| 1 posms; Personālā informācija |
Uzvārds, vārds: Roni Lynch
Dzimums: virietis
Personas kods: 2121-0101
Dzimšanas vieta: Lsantosa
Štats: San Andreas
Deklerētā dzīvesvieta:
Faktiskā dzīvesvieta: es dzivoju pie drauga jo majai man vel nauda ira jakraj.
Pilsonība: baltadainais
Tālruņa numurs:781200
E-Pasts: Cole.Roni@sanandreas.com
| 2 posms; Jautājumi |
Kādēļ Jūs vēlaties kļūt par Los Santos Policijas Departamenta virsnieku?: Jaunās dzīvesvietas un te ira daudzām personam ir ieroči un gribu lai citiem cilvekiem nedaritu pari un palidzet cilvekiem un ir grūtības atrast darbu, es esu ieraudzijis cik daudz policisti ir nomiruši un gribu stradat LSPD lai varu izdarit nomirušo policistu iesaktos darbus varu ari but kada policista paligs.
Kādēļ tieši Jūs būtu jāpieņem departamentā?: Esmu persona, kas mācās ātri. Iziet visas pārbaudes un testus būs viegli, jo centīšos apgūt visu, lai darbu vrētu nobeigt uz visiem 100%. Esmu fiziski gatavs šadam darbam.
Kādi ir riski darbā policijā?: Iespēja no cilvekiem kuri ir abruņojušies gut lielas traumas vai nomirt uz vietas.
| 3 posms; Zvērests |
Es, Roni Lynch , Los Santos toposa LSPD darbinieks svinīgi apsolos nežēlot savus spēkus un prātu labākas dzīves veidošanai,manas dzimtās zemes un Los Santos tautas labā. Apsolos pēc labākās sirdsapziņas veikt LSPD darbinieka pienākumus. Ar savu parakstu, es apstiprinu, ka ievērošu zvērestā minēto. Es apzinos, ka par zvēresta nepildīšanu bus draudz kriminālatbildība.
Esmu gatava kalpot LS labā!!!
(( 4 posms; OOC informācija ))
Vārds: andis
Vecums: 15
In-Game UCP vārds: andis
Spēsi lietot programmu Discord?: nē
Vai pēc iestāšanās Departamentā Tu būsi spējīgs/a izmantot mikrafonu mūsu Ts3 kanālos? [OBLIGĀTI]:nevru jo d ,bet varešu izmantot spelē raciju
Ekrānšāviņš ar Admin History ( /history ):nevaru uztaisit ss
Cien., Roni Lynch
Los Santos Policijas Departamenta Rekrutācijas un apmācību divīzija ir izskatījusi Jūsu iesniegto aplikāciju. Vēlamies informēt, ka Jūsu aplikācija tiek noraidīta.
Tas nozīmē, ka Jūs netiekat pārvirzīts uz nākamo kārtu - intervija.
Atkārtotu aplikāciju variet iesūtīt pēc 2 nedēļām.
Novembris 18.; 2020
Los Santos Policijas Departaments
Rekrutācijas un apmācību divīzija
Los Santos, LS 90012, Police Plaza, Pershing Square
ArtisLV, Niknaaks, andis227, Kiwix, daunars, Lauronja, Maruss, Skrevele, Devitais, IceKing, archaa, niksniklaavss, Sharper, Zoro227, Reflex, CarD, uravnobeshen, Castellani, FalkeLV, tavsmurgs, pidars, Supreme, sippa, Murish, Durdulis, hood trooper, Gangsta, samagon4ix, Bosch, Tropkillaz, ELSB, dandijs, nauriks, amsterdam, Ricins, RainersK