Paraugs, kuru jānokopē un jāizpilda, kad iesniedz sūdzību
Tavs lietotājvārds: Swa
Pārkāpēja/u Vārds_Uzvārds: Kendrick Hall, Narek Akopjan
Iesaistīto personu lietotājvārdi: neteica kad jautāju
Ko spēlētājs/i pārkāpa: Tātad stāvu pie igs, piebrauc tie, viens no viņiem palūr kas man inva un tad kādu laiciņu paseko, pēc kā apzog, pašu auto, un vēl lietas 10k+ apmērā : 12. Noteikums, kā arī par apzagšanas daudzums maksimāli 5k.
Pierādījumi:https://imgur.com/gallery/tNEp3gm
Komentāri: Ja nebū'tu apskatījušies manu inventāru ganjau būtu sekojuši kādam citam no igs, jo man tur bija viss bomzīgākais auto. Tas no manas puses arī viss
Pasham neliekas,ka esi uztaisijis PG parnesajot to visu lidz?Tavs bratins tak GM,nav neko iemacijis?
Nu nejau viņi atzīsies, bet neskatoties uz to viņi vēlprojam pārkāpa 12. Noteikumu, kā arī 5k apzagšanas limitu. Vēlos vēl pieminēt to, ka pagājušo sezon man 1 no administrācijas lockeļiem kategoriski aizliedza zagt transportlīzdzekļu uzlabojumus.
manuprat sho sudzibu var slegt ciet,bezjedzigi te izskatit.jauniesha bralis nemak iemacit noteikumus,paldies.
@sestais ja mani nepazīsti, vari nemaz nerunāt.
Labi pietiks veidot te čatu , gaidat kamēr izskatīs kāds administrātors..
Tas maksimāli apzagšanas daudzums ir domāts tikkai naudai, maksimums 5k, par to piekasīties nevari. Žetonu zagt viņi nedrīkstēja.
Daļēji sūdzība ir patiesa.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
nauriks, benchiks, fletcher2, Bridges, ivanovs, Murish, FalkeLV, renarz, Angelis, LUĪZE, Freimis, Mayans M.C, wind, Gangsta, Tropkillaz, Sestais, bLank, Hačiko, Assassin, Pluto, LSD, Artix, Bosch, Raivis, dandijs, daunars, Skrevele, Draugs, Kristherz, niksniklaavss, Lauris29, samantiina, Kriksis, emilinss, archaa, Ofkors, Castellani, draiver, Reflex, zebbiiix, Kapracis, pidars, SANLA, Emmet_Bowman, hood trooper, 518293182, raciskalnus, Kiwix, Tējaaa, siera_torte, GaraiS, ELSB, Lauronja, Kristers, Supreme, IceKing, RainersK, FizzyS, Twizzy, ricis, gxngmember, Ceikaa, uravnobeshen