Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Wo1in
Augstākstāvošā/o lietotājvārds Bridges
Iesaistīto personu lietotājvārdi:Bridges un es
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Neparko iemeta jaila
Pierādījumi:https://cdn.discordapp.com/atta…62/unknown.png
Komentāri: Iemeta jail par ooc insult paskatijos kur ir, tur ir Mark Abawi, tas nekas kad esmu Marko White, man neinteresē ja tagad viņš izdomās izlaist. Ja sūdzība patiesa +punkts
Mēs visi saprotam, ka administratora/uzrauga darbs var būt ļoti nogurdinošs un jebkurš cilvēks ir tiesīgs kļūdīties. Tur ir acīmredzams, ka Mark Abawi bija izgājis ārā no spēles, administrators Bridges vadīja /jail komandu norādot vārdu Mark, tamdēļ arī šāds ajail ir noticis. Iesaku pats tādās situācijās sākumā pateikt pašam administratoram to, nevis rakstīt sūdzību forumā, jo ir pieļauta neuzmanības kļūda.
Persona atbrīvota no ajail un ajails tiks dzēsts no /history. Veram ciet.
Jitzie, Origo Urla, sluker, DriverOG, LuckyDonut, ForesT, Bridges, fletcher2, Kiddo, GaraiS, RainersK, samantiina, Lynch, dandijs, Maruzha, Ricins, Sharper, FalkeLV, Tējaaa, uravnobeshen, Draugs, archaa, iFamous, Castellani, martinsh, Saulgreezy, Memorie, gxngmember, Ryan Gosling, Bosch, Kristers, acelviz, Dinčaa, RavenS, Sestais, Assassin, TrustR, LUĪZE, marats, Murish, niksniklaavss, Emmet_Bowman, Sneaky, Angelis, ELSB