bilde ko parada kad esi afk par ilgu
1
0
topic
[LSPD] Matt Reed
ReeD
Lietotājs
Krišiņš
5 atbildes forumā
Online: 4h 29m 47s
Redzēts 2021. gada 15. janvārī, 17:33
Pievienots, 2021. gada 11. janvārī, 09:59

mZ2fW3K.png

LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS

"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"

APLIKĀCIJAS FORMĀTS;

Iesūtītājiem:

Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem.

Jābūt vismaz 21 gadus veciem.

Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B kategorijas vadītāja apliecībai.

| 1 posms;  Personālā informācija |
Uzvārds, vārds: Matt Reed
Dzimums: Vīrietis
Personas kods: 1602992-22056
Dzimšanas vieta: Vinewood, Los Santos, San Andreas
Štats: San Andreas
Deklerētā dzīvesvieta: Vinewood, Los Santos
Faktiskā dzīvesvieta: Vinewood
Pilsonība: Afroamerikānis
Tālruņa numurs: 606919
E-Pasts: metha115@gmail.com

| 2 posms; Jautājumi |

Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Policijas Departamenta virsnieku?: Par virsnieku vēlos kļūt, jo redzu, ka varētu līdzēt Los Santos Policijas Departamenta darbam iekš pilsētas. Pilsēta vienmēr bijusi tuva sirdī, dzimis un uzaudzis šeit. Vēlos rast stingrāku tājā pat laikā gudrāku pieeju pārkāpēju sodīšanai. 
Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?: Es uzskatu, ka atbilstu darbam departamentā, jo man ir liels potenciāls, esmu viens no cilvēkiem, kas nedarbojas tikai ar fizisku spēku, bet gan arī ar prātu un sapratni pret iedzīvotājiem. Tā kā esmu pabeidzis arī Policijas Akadēmiju un studējis daudz par to, tad es domāju, ka policijas darbs nebūs nekas gluži jauns man. Darīšu visu, kas būs manos spēkos.
Kādi ir riski darbā policijā?: Viens no lielākajiem riskiem patiesībā ir nonākt situācijā, ka ir jāizvēlas starp savu un iedzīvotāja dzīvību. Tā ir viena no visgrūtākajām izvēlēm policista darbā, bet noteikti nododot zvērestu policists piekrīt ziedot arī sevi darbam. Noteikti ir riski tikt noslepkavotam par izdarītajiem darbiem darba labā, lai ieviestu kārtību.

| 3 posms; Zvērests | 

Es, Matt's Reeds , Los Santos topošais Virsnieks, svinīgi apsolos nežēlot savus spēkus un prātu labākas dzīves veidošanai,manas dzimtās zemes un Los Santos tautas labā. Apsolos pēc labākās sirdsapziņas veikt Virsnieka pienākumus. Ar savu parakstu, es apstiprini, ka ievērošu zvērestā minēto. Es apzinos, ka par zvēresta nepildīšanu draud kriminālatbildība.

(( 4 posms; OOC informācija ))

Vārds: Krišjānis
Vecums: 16 
In-Game UCP vārds: Reed
Spēsi lietot programmu Discord?: 
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos? [OBLIGĀTI]:
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history ): https://prnt.sc/wkrz2o

Pēdējo reizi rediģēja ReeD, 2021. gada 11. janvārī, 10:00.
archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2021. gada 11. janvārī, 14:52
0
Cien., Matt Reed
Los Santos Policijas Departamenta Rekrutācijas un apmācību divīzija ir izskatījusi Jūsu iesniegto aplikāciju. Vēlamies informēt, ka Jūsu aplikācija tiek apstiprināta.
Tas nozīmē to, ka Jūs tiekat pārvirzīts uz nākamo rekrutācijas posmu - intervija.
Sazinaties ar kādu Rekrutācijas un Apmācības divīzijas pārstāvi, zvanot uz iecirkņa tālruni - 311, vai apmeklējiet mūsu iecirkni tuvāko 48 stundu laikā.

Janvāris, 11.; 2021
Los Santos Policijas Departaments
Rekrutācijas un apmācību divīzija

Los Santos, LS 90012, Police Plaza, Pershing Square

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 19 ( 91 skatījumi )
Beazzy, Safety, Saulgreezy, archaa, RavenS, Lynch, ReeD, Kristers, Twizzy, Assassin, Infernus, Psychicaut, acelviz, dandijs, sippa, kanzi, Ricins, Draugs, Bosch