| 1 posms; Personālā informācija |
Uzvārds, vārds: Valgans Dimo
Dzimums: vīrietis
Personas kods: 010196-14788
Dzimšanas vieta: Los Santos
Štats: San Andreas
Deklerētā dzīvesvieta: 2410 Panopticon Avenue, Idlewood
Faktiskā dzīvesvieta: 2410 Panopticon Avenue, Idlewood
Pilsonība: amerikānietis
Tālruņa numurs: 609057
E-Pasts: V.Dimo@san.mail
| 2 posms; Jautājumi |
Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Policijas Departamenta virsnieku?: Vēlos kļūt par policijas virsnieku, jo esmu tikko pabeidzis mācības par policistu un vēlos sākt jauno karjeru. Vēlos palīdzēt Los Santos Policijas Departamenta virsniekiem uzturēt mieru, pasargāt pilsoņus no noziedzniekiem. Pasargājot cilvēkus no noziedzniekiem, es jutīšos gandarīts. Iespējams pat spēšu izglābt kāda cilvēka dzīvību.
Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?: Es pret savu darbu izturēšos ar ļoti lielu degsmi, kā nekā jau kopš bērnības sapņoju par darbu policijas nozarē. Gadu laikā esmu iemācījies uzklausīt un saprast cilvēkus. Derīgi pieminēt, ka man ir spēja novadīt automašīnu gan lielos, gan mazos ātrumos. Kā arī ļoti ātri iemācos jaunas lietas.
Kādi ir riski darbā policijā?: Nav iespējams uzskaitīt visus riskus, jo tie ir ļoti daudz - gan fiziski, gan garīgi. Darbs policijā ir ļoti atbildīgs, kas var izvērsties letāli, piemēram nāvē.
| 3 posms; Zvērests |
Es, Valgans Dimo, Los Santos topošais Virsnieks, svinīgi apsolos nežēlot savus spēkus un prātu labākas dzīves veidošanai,manas dzimtās zemes un Los Santos tautas labā. Apsolos pēc labākās sirdsapziņas veikt Virsnieka pienākumus. Ar savu parakstu, es apstiprini, ka ievērošu zvērestā minēto. Es apzinos, ka par zvēresta nepildīšanu draud kriminālatbildība.
(( 4 posms; OOC informācija ))
Vārds: Adrians
Vecums:18
In-Game UCP vārds: valgans
Spēsi lietot programmu Discord?: Jā.
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos? [OBLIGĀTI]: Jā.
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history ): https://i.imgur.com/MBkGuXX.png
Cien., Valgans Dimo
Los Santos Policijas Departamenta Rekrutācijas un apmācību divīzija ir izskatījusi Jūsu iesniegto aplikāciju. Vēlamies informēt, ka Jūsu aplikācija tiek noraidīta.
Tas nozīmē, ka Jūs netiekat pārvirzīts uz nākamo kārtu - intervija.
Atkārtotu aplikāciju variet iesūtīt pēc 2 nedēļām.
3. Atbildot uz anketas 2 posma jautājumiem, netiek pieļauti stāsti, teksti, motivācijas kurās tiek minēts tas, ka kandidāts ir pabeidzis kādu Policijas Departamenta akadēmiju.
Februāris 2.; 2021
Los Santos Policijas Departaments
Rekrutācijas un apmācību divīzija
Los Santos, LS 90012, Police Plaza, Pershing Square