Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds : Ralfs112
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Adelmo Di Roma
Iesaistīto personu lietotājvārdi: Lucas Peterson
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Tadat es perku ieročus jau uzreiz sapratu ka bus scam cuhans noerpoja kad noliek koferi ar naudu un pats pekšni parada kad tur ir es noerpoju kad panemu nolieku ierocus un cuhans sak temet naudu neiedot
Pierādījumi:
esmu gejs sukaju
1. Tu sāki tēmet uz mums
2.Mēs tev iedevām naudu un tu uzliki vep
3. Paņema ieročus un uz tevīm sāka tēmet un tu sāki occ raudāt lai naudu dod
Arča mes iedevam tukšu koferi,bez naudas 😅😅😅,pats vainigs kad nepaņēma un nepaskatījās.
Sūdzība nepatiesa.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
nauriks, pidars, Jitzie, Twizzy, jurislips, command, Bosch, ivanovs, Assassin, uravnobeshen, Lauronja, Tējaaa, trisarpusi, Growsmile, Suprīīīms, Murish, Draugs, sippa, friend of deer, Sestais, MustanK, dandijs, Angelis, FizzyS, draiver, Ceikaa, SANLA, bLank, Castellani, smifnwessun, Skrevele, Tropkillaz, Ricins, Daave, Sharper, archaa, Raivis, fletcher2, Stefan, GaraiS, Mayans M.C, LogiTec, Hačiko, ELSB, hood trooper, Japo, daunars, tavsmurgs, Kiwix, Psychicaut, marats, 518293182, Kristers, EBK, Atty, gxngmember, emilinss, samantiina, CarD, girts, Tankists, Niknaaks, RavenS, HuskLV, Pinte2, bigboi dude, Gangsta, Valchhaaa, kristaps_hokage, niksniklaavss, Ērms