• Lai vieglāk izsekot līdzi izveidotajam saturam, tā nosaukumam ir jāatbilst šim formātam:
[Liegums] Tavs lietotājvārds - Administrācijas locekļa lietotājvārds
Piemērs: [Liegums] yostu - GoblinX
*Gadījumos, kuros nerāda administrācijas locekļa lietotājvārdu rakstīt vienkārši [Liegums] Tavs lietotājvārds
• Atkārtotu apelāciju drīkst rakstīt ne ātrāk kā vienu nedēļu (7 dienas), pēc iepriekšējās apelācijas izskatīšanas.
Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz apelāciju
Tavs lietotājvārds: Dreamerr
Tavs sērijas numurs:
Administrācijas locekļa lietotājvārds: Nezinu
Liegumas saņemšanas datums/laiks: Tas arī nav zināms
Lieguma saņemšanas iemesls: Par to arī gribu uzzināt, kādā sakarā man uzlika viņu?
Komentāri: Kādas 2 nedēļas nebiju nācis mta, pēdējo reizi kad biju MTA, neko tādu nedarīju, un Kickā vispār nēesmu bijis, šodien 10:19 eju serverī, un hop bans, bet iemeslu es tiešām nezinu, varbūt kautko esat sajaukuši? Kādā sakarā man tas Perm Bans ir uzlikts? Ja nēesmu Mta.kick.lv projektā bijis iespējams vairāk kā 2 nedēļas, jo pie mta gandrīz vispār vairāk nerūdos.
Un jau esmu piemirsis kā man bija vārds IC
((((( P.S sen nēesmu ņemies ar forumu un pašu mta objektu, piemirsu kur varēja sameklēt sērijas nummuru. ))))
Atver consoli un uzraksti serial
EBF8CE08A180611ACE116C38927A0284
=========== LIEGUMA #349 INFORMĀCIJA ============
Lietotājvārds: dreamerr
Sērijas numurs: EBF8CE08A180611ACE116C38927A0284
IP adrese: 95.68.35.92
Administrators: Bridges
Datums: 2020-11-21 00:46:55
Iemesls: Pastāsti kādam no administrācijas kurā interjerā tu izvilki propāna balonus, un kādēļ par to neziņoji administrācijai? (uz mūžu)
Komentāri: N/A
Tagad pastāsti
Ko? Tas viss tika darīts roleplay ceļā...Taka man in dators cits, nevarešu logus paradīt? un deļ ta liek banu? Kāds sakars?
Tad jau banu var likt kad tu nozodz riepas, kāds sakars vienkarši... tur pus serves būtu izbanots..
Nu Bridges kungam bij logi kur tu sauci citus spēlētājus iet apzagt ad mājās un bez rp
Tas bija no sākuma jā, bet pēctam es nevienu nesaucu, panjēmu mashinu kas man bija, un saku erpot.
Ajj ponts te kautko rakstīt, taapat nekaads unban nebūs, deļ sudiem liek banu.. ahujeju man toreiz taa sapizdijas mantas, riepas rimshine, un import un vel visadus.. kur bija cilvekam bans?
Dubults posts, sodīts // Lauronja
Pastāsti kur tu ieguvi balonus , kurš tev viņus uztaisīja? Jeb arī kā guards teica ka tu viņus interjereā atradi, ja jā , tad kurā.
Ieej parastā SA , un uztaisi skrīnu no vietas.
Jitzie, Tropkillaz, Dean Scaletta, Peciņš, 518293182, Suprīīīms, fletcher2, amiz, Assassin, nauriks, niksniklaavss, Stefan, Bridges, Gangsta, gxngmember, bigboi dude, 𝙀𝙨𝙠𝙖, Lauris29, archaa, Lauronja, GaraiS, Twizzy, Tējaaa, Castellani, Krejums, hood trooper, Draugs, uravnobeshen, Angelis, Scrubs, Skrevele, sippa, Hazyy, Ērms, Kiwix, ELSB, Pinte2, FizzyS, FL3X, Kristers, dmer777, LMD, emilinss, Murish, SANLA