bilde ko parada kad esi afk par ilgu
2
0
topic
Pieteikums LSPD
Marcis426
Lietotājs
Aldariz
4 atbildes forumā
Online: 14h 32m 29s
Redzēts 2022. gada 29. novembrī, 23:03
Pievienots, 2021. gada 15. janvārī, 00:05

1 posms;  Personālā informācija |
Uzvārds, vārds: Jonathans Walkers
Dzimums: Vīrietis
Personas kods: 12 june, 1987.
Dzimšanas vieta:Baku (Āzijā)
Štats:-
Deklerētā dzīvesvieta:Los Santos El corona
Faktiskā dzīvesvieta:Los Santos El corona
Pilsonība:Amerikānis
Tālruņa numurs:696459
E-Pasts:mr.mārcis@inbox.lv

| 2 posms; Jautājumi |

Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Policijas Departamenta virsnieku?: es vēlos kļūt par Los Santos Policijas Departamenta virsnieku jo, jau kopš bērnības man ir bijušas domas par to kā ir būt policistam, precīzāk kā ir būt varonim kas caurām naktīm riskē ar savu dzīvību dēļ iedzīvotājiem, kas ir gatavi mirt dēļ saviem cilvēkiem kurus aizsargā, esmu vien par to sapņojis kā tas varētu būt, bērniba pats no koka izgrebu ieroci un skrēju pa lauku šaudidamies, tā nu lūk ists stastiņš kapēc vēlos. protams arī patīk respekts ko pārējie sniedz un arī protams adrenalīna deva ko šis darbs spēj dot.
Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?:Jo zinu ka esmu spējīgs uz šo darbu, zinu ko spēju un ko nē un esmu pārliecināts ka spēju darīt jebko lai tikai aizsargātu civil iedzīvotājus.
Kādi ir riski darbā policijā?: šājā jomā riski ir daudz, protams mēs visi labi zinām cik Los Santosā ir bīstamas vietas bīstami grupējumi, un noziedzinieki.. nū es teiktu ka viss lielākais risks ir tikt nošautam, sadurtam utt bet protams, atcerēsimies to ka ne tikai policisti šaudās bet, gan ari notiek pakaļ dzīšanās kura sliktākajā gadijumā var beigties letāli, ar avāriju.

| 3 posms; Zvērests | 

Es, Jonathans Walkers , Los Santos topošais Virsnieks, svinīgi apsolos nežēlot savus spēkus un prātu labākas dzīves veidošanai,manas dzimtās zemes un Los Santos tautas labā. Apsolos pēc labākās sirdsapziņas veikt Virsnieka pienākumus. Ar savu parakstu, es apstiprini, ka ievērošu zvērestā minēto. Es apzinos, ka par zvēresta nepildīšanu draud kriminālatbildība.

(( 4 posms; OOC informācija ))

Vārds:Mārcis
Vecums: 17
In-Game UCP vārds: Mārcis426
Spēsi lietot programmu Discord?:protams.
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos? [OBLIGĀTI]: jā absolūti
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history/) https://failiem.lv/u/5h2uz8pk5

Kuras no Jūsu rakstura īpašībām Jūsuprāt būtu jāpilnveido, lai sekmīgi veiktu šerifa palīga pienākumus? Kapēc? (Min 2 teik.): amm, katram ir sava sliktā rakstura īpašība un mana ir. aizsvilšanās, nu tas nav ļoti izsteikti vienkārši varu mazliet stingrāks būt.. jo nu kā saka kartībai jābūt

Kuras no Jums piemītošajām rakstura īpašībām Jūsuprāt ir noderīgas darbam šerifa departamentā? Kapēc? (Min 2teik katrai īpašībai) Nū.. es spēju ātri noreaģēt uz visādām sasinātām situācijām. esmu pārsvarā jauks, patīk izturēties pret citiem ar cieņu, respektēju tos kas respektē mani, patīk pateikt savas domas, gan piekrītošas gan netik piekrītošas, patīk pateikt visu ko vēlos un bieži arī pasaku savu viedokli.

Kā Jūs iedomājaties savu darbu, lai Jūsu darbs būtu patīkams un saistošs? tā pat ka visus darbus, darīt visu kas darāms ar smaidu uz sejas, nekad nepadoties un turpināt iesākto.

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2021. gada 16. janvārī, 21:43
1
Cien., J.Walkers.
Los Santos Policijas Departamenta Rekrutācijas un apmācību divīzija ir izskatījusi Jūsu iesniegto aplikāciju. Vēlamies informēt, ka Jūsu aplikācija tiek noraidīta.
Tas nozīmē, ka Jūs netiekat pārvirzīts uz nākamo kārtu - intervija.
Atkārtotu aplikāciju variet iesūtīt pēc 2 nedēļām.

Janvāris 16.; 2021
Los Santos Policijas Departaments
Rekrutācijas un apmācību divīzija

Los Santos, LS 90012, Police Plaza, Pershing Square

Lietotāji skatās šo tēmu: 0