bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Mehāniķa spēju pieprasījumi
3
0
topic
(Mehaniķa speju pieprasijums) {Raggie_Muballa}
CiMBo
Lietotājs
181 atbildes forumā
Online: 14d 17h 30m
Redzēts 4. aprīlī, 22:44
Pievienots, 2020. gada 19. decembrī, 15:58

Prasības lai iegūtu mehāniķa spējas


-Serverī jābūt aktīvam-Ir


-Jābūt mehāniķu frakcijā (izņēmums ir dzīvesstāsts, tur jābūt minētam ka ikdienā ar to nodarbojies)-Ir


-Admin jail'i nedrīkst būt vairāk par 3- nav


Anketa


-IC-


Tēla Vārds Uzvārds:Raggie_Muballa


Frakcijas Nosaukums: Los Santos FixCar Serviss

 

Kādiem nolūkiem nepieciešamas mehāniķa spējas?(Vismaz 50 vārdi): Tātad, spējas būss domātas lai apkalpotu klientus, jo braukājot par dienu daudz meklē mehāniķi. Es nācu uz FixCar lai palīdzētu un darināt servisu vēl aktīvāku. Man ļoti patīk strādāt par automehāniķi, jo es jau no mazākām dienām par to sapņoju. Kad biju mazs, man tēvs caurām dienām sēdēja un laboja automašīnas. Tagad, lai nepamestu vēlos atdarināt tēvu, un strādāt par automehāniķi.


-OOC-


SS ar Roleplay /me un /do kur to attēlo kādu no dotajām situācijām (riepu maiņa, mašīnas krāsošana, logu tonēšana, bampera maiņa): /me ar labās rokas pieciem pirkstiem satver bamperi un - skrūvgriezi. /me turot to rokā dotos pie auto /me pieejot pie auto pieliecas pie bampera un noliek jauno bamperi /do redzams, kad vecais auto bamperis būtu sasists /me ar skrūvgriežņa palīdzību sāktu skrūvēt vaļā bamperi /me atskrūvējot skrūves, novieto tās tur pat blakus /me ar labo roku satver bamperi un paliek to malā/do pēc kā uzreiz satver jauno /me pieliekot jauno, sāktu spraust skrūves iekšā /me satver skrūvgriezni un ar to palīdzību pievelk skrūves. /me satver skruvgriezni un pieceļas kājās /do tur pat blakus būtu vecais bampers. /me ar labo roku aiznes bamperi uz noliktavu un atslēgu tur kur vajag. /do pēc laika auto bamperis būtu nomainīts 


SS no /history:https://imgur.com/BXhcP8F (Man ir 1 jail parejie ir nieki tie ir saistisi ar afk,varda maiņa.. un tadiem sikumiem)


Vārds:Jānis


Vecums:15

marats
VIP
420 atbildes forumā
Online: 51d 3h 40m
Redzēts 28. aprīlī, 11:59
Pievienots, 2020. gada 19. decembrī, 19:29
0
post

Apstiprināts.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0