Tavs lietotājvārds: AngelXD / Joseph Hualo.
Augstākstāvošā/o lietotājvārds: Brian Smith / Bridges.
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Ai tur bija vairāki, neatceros, visi igs sēdējam.
Ko augstākstāvošais/ie pārkāpa: Troll kā arī ooc insults.
Pierādījumi:
Komentāri: Ooc insultoja kā arī troļļoja, šaubos vai tam fūzijam vajag statusu, ja visu dienu tupa braukajas ar savu sarkano musaru un troļļo, ne tikai man ir ssi ar viņu kur viņš tpo sev mašīnas, tpojas no kkadas dirsas uz ls, izmanto spējas savā labā kr4.
cau
Es tur biju klāt. Kapracis arī, kas kapeiciņ pohuj jo mierīgs puika. Bet bridges izrādīja savus hormonus pa daudz. Tā arī nav 1x. Te nav jāskatās, ka te stabil patiesa.
apskatot SSus ,varu pateikt vienu.audi pacs brauca zem gelika un krumi meginaja palist zem gelika.bridges vispar nav vainigs.pedeja ssa trumps izshava raketi un vins uzspraga.
Neesi iesaistīts sūdzībā // sodīts
Sprāgoņi es teicu par abiem auto kuri bija miruši, par balto geļiku, un balto mersi 😂😂😂😂
uzsprāga
Ja tā var nosaukt Kaprača /blowveh , nu vecīt, es uzsprāgu, un tas ir īstais vārds DDDDD
Palūgšu izbeigt čatu.
Katrs nākamais liekais posts tiks sodīts ar 1 brīdinājuma punktu. Atļauts izteikties tikai sūdzības izskatītājam un sūdzības iesaistītajiem, lai pievienotu tikai papildus pierādījumus.
Sūdziba par administrātoru ir patiesa.
Pamatojoties uz to, ka administrātors ir pārkāpis virkni ar servera noteikumiem, nereaģējot uz aizrādijumiem ir turpinājis parkāpt.
Sūdziba par administrātoru tiks pārskatīta ar administrācijas vadošo sastāvu, lai piešķirtu atbilstošo sodu par parkāpumiem.
niksniklaavss, Jitzie, n1k0lajsxd, HENKONZ, Čivrix, Bridges, nauriks, fletcher2, martinsh, Angelis, Freedy, Pomidors, Mitrais, Hačiko, Loews, Sestais, Hyper15, Kapracis, Ricins, ecY, RainersK, GaraiS, A1, Draugs, Maruzha, tavsmurgs, smifnwessun, ツARMISSツ, Gangsta, TrustR, gxngmember, archaa, Raivis, Dinčaa, Assassin, LUĪZE, Infernus, Kriksis, Kristers, Pystoletofs, Murish, dandijs, FizzyS, ELSB, hoodsta, SHIT, bLank, FL3X, Castellani, Lauris29, sippa, 518293182, Tropkillaz, RavenS, Fushion, Sharper, yanchux, ivanovs, Psychicaut, daunars, Tējaaa, Kiwix, Sc4rLV, Tominsh, Dyno, Žirgan, beglis, PETER1ZZ, FalkeLV