LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"
APLIKĀCIJAS FORMĀTS;
Iesūtītājiem:
Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem.
Jābūt vismaz 21 gadus veciem.
Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B kategorijas vadītāja apliecībai.
| 1 posms; Personālā informācija |
Uzvārds, vārds: Russell Capone
Dzimums: Vīrietis
Personas kods: 190193-45928
Dzimšanas vieta: Los Santos Slimnīca
Štats: San Andreas
Deklerētā dzīvesvieta: Richman, Providence St. 53
Faktiskā dzīvesvieta: Richman, Providence St. 53
Pilsonība: Amerikānis
Tālruņa numurs: 624502
E-Pasts: russell89@santos.ws
| 2 posms; Jautājumi |
Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Policijas Departamenta virsnieku?: Jo skatoties pēc visa tā, kas notiek Los Santos, zinu, ka vajag palīdzīgu roku. Vēlos palīdzēt nelaimē nonākušiem cilvēkiem, kad tiem nepieciešams.
Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?: Jo esmu jauns, spēcīgs, izturīgs un ātrs. Palīdzēšu saviem biedriem un arī Los Santos iedzīvotājiem cīnīties pret noziedzību un likuma pārkāpējiem. Dzīvē man ir daudz ko iemācijusi.
Kādi ir riski darbā policijā?: Risku ir daudz! Likumsargi saskaras ar daudz situācijām. Sākot ar dzērājšoferiem/agresīviem braucējiem un beidzot ar brutālām laupīšanām. Šis darbs ir ļoti atbildīgs, jo nevar zināt kurā brīdī var saņemt izsaukumu un cik smagu.
| 3 posms; Zvērests |
Es, [Russell Capone] , Los Santos topošais Virsnieks, svinīgi apsolos nežēlot savus spēkus un prātu labākas dzīves veidošanai,manas dzimtās zemes un Los Santos tautas labā. Apsolos pēc labākās sirdsapziņas veikt Virsnieka pienākumus. Ar savu parakstu, es apstiprini, ka ievērošu zvērestā minēto. Es apzinos, ka par zvēresta nepildīšanu draud kriminālatbildība.
(( 4 posms; OOC informācija ))
Vārds: Markuss
Vecums: 18
In-Game UCP vārds: Arsenals
Spēsi lietot programmu Discord?: Jā
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos? [OBLIGĀTI]: Jā
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history ): https://failiem.lv/u/jesqmbzm8">https://failiem.lv/u/jesqmbzm8
Cien., R.Capone.
Los Santos Policijas Departamenta Rekrutācijas un apmācību divīzija ir izskatījusi Jūsu iesniegto aplikāciju. Vēlamies informēt, ka Jūsu aplikācija tiek noraidīta.
Tas nozīmē, ka Jūs netiekat pārvirzīts uz nākamo kārtu - intervija.
Atkārtotu aplikāciju variet iesūtīt pēc 2 nedēļām.
Janvāris 15.; 2021
Los Santos Policijas Departaments
Rekrutācijas un apmācību divīzija
Los Santos, LS 90012, Police Plaza, Pershing Square