Los Santos ProAuto Serviss
Los Santos ProAuto serviss ir nesen atvēries uzņēmums,, ko izveidoja divi čomi Džeimss un Tonijs. Mūsu serviss piedāvā dažādus remonta pakalpojumus, kā arī piedāvājam vilcēja pakalpojumus. Mūsu serviss atrodas pie IGS uz Washington street aiz mazajiem veikaliem. Cenas var mainīties atšķirībā no patērētā laika, bet zemāk ir aprakstītas vidējās cenas. Biežiem viesiem un lojāliem klientiem piedāvājam atlaides. Mūsu plašajās telpās būs vieta, kur uzgaidīt un pasēdēt klientu stūrītī, kamēr auto tiks labots.
Cenas
Virsbūves remonts - 300 - 800$
Motora remonts - 300$
Logu tonēšana - 600$
Auto krāsošana - 500$
Xenon nomaiņa - 600$
Vilcēja izmantošana- 100$
Vakances
Mehāniķis - 1 pieejama vakance
Kolektīvs
James Escobar
Tony Juice
Rehcamuhcs Leahcim
Kontakti
Atrodamies pie IGS Tel. 640817 / 859018
Riepu maiņa jaunajam darba auto.
Jaunā vilcēja krāsošana!
(Ar laiku ss kvalitāte tiks uzlabota, tikai mācos)
Lukturu maiņa privātajam E34
Tonēšanas process
Es redzu ka centies,sazinies ar manīm pm es tev parādīšu kā ļoti viegli noņemt to melno no teksta.
Es to uzliku, lai vēlāk editotu, bet dažviet lieki. Iedod savu dc
(Ceru, ka piedosiet par tām kļūdām taisot ss. Vēlos parādīt, ka visi mehāniķi ir aktīvi un strādā)
Topiks tiek arhivēts, f3 panelis anulēts.
Negro, crachead, Kristers, Andrew_Enduro, niksniklaavss, ELSB, DriverOG, PETER1ZZ, Lynch, grancmix, Skrevele, Bridges, Infernus, Hačiko, FalkeLV, nauriks, Raivis, TrustR, Tējaaa, renars, Origo Urla, Murish, Lauris29, archaa, Draugs, dandijs, ecY, Assassin, Liepinshh, GaraiS, 2Pac, Castellani, Supreme, Angelis, Stefan, Dinčaa, ivanovs, DidzzyS, xxredneckxx, pidars, Kartoška, Kristherz, ArtisLV, itsyenik, Maruzha, Durdulis, RainersK, marats, TheZero, Žirgan, Helludoin, Niknaaks, Freimis, Psychicaut, jameblack