Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Tominsh
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Montana
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Montana
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Bez iemesla ieliek mani ajailā, pēc ogralfs nobanošanas. Tātad sākas tā kad ogralfs sāka visus dmot ar Bmw, un ar čomiem ņirgājās par LSPD, un spēlētājiem, Montana sēdēja pie viņiem mašīnā un braukājās līdzi, tikai ./supervise noslēpies.. ogralfs turpināja mani pitot, mēs centāmies viņu noķert uz neizdevās.. Kad yostu ogralfu nobanoja Mani Montana ieliek ajailā par DM, ja tu domā DM ar letālo šaut, man bija pilnīgas tiesības to darīt, jūs apdraudiet iedzīvotāju dzīvības, un agresīvi brauciet ar auto, savādākā veidā es jūs nevarēju apstādināt.
Pierādījumi: nebūs, nebiju iedomājies screenot kā es šauju.
Komentāri:i edot wp, vai ņemt nost statusu, jo var redzēt čalītis izmanto GM statusu savā labā, un draugu labā..
P.s situācijas laikā kad ar Daringu noķērām viņu, un mašīna bija dūmos, Ogralfs mistiski pazuda, un iespējams kad MONTANA respawnoja auto lai salabotu, vai arī tālāk no situācijas.
Cik noprotu, uzraugs vairs neatrodas sastavā, sudzību var vērt ciet.
Jitzie, sluker, Bosch, ForesT, daunars, bobo, KristapsDD, draiver, ecY, Bridges, Kapracis, GaraiS, Maruzha, martinsh, nauriks, Tominsh, Devitais, bLank, RavenS, Sharper, Sestais, ivanovs, Dinčaa, 518293182, Draugs, smifnwessun, RainersK, balenciaga, Ricins, Kriksis, Kristers, Saulgreezy, dandijs, marats, sippa, samantiina, LUĪZE, Kiwix, FL3X, archaa, amiz, qtecc1, uravnobeshen, Murish, Sneaky, santiz, Angelis, hoodsta, ツARMISSツ