bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Rekrutācija & apmācības
3
2
topic
Rekrutācijas informācija & noteikumi
Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 08. janvārī, 00:35

Eclipse-RP - GTA V Roleplaying Server

`` Kalpošanas Tradīcija ``


SATURS

I - Rekrutācijas posmi
II - Kandidāta prasības
III - Noteikumi
IV - (( Black list ))
V - Black list
VI - Biroja pārstāvji
 


I - Rekrutācijas posmi

1. Anketas aizpildīšana - Anketas aizpildīšana ir pirmais un svarīgākais solis, lai rekrutācijas un apmācības birojs spētu izvērtēt kandidātus. Anketai ir jābūt aizpildītai precīzi, pēc iespējas mazāk kļūdu. Janorāda pareizas atbildes uz anketas jautājumiem.

2. Anketas atbilde - Anketas atbilde ir 3 veidos. APSTIPRINĀTS, NORAIDĪTS, NEPIECIEŠAMAS IZMAIŅAS. Pēc apstiprināšanas kandidātam ir jāsazinās ar departamenta rekrutācijas un apmācības biroju tuvākajās 48 stundās.

3. Intervija - Intervijā kandidātam tiks uzdoti vairāki jautājumi, lai rekrutācijas un apmācības divīzija spētu izvērtēt kandidātus. Intervija notiek klātienē, iecirknī. 

4. Akadēmija - Akadēmija ir viens no pēdējiem posmiem, lai kļūtu par šerifa palīgu. Akadēmijā iziet cauri apmācību kursiem, kuri ir kā teorija gan kā praktiskās apmācības.

5. Tests - Pēc akadēmijas kadets saņem apmācību testu, kurš ir jaaizpilda vismaz uz 81% , lai tiktu rekrutēts departamentā. 


II - Kandidāta prasības
 

Iekš tēla.

1. Kandidāts nedrīkst būt sodīts ar brīvības atņemšanu (izņēmumi:  Zādzība, Avārijas izraisīšana, )
2. Kandīdātam ir jābūt 21 gadu vecam.
3. Kandīdāta ģimenes locekļi nedrīkst būt sodīti par smaga tipa noziegumiem, nedrīkst būt aktīvi bandas locekļi, organizēto grupējumu pārstāvji.
4. Kandidātam ir jābūt B kategorijas apliecībai vai A kategorijai. Skatoties kāda ir apliecība, virsnieks tiks novirzīts uz motovienību vai vienību ar automašīnu.

Ārpus tēla.

1. (( Minimālais OOC vecums 13 gadi ))
2. (( Kandidātam ir jābūt spējīgam nodrošināt savu patruļu mūsu teamspeek 3 kanālā. Tas nozīmē to, ka ja kandīdatam nav mikrafons, vai arī tas ir sliktas kvalitātes, tad kandidāts netiek pielaists pie akadēmijas un patruļas. Izņēmumu nav, jo visa departamentu saziņa notiek caur teamspeek 3 programmu. ))
3. (( Kandidātam ir jāsaprot, ka Šerifa departamenta frakcija ļoti atšķirās no Policijas departamenta un šeit roleplays ir daudz stingrāks, nekā tas ir otrā frakcijā, tādēļ ja kandidāts vēlas piedalīties tad viņam ir jāsaprot, ka rekrutācija, patruļa ir stinrga un visam tiek sekots. No frakcijas cilvēks var tikt izmests ļoti ātri, pat par maziem pārkāpumiem, jo frakcijas vadības galvenais uzdevums ir nodrošināt kvalitatīvu legal enforcment roleplay ))

 


III - Noteikumi

1. Kandīdats nedrīkst pieprasīt ātrāku pieteikuma izskatīšanu.
2. Atbildot uz anketas 2 posma jautājumiem, netiek pieļauti stāsti par to, ka kāds radinieks ir bijis likumsargs, vai strādājis kādā valsts institūcijā un kandidāts vēlas iet viņa pēdās.
3. Atbildot uz anketas 2 posma jautājumiem, netiek pieļauti stāsti, teksti, motivācijas kurās tiek minēts tas, ka kandidāts ir pabeidzis kādu Policijas Departamenta akadēmiju.
4. Kandidāts ir tiesīgs iesūtīt pieteikumu pirms 21 gadu vecuma sasniegšanas bet iestājoties akadēmijā, kandīdātam ir jābūt 21 gadus vecam.
5. (( Minimālais OOC vecums 13 gadi ))


(( IV - Black list ))

(( Šāda sadaļa ir pievienota, lai anketu noraidīšanas gadījumā netiktu rakstīti lieki jautājumi, kādēļ mana  anketa ir noraidīta un kapēc es esmu black-list, cik ilgi utt. 
Ir divas black list daļas, OOC un IC daļa. 30/11/2020 taisīts IV - BLACK LIST ooc versija. IC versija tiks rakstīta tad, kad būs kandidāti kuri ir veikuši pārkāpumu IC (black lists aizies uz UCP).
OOC black list protams arī aiziet uz UCP un lielākoties tie ir mūžīgi. ))

 


V - Black list

Šāda sadaļa ir pievienota, lai anketu noraidīšanas gadījumā netiktu rakstīti lieki jautājumi, kādēļ mana  anketa ir noraidīta un kapēc es esmu black-list, cik ilgi utt. 

NAV KANDIDĀTU


VI - Biroja pārstāvji


Thomas Fletcher -  Sheriff [@Fletcher]

Dylan Bezos - Undersheriff [@Kiwix]

Enrico Salvia - Assistant Sheriff [@Kapracis]

Pēdējo reizi rediģēja Bosch, 2021. gada 25. janvārī, 08:10.

Bosch
Servera administrators
Frakciju komanda
Veterāns
1009 atbildes forumā
Online: 109d 9h 37m
Redzēts 9. maijā, 21:19
1 Brīdinājumi
Pievienots, 2021. gada 14. janvārī, 13:20
0
post

Image
 


Atvieglota pieteikuma anketa.
- Noņemti daži jautājumi, atstāti tikai 2. 

 

Lietotāji skatās šo tēmu: 0