Sūdzība par spēlētāju
topic
Sūdzība par spēlētāju [Konstantin Ceslav & Jack HobsPievienots, 2021. gada 05. janvārī, 17:59
Tavs lietotājvārds: niggerishay
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Konstantin Ceslas & Jack Hobs
Iesaistīto personu lietotājvārdi: N/A
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Viens no šiem sadomāja durstīties ar nazi pie bankas(ar rp), bet otrs aizdzina moci un pēc tam notrieca mani, kā rezultātā nomiru
Pierādījumi:https://failiem.lv/u/sfh4ut3xw
Komentāri: Vēlos atgūt savu 450, ko man noņēma slimnīca, maz nauda un šis te mani vēl vairāk izputina.
Pats arī pārkāpi PowerGaming; rakstīji ka neguvi traumas, jo tev ir bruņas kuras nemaz nebija.
Sūdzība patiesa, sodīti abi.
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 39 ( 146 skatījumi )
gerachnik, rackzz, Enija, Murish, Kristers, Kiddo, Bridges, Bosch, ivanovs, dandijs, nauriks, Skrevele, smifnwessun, Psychicaut, renars, ELSB, Kapracis, sippa, FizzyS, marats, Origo Urla, uravnobeshen, Castellani, Supreme, fletcher2, archaa, martinsh, GaraiS, Angelis, acelviz, Loews, Fushion, Draugs, Maruzha, Assassin, A1, Saulgreezy, ツARMISSツ, Ricins
gerachnik, rackzz, Enija, Murish, Kristers, Kiddo, Bridges, Bosch, ivanovs, dandijs, nauriks, Skrevele, smifnwessun, Psychicaut, renars, ELSB, Kapracis, sippa, FizzyS, marats, Origo Urla, uravnobeshen, Castellani, Supreme, fletcher2, archaa, martinsh, GaraiS, Angelis, acelviz, Loews, Fushion, Draugs, Maruzha, Assassin, A1, Saulgreezy, ツARMISSツ, Ricins