bilde ko parada kad esi afk par ilgu
3
1
topic
[LSPD] Carl O'de Shea
BruniX
Lietotājs
3 atbildes forumā
Online: 14h 53m 41s
Redzēts 2021. gada 07. februārī, 00:11
Pievienots, 2021. gada 10. janvārī, 16:53

mZ2fW3K.png

LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS

"REKRUTĒSANAS UN APMĀCĪBAS DIVĪZIJA"

APLIKĀCIJAS FORMĀTS;

Iesūtītājiem:

Jābūt San Andreas štata iedzīvotajiem.

Jābūt vismaz 21 gadus veciem.

Jābūt nokārtotai San Andreas Štata izsniegtai B kategorijas vadītāja apliecībai.

| 1 posms;  Personālā informācija |
Uzvārds, vārds: Carl O'de Shea
Dzimums: Vīrietis
Personas kods: 14.03.1985
Dzimšanas vieta: Amerika, San Fierro
Štats: San Andreas
Deklerētā dzīvesvieta: East Los Santos, Carson Street 11
Faktiskā dzīvesvieta: East Los Santos, Carson Street 11
Pilsonība: Amerikānis
Tālruņa numurs: 540926
E-Pasts: carlshea94@hotmail.com

| 2 posms; Jautājumi |

Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Policijas Departamenta virsnieku?: Es vēlējos kļūt par Los Santos Policijas darbinieku, jo es pametu savu iepriekšējo darba vietu San Fierro Policijas Departamentu. Pametu šo darba vietu, jo mainijās vadība un tika veikts sastāva restarts! Visi tika atlaisti, un tika pieņemti jauni darbinieki, tam dēļ izdomāju pāmēģināt pierādīt sevi šeit Los Santos Policijas Departamentā.

Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?: Carl O'de Shea - Izglītības un veterānu tiesībaizsardzības profesionālis ar vairāk nekā desmit gadiem tiesībaizsardzībā ar lielu pieredzi sabiedrības drošības nodrošināšanā, likumu izpildē, miera uzturēšanā, noziedzības līmeņa samazināšanā, palīdzības sniegšanā pilsoņiem, nelaimes gadījumu izmeklēšanā un ikdienas patruļu veikšanā. Pierādīta prasme ārkārtas procedūrās, kas saistītas ar kontroli un ierobežošanu; tiesībaizsardzības pārvaldes principi; izmeklēšanas procedūras un prakse; juridiskas saistības, kas saistītas ar arestu un tiesībaizsardzību; tiesas telpu procedūras un pierādījumu likumi. Ir ārkārtas zināšanas par piemērojamiem federālajiem, štatu, apgabalu un pilsētu likumiem un rīkojumiem, kā arī departamentu noteikumiem. Spēja analizēt situācijas un ātri, efektīvi un saprātīgi rīkoties, pienācīgi ņemot vērā apkārtējos apdraudējumus un apstākļus. Spēj efektīvi tikt galā ar cilvēkiem ar atšķirīgu sociālo un ekonomisko izcelsmi. Disciplinēts līderis ar pierādītu spēju saglabāt mieru un sniegt rezultātus augsta spiediena situācijās.

Kādi ir riski darbā policijā?: Policijas darbs ir viens no visbīstamākajiem un prasa īpašu apmācību. Policijas darba bīstamība ietver:  Vardarbīgi uzbrukumi. Ilgstoša stāvēšana vai sēdēšana. Cilvēku, dzīvnieku, adatu un citu avotu lipīgu un infekcijas slimību iedarbība. Dažādu ķīmisku vai bioloģisku apdraudējumu iedarbība. Sāpes no fiziskas pārmērīgas slodzes un ilgstošas ​​vai neērtas ķermeņa pozas. Iedarbība uz ārkārtēju temperatūru un UV starojumu. Troksnis. Paslīd, ceļojumi un kritieni. Nogurums no maiņu darba. Psiholoģiskais stress vai trauma. Strādājot vienatnē. Traumu risks dažādās vietās, kur policija var tikt izsaukta: ugunsgrēks, eksplozija, nestabilas konstrukcijas un virsmas, krītoši priekšmeti vai darbs augstumā vai netālu no satiksmes, ūdens, slēgtās telpās, lieli pūļi, vardarbīgas situācijas utt., braukšana lielā ātrumā, bieži vien sarežģītā satiksmes vai laika apstākļos.



| 3 posms; Zvērests | 

Es, [Carl O'de Shea] , Los Santos topošais Virsnieks, svinīgi apsolos nežēlot savus spēkus un prātu labākas dzīves veidošanai,manas dzimtās zemes un Los Santos tautas labā. Apsolos pēc labākās sirdsapziņas veikt Virsnieka pienākumus. Ar savu parakstu, es apstiprini, ka ievērošu zvērestā minēto. Es apzinos, ka par zvēresta nepildīšanu draud kriminālatbildība.

(( 4 posms; OOC informācija ))

 

Vārds: Bruno
Vecums: 14
In-Game UCP vārds: Brunis
Spēsi lietot programmu Discord?: Protams, ka spēšu.
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos? [OBLIGĀTI]: Protams spēšu.
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history ): https://prnt.sc/wkar8p

Carl O.de Shea - Los Santos Policijas Departaments - Dzīvs

 

archaa
Lojālais lietotājs
Bijušais administrators
Biedrs
archa
684 atbildes forumā
Online: 51d 16h 13m
Redzēts 16. aprīlī, 09:13
Pievienots, 2021. gada 10. janvārī, 16:59
1
post

Cien., Carl O'de Shea
Los Santos Policijas Departamenta Rekrutācijas un apmācību divīzija ir izskatījusi Jūsu iesniegto aplikāciju. Vēlamies informēt, ka Jūsu aplikācija tiek noraidīta.
Tas nozīmē, ka Jūs netiekat pārvirzīts uz nākamo kārtu - intervija.
Atkārtotu aplikāciju variet iesūtīt pēc 2 nedēļam.

Iemesli sekojoši

 

 

Janvāris 10.; 2021
Los Santos Policijas Departaments
Rekrutācijas un apmācību divīzija
 

Los Santos, LS 90012, Police Plaza, Pershing Square

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0