietu divīzija ir izskatījusi jūsu sūdzību un nonākusi pie slēdziena, ka tā ir nepatiesa.
Pēc balstītajiem pierādijumiem Virsnieks Jonathan O'Reilly ir rīkojies pēc noteiktajiem aktiem , kā arī iedziļinoties pierādījumos , konstatēju to ka virsnieks Quadeca Moore ir pārkāpis vairākus kriminālkodeksa pantus pēc kā tiks uzsākta tiesvedība pret šo virsnieku , tiek slēgta sūdzība.
Jitzie, archaa, raivorijs, LMD, Tējaaa, Liepinshh, trisarpusi, Mitrais, A1, Kristers, Maruzha, Ricins, Gangsta, RainersK, fletcher2, Angelis, niksniklaavss, Kapracis, qtecc1, RavenS, martinsh, Ofkors, GaraiS, Bridges, nauriks, Murish, Assassin, FL3X, timaballs, ELSB, dandijs, Bosch, marats, Sneaky, plaksters, Psychicaut, ツARMISSツ, Castellani, itsyenik, juppi