Sveiki foruma mta.kick.lv lietotāji. Skatos, ka beidzot mans laiks arī ir pienācis, lai izveidotu sasveicināšanās topiku, tāpēc lūk mans:
Mans vārds ir Aleksis un man šobrīd ir 19 gadi..tik dīvaini iedomāties ka pēc pāris mēnešiem 20..diezgan sad, bet nu neko darīt. Brīvajā laikā man ļoti patīk ceļot, bet sakarā ar COVID-19, jāsēž mājās.. Manas hobiji ir lasīt grāmatas, skatīties kādus seriālus Netflixā(btw gaidu Emily in Paris un Stranger things nākamās sezonās..tik labi seriāli es vienkārši nevaru).
Mana pieredze RolePlay lomā? - well..nekāda. Vispār brīnos kā es šeit esmu nonācis, bet nu ok..Interesantākie notikumi saistībā ar RP? - Mani iemeta pāraudzināšanās iestādē par praktiski neko, bet tas ir cits stāsts..
Atrodoties šajā forumā vēlos iedvest viņā mazliet vairāk dzīvības..čatot ar lietotājiem, piedalīties dažādās foruma spēlēs/ organizēt dažādas foruma spēles, kas iekļauj gan foruma pusi, gan pašu serveri.
Mans novēlējums spēlētājiem ir šāds, ka lai cik profesionāli Jūs būtu, nekad nevajag to degunu celt tik augstu gaisā. Tu nevari tēlot no sevis sazin ko, tikai tāpēc, ka jauni cilvēki sāk mācīties kaut ko par RP.
I guess thats it
Thanks for reading.
Sveiks.
Čau, lāčuk!
Čau Aleksi!
Haya! Cerams tiksimies IC!
Čau.
cau
chawa
Sveiks Alekss! Lai tev viss izdodās
Čau, Veiksmi! ;)
fujax
Cau.
Domaju, ka esi meitene, visas manas fantazijas saplisa.
Veiksmi.
Manas hobiji ir lasīt grāmatas, skatīties kādus seriālus Netflixā(btw gaidu Emily in Paris un Stranger things nākamās sezonās..tik labi seriāli es vienkārši nevaru).
Ko pie velna tu skaties
Mia Khalifa my bitch
Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang
sveiks
Sveiks, veiksmi tev šajā komūnā. Novēlu tev īstenos savas idejas. ;)
čau peach
Heya ;) Te tas dūzis kas tevi no rupjajiem savāca
kad taisisi operaciju?
Čau, novēlēšu tev veiksmi šeit
Sveiks
Uziks, Jony, repers, FalkeLV, janisdzivsudrabins, jurislips, dandijs, LUĪZE, marats, Peciņš, Ricins, yanchux, Sestais, LMD, Patriots, Angelis, Kristers, Niknaaks, ivanovs, Kristherz, bLank, Kriksis, Ērms, Dinčaa, FL3X, archaa, command, 518293182, girts, bigboi dude, smifnwessun, wind, Castellani, samantiina, Gangsta, ELSB, Twizzy, Draugs, Hopijs, Raivis, TrustR, Bridges, SANLA, teoy, niksniklaavss, daunars, Kiwix, Stefan, sippa, Beichz, Assassin, GaraiS, YuNg HeFnEr, SHIT, Arhimēds Pitagors, DriverOG, PETER1ZZ, EBK, Devitais, Swufy, Tropkillaz, Skrevele, TheShadowLV, Durdulis