Tavs lietotājvārds: MARKUSS
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Konstantin Arsenich
Iesaistīto personu lietotājvārdi:ES,KikemonsLV
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Tātad,biju aizbraucis pakaļ kikemonam uz garažu lai pabraukatu un parunatos b chata pa dzivi,pagriežos no Amu nation uz banku un tur priekša Konstantins ar savu BMW piebrauc man priekša un B čatā uzraksta ''ko tagad?'' es to no sakuma njieraudziju un izkapu ara un IC uzbraucu viņam,kapju atpakaļ savā auto un skatos viņš jau ar savu colt šauj pa mani un Kikemonu,kautgan tur nebija iemesla šaut vispār,plus tas ir tuvu pie LSPD un bankas un vēl tas kad viņš grib uzsakt ic situaciju ar tekstu b čatā ''ko tagad?''.
Pierādījumi:https://imgur.com/a/zk7kHGn
Komentāri:Būtu es sakuma redzejis to kad vinsh tur kko b chata saka es nebutu memaz neko ic darijis.Vēlos lai mans auto tiktu atgriezsts man jo vinsh paņema auto un aizbrauca noslīcinat.(atsūtija vell ss lai palielītos)
Albert Rodrigez-Woodwork Carpentry-Status-Dzīvs
Donovan Leo Lowry-Avery Architecture-Status-Dzīvs
Daniel Rivera-Los Sanots Apkure-Statuss-Dzīvs
''ko tagad?'' bija kā jautājums , vai tu gribi erpot situacīju . Tad tu parādiji, cik tev liela mute ir un beigās raudi , ka esi miris , tev veseli divi adminstratori teica , ka pats esi vainīgs un izskaidroja visu , bet tu esi tiešām esi liels *cenzēts* , man žēl .
pierādijums , ka tava mašīna ir noslīcināta , lai kāds tev negetotu to atpakaļ , bet izdzēstu.
Kads vell jautajums? Jautajums b čata vai gribi uzsakt sitaciju vai ne? Cik stulbam ir jabut lai kko tadu jautatu?Pieņemu kad ši situacija ir jacuto jo čalis grib kko uzsakt ar b čata palidzibu un bez nekada iemesla sāk šaut,tas kad es viņu apsaukaju vai kko pasaku nav iemesls šaut.(tu esi ārsts kad vari mani saukt par dauni?)
Tu mani pat nejiepisi mana ekrāna,vnk piebrauci priekša taka nedirs te labak.
Pēc tava paskaidrojuma Markuss es redzu to ka tu esi viņam uztriecies IC virsū un tad viņš pa tevi sāka šaut. Paskaidrojat abi normālu situāciju , jo viss ir haotiski paskaidrots. Man PM'a lai nepiesarņotu sūdzību.
Pisies prom pirms neesi nošauts ir pietiekams iemesls lai kādu nošautu , ja real laifā tas notiktu tad puse pasaules vairs nebūtu , tevi apsaukā un tu uzreiz blietē pa cilvēku? Tas nav pietiekams iemesls , maksimālais kas tiek darīts parasti ir piekauts un aplaupīts , bet ne šauts nosts , Sūdzību atzīšu par patiesu , mašīna tiks atgriezta , sodīt nevaru perm bans viņam.
archa, viss ir atkarīgs no ic tēla. Kā jau zināms dragona chars rpo krievu mobā un es domāju, ka viņam tas nav pirmais cilvēks kuru viņš ir nošāvis. Ja skatās to no Konstantin puses, tad kāpēc viņam ir jāķēpājas un viņš jāsit, ja ir daudz vieglāks risinājums? Un skatoties ekrānšāviņus, ko ir iemetis markuss ir redzams, ka viņš pats izteica draudus, ka viņu novāks pirms nebūs aizpisis, tas ir pietiekošs iemesls, lai nošautu. Archas lēmums ir trashy.
Vecit,tas nav iemesls lai kadu nošautu,nav kara laiki vairs.Plus centas uzsakt kautkadu situaciju ar B čatu.
Viņš jau neuzsāka nekādu situāciju, bet pateica, lai jūs to atveidojat. Draudu izteikšana krievu mobam / mafijai ir pietiekams iemesls, lai novāktu parastu civilo.
ko tu vari atzīt, archa? Kādēļ tu kā legālais RPeris, esot GM, izsaki pēdējo vārdu nelegālā situācijā?
Viņš jau neuzsāka nekādu situāciju, bet pateica, lai jūs to atveidojat. Draudu izteikšana krievu mobam / mafijai ir pietiekams iemesls, lai novāktu parastu civilo.
Exactly, ko vairāk vajag? Džeks pats piedraudēja viņu nogalināt. Izskatās ka par katru nošaušanu jūs rakstīsiet sūdzības, bet aizdomājaties ko paši dariet. Drīz jau arī čīkstēsiet un rakstīsiet sūdzības, ka zaudējiet shootoutos. Tu esi civiliedzīvotājs, es saprotu ka kruta tačka tev un tas ceļ tava personāža ego - tev vienkārši nesagāja, deal with it.
Neizteikšu gala vārdu sūdzībā par savu organizācijas biedru, lai to dara kāds cits.
https://mta.kick.lv/forums/topic/11126/smotrjagi/
Bļe,kurš normals mafijas biedrs šauditos tuvumā pie PD? Plus vinsh pat nezinaja kad es izbrauksu tur prieksa,vnk gnjv braukajas un ieraudzija manu masinu or smt un uzreiz brauc prieksa un B čata prasa "ko nu?" Mana ekrana neradijas nekad avarija vai ietriekšanas un plus nez kapec tavs mafijas biedrs visulaiku paķer banus?.
Palūgšu izbeigt čatu.
Katrs nākamais liekais posts tiks sodīts ar 1 brīdinājuma punktu. Atļauts izteikties tikai sūdzības izskatītājam un sūdzības iesaistītajiem, lai pievienotu tikai papildus pierādījumus(ekrānšāviņi, logfiles, situācijas video, detalizēts situācijas apraksts).
Loews, Negro, Liepinshh, Kristers, Jitzie, HENKONZ, KasParNa*uj?, fletcher2, samantiina, 518293182, sukamaniramurs, raivorijs, N1ce7ry, timaballs, nauriks, Bosch, Origo Urla, LuckyDonut, command, Sharper, Enija, “Markuss”, KristapsDD, Kapracis, Kareem_Young, Gangsta, martinsh, daunars, Angelis, LMD, FalkeLV, Tējaaa, Murish, Dante, A1, ArtursLV, Mitrais, DidzzyS, CarD, gxngmember, qtecc1, Sneaky, Lauris29, LUĪZE, Castellani, FL3X, Maruzha, Hačiko, SHIT, bLank, marats, niksniklaavss, Bridges, Draugs, dandijs, Assassin, acelviz, charlys, Saulgreezy, juppi, Kristherz, Skrevele, girts, Dinčaa, Kiwix, Psychicaut, Sestais, GaraiS, ELSB, Sc4rLV, archaa, RavenS, Ricins, Infernus, Ryan Gosling, maargarita, Swufy, ツARMISSツ, Dawitos, Kriksis, Arhimēds Pitagors, RainersK, Beichz, 2Pac, Tominsh, amiz