In Character (IC) Informācija
Vārds: Racheal
Uzvārds: Baily
Dzimums: Sieviete
Kontakttalrunis: 802966
Tautība: Latviete
Jūsu pašreizējā darba vieta: Autobusa vadītāja
Jūsu iepriekšējās darba vietas: San Francisco auto konfiscētavas sekretāre
Jūsu izvēlētais amats, uz kuru kandidējat: Los Santos auto konfiscētāju
Jūsu pieredze izvēlētajā amatā: San Francisko esmu strādājusi, kā auto konfiscētavas sekretāri, tādēļ, ir ideja un pieredze par šo noteikto darbu.
Vai jūs esat iepriekš sodīts, ja esat, tad par ko?: Jā, divas reizes sodīta ar naudas sodu. 1. reize ātruma pārsniegšana, 2. reize braukšana ar motociklu bez A kategorijas tiesībām.
Izglītība: Formālā izglītība
Izglītības iestādes: San Francisco pamatskola un San Francisco ģimnāzija
Vai jums būtu derīgas autovadītāja tiesības?: Jā
Kādēļ tieši Jūs vajadzētu mums pieņemt? ( 30 vārdi ): Man ir pieredze šajā lomā no iepriekšējās darba vietas, un vienmēr mans paveiktais darbs būs rūpīgi izdarīts. Kā arī spēju sadarboties ar citiem cilvēkiem, un palīdzēt tiem, kad tas ir nepieciešams.
Motivācijas vēstule ( 40-60 vārdi ): Agrāk, pirms pārvācos uz Los Santos es dzīvoju un mācijos San Francisco. Pārvācos uz LS, dēļ ģimenes un tādēļ aizgāju no sava iepriekšējā darba. Kādu laiciņu, pēc kā pārvācos uz LS strādāju par autobusa šoferi. Kādus divus mēnešus strādājot par autobusa šofri sapratu, ka šis darbs nav īsti domāts man, tādēļ, sāku meklēt jaunu darbu, kas man patiktu. Kad biju atradusi šo darbu vēlējos izmantot iespēju un kandidēt uz šo darbu.
Out of Character (OOC) informācija
Vārds: Enija
Vecums: 15
Jūsu In-Game UCP vārds: Enijaa
Ekrānšāviņš ar jūsu /history:
Iepriekšējā pieredze?: Ar šo lomu īsti nav bijusi pieredze. Bet kautcik saprotu šo darbu, un kas būs jādara.
Cienījamā Racheal Baily, izskatot Jūsu iesūtīto CV, esam nolēmuši pieņemt jūs uz pārbaudes laiku. Sazināsimies ar jums tuvāko 2 dienu laikā.
P.S. Ir TLL Beno, nevis LSAK.
Ar cieņu,
TLL Beno priekšnieka vietnieks
Opie Wilson
dandijs, Kiwix, Draugs, HENKONZ, timaballs, Enija, sukamaniramurs, DidzzyS, Maruzha, Zoro227, ELSB, juppi, Andzins, fletcher2, Ciekurs, Twizzy, LuckyDonut, Lauris29, NiksT, bobo, martinsh, Mitrais, Gangsta, Kristers, SHIT, Dyno, LMD, Hačiko, Murish, archaa, Castellani, LUĪZE, KristapsDD, LIL POTATO, Freedy