bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Bana apelācijas
12
7
topic
unban melnais
fletcher2
Lietotājs
208 atbildes forumā
Online: 31d 19h 18m
Redzēts 2021. gada 04. septembrī, 15:15
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 22:47

visi kuri zin , ka melnais pūķis ir nepatiesi nobanots un pelnijis unbanu spiež dzelteno zvaigznīti un heiteri kurus esmu apzadzis var nespiest neko un nekomentēt vispār , bet īsumā , ja dzeltenās zvaigznītes ir vairāk nekā sarkanās tad man jādod unbans.

banots esmu , jo nedaudz aizsvīlos  par kick.lv spēlētāju kurš uzrakstija nepatiesu sūdzību par mani , kur viss jau bija izrunāts ar diviem adminstratoriem , bet kick.lv spēlētāji to nesapratīs protams. neesmu jau īstenībā tik ļauns un toxic it īpaši tagad , jo esmu saņēmies pa pilno un mainijies vairs nelamājos vispār un ik dienā arī nē , tagad vienīgais , ko es vēlos ir dabūt unbanu šijā skaistajā serverī un turpināt erpot ar saviem pacaniem atvainojos no sirds visiem kurus esmu aizskāris tas vairs nekad neatkārtosies. paldies par uzmanību visiem tikai īstie sapratīs , ka neesmu trollis un toksiskais , bet erpotājs.

Pēdējo reizi rediģēja fletcher2, 2021. gada 25. janvārī, 22:49.
518293182
Īpašnieks
Transportlīdzekļu komanda
🥀
1115 atbildes forumā
Online: 225d 11h 14m
Redzēts 20. aprīlī, 17:00
Pievienots, 2021. gada 25. janvārī, 22:49
3
post

ļoti skaists mākslas darbs.

slēgts.

🆗🆒♿

sīkāk par ls opening kekw

Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!

2. vieta - Skorpions

Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.

Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.

Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.

CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT

Lietotāji skatās šo tēmu: 0