bilde ko parada kad esi afk par ilgu
Arhīvs
3
0
topic
Midnight Tuning Garage
Pinte2
Lietotājs
16 atbildes forumā
Online: 12h 43m 01s
Redzēts 2020. gada 29. novembrī, 16:58
Pievienots, 2020. gada 18. novembrī, 22:23

-Informācija-

Midnight Tuning Garage ir garāža kas ir tendēta uz automašīnu sportu, kā Drifts, Dragrace un citām veida auto sacensībām. Nodarbojas arī ar Vecu japāņu auto restaurāciju un uzlabošanu vizuāli, gan tehhniski. Organizācija veidos dažādas sacensības, kas tiks saskaņotas ar LSV.

-Sacensību apraksti-

Dragreiss - dragreiss ir paātrinājuma sacensība starp diviem automobiļiem ar startu no vietas un finišu gaitā ceturtdaļjūdzes vai astotdaļjūdzes taisnē, kur uzvarētāju nosaka īpaši šim mērķim Arī sacensību tiesāšana ir nodota profesionāļu rokās. Faktiski pašas sacensības notiek divu grupu “Street” un “Pro” ietvaros, kuras attiecīgi ir sadalītas sīkākās klasēs. Sacensības notiek pēc izslēgšanas principa – ātrākais braucējs tiek tālāk. Pirms izslēgšanas braucieniem notiek kvalifikācijas braucieni.

Drifts - Drifts ir autošosejas paveids, kurā rezultāts netiek noteikts pēc sekundēm un to simtdaļām, bet gan vērtēts pēc tādiem kritērijiem kā leņķis, ātrums, josla, prezentācija. Būtība Drifts ir automašīnas kontrole vadāmā sānslīdē. Tā ir braukšanas tehnika, kad braucējs trasē cenšas ieņemt joslu (ieteicamo joslu parasti nosaka tiesneši dalībnieku sapulces laikā), no kuras automašīnu varētu pakļaut vadāmai sānslīdei pie pēc iespējas lielāka ātruma.

((Organizācijas storiju veidosim caur ss doma vēlāk pāriet uz nelegālo jomu, lai veidotu labāku un kvalitīvāku roleplay.))

((Zem topika palūgšu neko nerakstīt, lai nektiktu veidots spams un tamlīdzīga draza))

Pēdējo reizi rediģēja Pinte2, 2020. gada 18. novembrī, 22:28.

Lietotāji skatās šo tēmu: 0