Vajadzīgās prasības, lai kandidētu uz uzrauga amatu
Ar X atzīmē prasības, kuras esi izpildījis/-usi
• Esmu reģistrējies/-usies forumā vismaz 2 nedēļas [ X ]
• Esmu aktīvs/-a forumā [ X ]
• Manam profilam nav vairāk par 3 brīdinājuma punktiem [ X ]
• Esmu 16 gadus vecs/-a (ar izņēmumiem) [ X ]
• Man serverī nav vairāk par 3 sodiem (ar izņēmumiem) [ - ]
Anketa
Vārds: Mārtiņš
Vecums: 18
Pagātnes lietotājvārdi (ja ir): LVSAIMNIEKS
Izveidoto personāžu saraksts:
Charlie Nickson - "Los Santos Customs"
Isabella Nickson - "Los Santos Apkure"
Chad Bin Laden - bezdarbnieks
Pieredze šāda veida amatā: Pieredzes principā man nav.
Pieredze lomuspēles jomā: Pieredze RolePlay man ir gandrīz divi gadi, kad sāku spēlēt kick.lv.
Servera /history ekrānšāviņš: https://imgur.com/a/ki0kWcs
Motivācijas vēstule:
Čau, visiem! Tā, sākšu ar to, ka nedaudz iepazīstināšu ar sevi. Mani sauc Mārtiņš. Man ir 18 gadi un dzīvoju mazā ģerevņā Vidzemē.
Lomu spēles pieredze es nevaru teikt, ka tā man ir maza, jo tomēr ir pagājuši jau gandrīz divi gadi, kuros ir pieredzēts pietiekami daudz lai varētu sev uzsist uz pleca un teikt, ka esi labs lomuspēles atveidotājs. Nu vienīgais mīnus ir tāds, ka esmu principā visus šos divus gadus atveidojies tikai legālus personāžus un ar nelegālām lietām esmu sastapies maz.
Visiem uzradīsies jautājums, kādēļ piesakos par uzraugu. Tullit paskaidrošu. Par uzraugu es piesakos, pirmkārt, tādēļ ka aktīvi uzraugi ir saskaitāmi uz trim pirkstiem. Otkārt, tādēļ ka tie uzraugi, kuri ir plus, mīnus aktīvi nespēj apmācīt jaunos spēlētājus, tapēc ka vienkārši laiks neiks nepietiek priekš visiem. Treškārt, es reizi divās dienās satieku kādu jaunu spēlētāju, kurš atnāk un prasa, kas jādara esmu jauniņas. Tādēļ vēlos pieteikties komandai un palīdzēt apmācīt jaunos spēlētājus. Ar to viss nebeidzās, ir vel pāris iemesli. Ceturtkārt, ne vienmēr adminstrācija spēj laicīgi paņemt /report. Dažkārt pat ir gadijies, tā ka rindā esmu trīspadsmitai un jāgaida stunda un vairāk, kad izskatīs manu problēmu vai jautājumu.
Tā, par to vai esmu aktīvs. Aktīvs es esmu pat ļoti, tomēr, nospēlētas šajā sezonā, no oktobra vidus, gandrīz septiņi simti stundas un es domāju, ka tas nav maz. Dāži pat dāžkārt uzdod jautājumu vai man dzīve ir, ka tik daudz var spēlēt.
ok lai iet.
Apskatot tavu profilu ir redzamas nepatiesas sūdzības [ pierāda to kad nespēsi veikt pareizus lēmumus uz sitienu , tā tas vienkārši būs ]
Ļoti daudz profila brīdinājumi tajos pašos foruma topikos , ar tevīm ir bijis mazs ic kontakts , māki taisīt smukas F3 bildītes un passive rp sist , bet tas arī viss.
Derētu izprast visus noteikumus , kārtīgi izlasīt un izprast viņus un tad tu būtu pat ļoti labs kandidāts jo neesmu redzējis tevi " troļļojot " , Veiksmi !
Ja nemāki tu dirst tad nemoki to dirsu , dzirdu zīmes redzu ēnas un ši posta tavas bēdas.
No manis pret, neko vairāk kā braukāšanu apkārt neesmu no Tevis redzējis..
Falke 100% ieliks par, tikai tāpēc kad erpo pie viņa.
Atvainojos par pret, šo visu mainu uz par, tikai tāpēc lai tādam sīkam dundukam kā woinam sāktu tecēt asariņas, kad kāds cits serviss ticis tālāk nekā viņa, woins raksta bļe tā, kā goblins ar kāju, paraudi woin, phaha
P.S rakstu šo visu no telefona.
Sveiks, došu tev Zaļo gaismu! Esmu redzējis tavu centību atveidojot RolePlay un mācot to citiem mehāniķiem, sēdējāt jūs tur stundām no vietas un nepadavies, ja kaut ko viņš nesaprata...
Ceru ka nepaliksi slinks un neliksi mums vilties!
PAR ,čalis ir sakarīgs, esmu redzējis kā erpo, spēs pavilkt statusu.
@Naureens Savu bezjēdzīgo komentāru varēja paturēt pie sevis.
Tā tad.. Kādu apmācīt vai palīdzēt, tev nav sveša lieta, bet ar to GM darbs nebeidzas. Saglabāt vēsu prātu, pat visgrūtākās situācijās, vajadzētu būt tavam stiprākajam lauciņam. Lai vai kā negribējās tev atļaut rakstīt šo pieteikumu, tomēr došu tev zaļo gaismu, gribētos redzēt, kas no tevis sanāk.
Vēlos piekrist @Dutchman101 par noteikumu atkārtošanu un izprašanu.
Veiksmi!
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
Mehāniķis un kaut kāds bērzu kurinātājs galīgi nav nopietns roleplay.
PRET!
Falke Tu pilnībā nekad nekomentē nevienu tagad kad strada pie Tevis jau ilgi baigais vecis jāliek par. Nebuss večuk no mani pret, Tu esi slinkojis arī taisījis nonrp mehu. Un ar servisu talu netiksi. Tu esi kuram vajag ātrāko auto. Nu večuk nebussssssss. Ar servisu ko Tu tur erpo uz riņķi tālu netiksi, labāk ietu pasīvi erpot, bet Tu man teici, man besis ir edit ss, te nekā nav jadar tikai labi maksā. Ble nu baigais darbs. Tu neko neesi parādījis. Ej plātīties ar savu bmw. Pret atta
Nezinu kāds esi iekš server, bet nu esmu PAR, cerams sasksriesimies. gl
daudz kludas, mazs vardu krajums prieks pilngadiga cilveka. viens no galvenajiem rp faktoriem ir pareizrakstiba, kura tev pieklibo. tiesi tapat ari komatus izmeta pa vietam, kur tie ir galigi lieki. pret
Smith Wesson - macitajs- DZĪVS
2rindiņ rp // lai visi neteiktu ka jauniņais n shit iepriekš biju mehāniķis, šij serveri, iepriekšēja sezona.
reāli par 20 notiem, ko nometu iekš lspd (the fuck man) reāli dēļ fuckin 20 notiem ban uz 30 dienām
FREEDOAM to speak
Došu zaļo gaismu.Esmu daudz sastapies ar šo cilvēku,ir ļoti labi apguvis visas zināšanas par visu un es domāju viņš butu pelnijis tik pat GM.(Katrā ziņā sliktāk par fletcheru nebūs.)
Albert Rodrigez-Woodwork Carpentry-Status-Dzīvs
Donovan Leo Lowry-Avery Architecture-Status-Dzīvs
Daniel Rivera-Los Sanots Apkure-Statuss-Dzīvs
Nebūsim ļauni,lieku PAR,tiiktiešām cilvēks ar smadzenēm uz pleciem un yeah
Nav jau svarīgi rakstīt tos 500 vārdus,ar 20 vārdiem-30 pietiek,ja pasaka galveno domu un viss,GL Brou <3
Normāls kukainis - PAR
Būšu PAR, nekad neatteiksies palīdzēt, čalis ar vēsu prātu, vienmēr ir pozitīvs, katram jadod iespeja,GL
||Johnson Edge - DZĪVS- Los Santos Customs||
||Felix Lorenz - DZĪVS - 15 BLVD Cathay Criminals||
daudz kludas, mazs vardu krajums prieks pilngadiga cilveka. viens no galvenajiem rp faktoriem ir pareizrakstiba, kura tev pieklibo. tiesi tapat ari komatus izmeta pa vietam, kur tie ir galigi lieki. pret
Sis
milais draugs tevi palielam atbalsta cilvēki kad nav ieintereseti apmeklet forumu jo serveri ir jabrauka ar masinitem un tad man loti nepatik
cau martin nepatik ka tu iesaki motivacijas vestuli
Profils samērā tukšs, tāpēc nevaru izvērtēt, erpot pats ar sevi jebkurš prot, nespēsi izvērtēt situācijas, ja tu apmāci tik bieži cilvēkus kā raksti savā pieteikumā, tad serverī neatrastos vairs tādi newbies, uzraksti privāti un pats izvērtēšu tavas spējas apmācot kādu.
Neesi gatavs, noraidīts.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Adrul1s, Jitzie, Gozmit, amsterdam, Rixhijs, 518293182, A1, Ryan Gosling, nauriks, DriverOG, archaa, Hačiko, Emmet_Bowman, martinsh, Assassin, LMD, FalkeLV, Bosch, flinstons, qtecc1, Murish, Memorie, marats, TrustR, smifnwessun, RainersK, pagarinatajs, Hyper15, ForesT, ELSB, kidpromil, Kapracis, Ricins, Lynch, GaraiS, Raivis, Maruzha, LogiTec, Tropkillaz, sippa, dandijs, draiver, 2Pac, DidzzyS, RavenS, Madden, bLank, samantiina, fletcher2, Bridges, santiz, Castellani, Dinčaa, juppi, niksniklaavss, ツARMISSツ, Gangsta, PETER1ZZ, FizzyS, Angelis, Kiwix, Kristers, LUĪZE, timaballs, Tējaaa, Kristherz, Saulgreezy, daunars, Draugs, Sneaky, “Markuss”, Dawitos, Sc4rLV, ArtursLV, Loews, Lauris29, shockins, Kriksis, Archijs, SmokeyToney, ivanovs, maargarita, Beichz