Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Naureens
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Raees Robles
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Vasily Novofrimov - Naureens , Raees Robles - beglis , Yaroslav Semyonov - Sestais/Yappidor
Ko spēlētājs/i pārkāpa: DM , CS.
Pierādījumi: Imgur: The magic of the Internet
Komentāri: Neskatoties uz to kad persona jau tika sodīta , es uzrakstīju sūdzību jo manuprāt , priekš šī 20 minūtes bija par maz , + viņi sēdēja DC , archa ar bēgli , tāpēc es domāju , kad viņu pažēloja un nemeta tik ilgi , kā arī , varbūt tāpēc kad ir klasesbiedri , bet labi , sūdzību uzrakstīju tikai tāpēc , kad gribu lai tiek sodīts ilgāk..
Pēc jaunās adminsitrācijas soda sistēmas domāju ka sods ir izsniegts pareizi , kā arī CS ir IC Risināms max varēju mest 30-40minūtes.
Es uzmestu personīgi visas 40-50 minūtes, bet sods jau ir tikts izsniegts, sūdzība īsti bezjēdzīga, neredzu iemeslu cilvēku pājailot pa jaunam. Viņam tās ekstra 20 minūtes afk neko galvā nemainīs.
-TC-
nauriks, Jitzie, alexdell2, Enija, Nils, Castellani, ecY, beglis, fletcher2, Murish, Gangsta, Maruzha, Dyno, Bridges, shockins, samantiina, Sharper, Hačiko, Sestais, ivanovs, Loews, archaa, Angelis, dandijs, Kapracis, RainersK, niksniklaavss, RavenS, hoodsta, bLank, Niknaaks, Ofkors, Dinčaa, Kristers, Raivis, GaraiS, Draugs, Gozmit, ELSB, maargarita, Psychicaut, Sneaky, Ceikaa, Origo Urla, FL3X