bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
1
0
topic
[TLL Beno] Andrei Petrovic
The_husky15
Lietotājs
1 atbildes forumā
Online: 16m 31s
Redzēts 2020. gada 24. novembrī, 21:29
Pievienots, 2020. gada 23. novembrī, 22:33

~ Personālā Informācija

- Vārds: Andrei

- Uzvārds: Petrovic

- Dzimums: Vīrietis

- Personas Kods: 260199-24851

- Dzīves vieta: Los Santos Idlewood, Dzīvoklis #17

- Nacionalitāte:Krievs

- Talruņa nummurs: 595785

~ Vakances / Vispārīgā Informācija

- Iepriekšējās darba vietas: Autobusa šoferis

- Amats, uz kuru kandidējat: Konfiscētājs

- Jūsu pieredze šajā amatā: Pieredzes nav, bet visiem vienmēr ir vismaz viena iespēja.

- Izglītības iestādes: Los Santos bērnudārzs *Laiviņas*, Los Santos pamatskola, San Fierro viduskola

- Vai Jūs esat iepriekš sodīts? Ja, jā tad par ko?: Nē

~ Dokomentu Pārbaude

- Vai Jums ir derīga Los Santos B kategorijas vadītāja apliecība?: Jā

- Vai Jums ir kādas citas apliecības? Vai licences?: Nē

~ Motivācijas Dati

- Kādēļ mums tieši Jūs būtu jāpieņem šajā amatā?: Braucot pa mazajām Los Santos ieliņām bieži saskaros ar dīvainu situāciju, ka ir izmētāti auto, nepareizi novietoti. Mani būtu jāpieņem tāpēc, ka esmu cilvēks ar lielu atbildības sajūtu, zinu un saprotu ko daru, iesākto pabeidzu līdz galam.

- Motivācijas Vēstule ( 60 - 90 Vārdi ): Es esmu ļoti atbildīgs cilvēks un gribētu izdarīt tā, lai mašīnas nesvaidās apkārt pa Los Santos ielām. Vēlos es palīdzēt gan pats sev un gan citiem, citādi to mašīnu dēļ, kas svaidās apkārt var notikt avārijas un tas gan nebūtu labi. Ja mani pieņemtu darbā par auto konfiscētāju, tad konfiscējot mašīnas nerastos avārijas un nebūtu cilvēku kuri sevi traumē, vai pat trakāk iet bojā. Ātri saportu darbā uzdoto un spēju būt ļoti draudzīgs un sociālistisk. Dzimtā valoda ir krievu, bet ļoti labi spēju runāt un saprast angliski. Augsti novērtēšu uzaicinājumu uz darba interviju, lai jūs varētu pārbaudīt manas spējas kandidēt uz šo amatu.

- Vārds: Raivo

- Vecums: 16

- SS no /history:

- SS no /stats:

Castellani
Bijušais administrators
Lietotājs++
1037 atbildes forumā
Online: 113d 19h 39m
Redzēts 2022. gada 15. novembrī, 11:06
3 Brīdinājumi
Pievienots, 2020. gada 24. novembrī, 13:49
0

Cienījamais Andrei Petrovic izskatot Jūsu iesūtīto CV, esam nolēmūši pieņemt jūs uz parbaudes laiku.

Sazināsimies ar jums tuvāko 2 dienu laikā.

Ar cieņu:

TLL Beno priekšniecība

Animated GIF

Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 16 ( 84 skatījumi )
dandijs, Sardze, Dawitos, sukamaniramurs, NiksT, Sers BarBis III, The_husky15, FizzyS, Castellani, Ricins, realduksitis, Murish, Draugs, amiz, GaraiS, kristaps_hokage