1. posms | - Jūsu informācija
Vārds uzvārds: Charlie Nickson
Tālruņa numurs: 442404
E-pasts: martinsguogis@gmail.com
| 2. posms | - Situācija
Man šī persona nepieteicās, kas viņa būtu un uzlika sodu bez nekāda iemesla. Šiī persona ar savām GM prioritātēm solija ielit ajail par RP vilcināšanu, kaut es rakstiju lai nevilcina! Tālāk būs pierādījumi! Un neatdeva atpakaļ dokomentus!
Datums, laiks, vieta?: Los Santos, CSDD, 11.23.2020
| 3. posms | - Darbinieka informācija.
Darbinieka vārds un uzvārds: Tommy Clarkcon
Viņa kontaktinformācija: -
Žetona numurs: -
Pakāpe: -
| 4. posms | Pierādījumi
Vai Jums ir pierādījumi, kuri spētu palīdzēt apsūdzēt / attaisnot Policijas darbinieku? : https://imgur.com/a/C2xgnNP
LOS SANTOS POLICIJAS DEPARTAMENTS
IEKŠLIETU DIVĪZIJA
Izmeklēšanas lieta #00007
Labdien cien. Charlie Nickson
Iekšlietu divīzija ir saņēmis Jūsu iesniegumu un uzsācis lietas izmeklēšanu. Iesniegums ir nodota iekšlietu divīzijas grupas darbiniekiem, lietu noskaidrošanai un sīkāka izmeklēšanas procesa veikšanai. Izmeklēšanas laikā ar Jums sazināsies atbildīgās lietas amatpersonas.
Novembris 28.; 2020
Los Santos Policijas Departaments
Iekšlietu divīzija
Los Santos, LS 90012, Police Plaza, Pershing Square
Iekšlietu divīzija ir izskatījusi jūsu sūdzību un nonākusi pie slēdziena, ka tā ir nepatiesa.
((Šī ir IC sūdzība nevis OOC, bet kautkāda nezināma iemesla dēļ tu tur esi iejaucis OOC, bet aprunājos ar Fletcher un viņš man pastastīja visu savādāk))
Bosch, Jitzie, Murish, archaa, YuNg HeFnEr, martinsh, Kiwix, Lauronja, SANLA, fletcher2, niksniklaavss, uravnobeshen, bigboi dude, dandijs, marats, Tropkillaz, Castellani, Suprīīīms, gxngmember, Kriksis, IceKing, emilinss, 518293182, ricis, sippa, ELSB, bLank, Scrubs, Supreme, tavsmurgs, Gangsta, GaraiS, amiz, MustanK, Stefan, Sharper, Dinčaa, Angelis, Belforts, Bridges, girts, Sestais, yanchux