Labrīt/labdien/labvakar mta.kick.lv forumu lietotāji,mani sauc Nauris nāku no Latgales puses Rēzeknes.
Esmu 15 ar pus gadus jauns pusaudzis un prātā samērā esmu pieaudzis.
Mta kā tādu es uzzināju caur draugiem, kuri to spēlē jau sen, tikai nepasenam 2 mēnešus atpakaļ es sāku spēlēt Mta serverī ''Kick'', kur sākumā man nebija ļoti liela sajēga.
Spēlējot vairāk kā 10 stundas ikdienu, jeb vienvārdsakot kā ''zadrots'' es lielā ātrumā apguvu Rp prasmes jeb ''sajēdzu kā rpot''. Vismaz man bija motivācija spēlēt, jo bija draugi kas mani atbalstija un palīdzēja daudzas lietas apgūt.
Runājot par savu personību, esmu liels strādnieks ar fiziskiem darbiem, bet lai es kuru reizi izlocītu muskuļus sēžot mājās, es tā vietā lieku minūti pasēdēšu pie datora. Bet tā kā es esmu īstens Latgalietis, es nemaz nebaidos ar kādu sākt komunicēt un uzsākt sarunu, un mani nebaida domā ar kādu tikko iepazītu cilvēku pasēdēt pie vienas pudeles!
Tā kā mans dators nav diezgan jaudīgs es spēlēju tikai 2 spēles-Mta un CS.
Labs vakars, Naureit!
ja cau naurel
Sveiks
Čau , veiksmi.
savējais.
cau, braļuka
fujax
Vasals, kaimiņ
Vasals, brāl
Yo
cau
yow.
Čau
hustlerx, Bezikaans, Pelnutrauks, dazex, dandijs, FizzyS, Ricins, charlys, grancmix, yanchux, bLank, Ofkors, daunars, archaa, ELSB, fletcher2, Hačiko, Black, Niknaaks, RavenS, nauriks, FL3X, LUĪZE, niksniklaavss, samantiina, Kiwix, RainersK, Angelis, Tējaaa, Castellani, marats, Sneaky, Tropkillaz, Dinčaa, Skrevele, Kristers, Gangsta, martinsh, TrustR, 518293182, Draugs