bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Tēlu dzīvesstāsti
1
0
topic
Tyrone Jackson
qtecc1
Servera administrators
Frakciju komanda
Lāc1s
86 atbildes forumā
Online: 4d 19h 43m
Redzēts 22. martā, 15:17
Pievienots, 2021. gada 14. janvārī, 17:18

Tyrone Jackson ir 25 gadus jauns afro-amerikāņu izcelsmes vīrietis. Tyrone dzima Los Santos centrālajā slimnīcā. Tyrone bija vienīgais bērns ģimenē. Tyronam dzīvē gājis nevisai labi. Tēvs bijis mehāniķis, kurš jauca ārā mašīnas un pārdeva detaļas melnā tirgū. Māte bijusi apkopēja, strādāja Los Santos Unity dzelzceļa stacijā. Bērnībā Tyrone ļoti bieži uzturējās ar tēvu, jo mātei īsti nebija laika ņemties ar dēlu. Māte vienmēr skraidīja apkārt un meklēja viņai ērto stāvokli. Tēvs biežī ņēma mazo Tyrone sev līdzi uz nedarbiem, kur Tyrone sāka interesēties par automobīļiem un to saturu.

Pieaugot Tyrone palīdzēja tēvam ar nedarbiem, par ko bija katru nedēļu saņēmis kabatas naudu, kuru krāja gadiem ilgi.

Tad kādā saulainā vasaras dienā Tyrone devies ar tēvu uz kārtējo netīro darbiņu, kur bija jāaizvelk kāds auto. Auto bijis visai dārgs. Tyrone un viņa tēvam likās ka tas ir jackpots... ka viņi beidzot nopelnīs kādu pietiekamu summu, lai varētu padzīvot pus gadiņu neparko nedomājot.

Pienākot zagšanas momentam, šamējie atslēdza auto, iedarbināja to, gatavojās maukt prom, kā momentāli bija dzirdami trīs skaļi šāvieni auto virzienā. Tyrone adrenalīna lēkmes laikā skriešus devies prom nedomājot par tēvu. Pēc kādām 10 minūtēm, soprotot, ka kautkas nav kārtībā, izdomāja pietuvoties vietai, kur stāvēja auto. Saredzot automobīli, saprata ka sēž viņa tēvs pie stūras ar caurumu pierē, nošauts. Tyrone devās pēc iespējas ātrāk prom.

Laikam ejot Tyrone mēģināja sazināties ar māti, taču daudzi mēģinājumi nebija sekmīgi. Tyrone sev teica, ka vairs nekad nepiedalīsies nekādās nelegālās afērās, taču, satiekot Johan King un Robert Denino, Tyrone dzīve apgriezās uz visiem 1000 grādiem.

(par tālāko procesu Tyrone dzīvē var sekot līdzi "The New Generation Mafia" topikā, kurš tiek pilnveidots ar ss un citām lietām)

https://mta.kick.lv/forums/topi…ia/?post=57236

Pēdējo reizi rediģēja qtecc1, 2021. gada 14. janvārī, 17:21.

:slinkis:

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 23 ( 75 skatījumi )
qtecc1, sweex, timaballs, CarD, Liepinshh, Swufy, Kristers, Biezaputra, nauriks, KristapsDD, Kriksis, LMD, ArtursLV, Maruzha, Devitais, GaraiS, Bosch, Roco, Draugs, Murish, LUĪZE, charlys, Angelis