Tavs lietotājvārds: Dave Lynch
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Hakeem Delmont
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Emily Lynch,Daniel Lynch
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Ar AK-47 BEZ RP nobēra pa mani un tad vēlāk pārējiem kas auto atradās(Sašāva auto lidz beigām) Tākā nezinu vai tas ir bugs vai ka bet nometa un pacēla ak lodes(Mosk bugoja lodes)
Pierādījumi: Tākā man kompis ir kartupelis nenostrādāja SS(iznāca caur telefonu fiksi nofočēt)
Komentāri:Šo personu esmu redzējis darot daudz sūdus bet nav man ierādijumi ar tiem tamdēļ nav jēgas stāstīt.
Pierādījumi?
Zaibal tas hakeem, mani arī nošāva vakar.
Lūdzu iesūti pierādijumus, kurus tu uzņemi ar savu telefonu.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
hunzin vai pietiekoši,bet viņš daidz sudus dara ja nenoticat ss tad vizsmaz paspecojiet kautkad viņu.
Skrīnā skaidri redzams ka tas viss notika zaļajā zonā (LSGD), kur to ir aizliegts darīt.
Sūdzība patiesa, sodīts.
Jitzie, RainersK, Enija, Kiddo, Deivs, ツARMISSツ, Liepinshh, Mitrais, Kristherz, Bridges, bLank, ivanovs, Bosch, Tējaaa, LUĪZE, Ricins, hoodsta, nauriks, Sharper, Psychicaut, acelviz, smifnwessun, Hačiko, ELSB, Kapracis, Ryan Gosling, marats, sippa, 518293182, RavenS, maargarita, dandijs, renars, uravnobeshen, Tropkillaz, Emilinsh, Arhimēds Pitagors, DidzzyS, A1, Tominsh, Skrevele, niksniklaavss, Sc4rLV, ecY, archaa, Angelis, samantiina, fletcher2, wind, Loews, Supreme, Murish, Brazy, Ceikaa, Andrew_Enduro, Raivis, FizzyS, TrustR, Draugs, Pystoletofs, tavsmurgs, Saulgreezy, Lauris29, 𝐖𝐇𝐈𝐓𝐄, Žirgan, EBK, Gangsta, Pishkaa, Dyno, Maruzha, GaraiS, PETER1ZZ, Kuzmics, Sestais, Kristers, Varde, dmer777, Kn0w, FL3X, Sneaky, yanchux, Castellani, Assassin, Origo Urla, jameblack, MMD, gxngmember