Tātad , vēlos dzirdēt jūsu domas par ziemu iekš servera , izsakiet savas domas ar sakarīgu iemeslu .
Nē
Los Santos = Los Angeles
Kalifornijā nav sniega
Tas nekas , būtu vismaz ziemassvētku atmosfera.
būtu labi,ja vēll mašinas slīdētu takā pa ledu būtu visspār konča
Es tikai PAR, jo nu lai jau kaut kādi ziemas prieki arī kick serverī tiek, tā ka visiem slīd
bluupinz visu pateica augstāk
nekādas jēgas no ziemas nav, visi tik slīpētu gar igs, roleplay nekāda nebūtu.
Pēc manām domām būtu laba ideja ja pievienotu sniegu, būtu savādāka atmosfēra ka ne ka ziema..
tieši tā,visi vilktu ārā savas ziemas miskastes un dotos slīpēt
Nē, lol. Visu informāciju norādīšu zemāk un pārējo paši sapratīsiet.
Mēs neēsam red county kuru var pielīdzināt praktiski jebkuram ASV apgabalam...
Ziema tika testēta iepriekšējā sezonā ap decembri. Atmosfēra bija fantastiska, vēlētos to redzēt arī šai sezonā. Esmu par idejai.
dirst ej
Lūdzu nē, tikai ne sniegu iekš servera. Kā jau augstāk minēja, iekš Kalifornijas ar sniegu ir tākā ir. Tas protams ir mans viedoklis. Var atrast kompromisu ar sniega ieviešanu, bet tikai ar tādu norunu, ka es viņu varu izslēgt iekš f10.
kas nepatīk ziemai visi skraidis maikās
Piekritīšu Castellani, būtu patīkamāka atmosfēra, jo ziema tuvojas.
Dzīve ir viena sarežģīta lieta, un tajā ir nepieciešams pastāvīgi sev atgādināt, kas tu esi un uz kurieni tu ej!
/@edavardi
Šitādu stūlbumu tikkai lomuspēlē var realizēt, ne te. Uzmodo pats uz savu gta sniegu un spēlē.
There's no god, no saviour, no paradise and no life beyond. Our existence is limited. Nothing will save us from death. Use your time on earth wisely.
Be kind to others, share your wealth - donate to the poor, protect the environment, use your opportunity every day to make earth a better place.
Es saku, ka vajadzētu to labāk izdarīt tā, kā teica @Tropkillaz , bet nu , ja tiešām kāds grib serverī to sniegu , tad vismaz iedodat arī iespēju viņu izslēgt!
4Pakas Crip - Kordell Green
W/S ARMENIAN POWER - Said Avdalyan
Rollin 30s Harlem Crips - Douglas Bullard
52/92 Pueblo Bishop Bloods - Demetrius Lott
Es domaju vaidzētu sniegotos ceļus, tā ir inčīgāk un vismaz interesantāk spelēt, pašiem būtu tāds ziemassvetku noskanojums ari serveri. Ja sakat ka nav Los Angales sniega bet tas jau nekas nav pilnigi viss japielidzina pie dzives, pasiem jau interesantak butu.
Kāds sakars ar drifta serveri ? Neviens šeit nerunā par slidīgiem ceļiem lai būtu iespēja slidināties ? Ja tev ir normāls vāģis , tad var slidināties bez sniega , runa ir par to ka būtu forša atmosfēra , jo irl nav sniega , vismaz spelē būtu .
rackzz, niksniklaavss, nauriks, ivanovs, Draugs, ELSB, annija, daunars, Gangsta, DidzzyS, LUĪZE, Bosch, passat, Psychicaut, dandijs, Angelis, hoodsta, Fosiks, Murish, Gozmit, wind, LMD, Raivis, Suprīīīms, frostz, Tropkillaz, Freimis, Sestais, Lauronja, Kristherz, Snikeritis, yostu2, hood trooper, Durdulis, balenciaga, Castellani, TrustR, Twizzy, Kristers, ricis, siera_torte, fletcher2, IceKing, SANLA, Artix, renarz, Kriksis, sippa, Ricins, Supreme, RainersK, smifnwessun, GaraiS, PETER1ZZ, uravnobeshen, DidzzyS., LaKush, CarD, Kiwix, Niknaaks, girts, Pluto, gxngmember, Sharper, Assassin, archaa, Emmet_Bowman, 518293182, draiver, FalkeLV, Tējaaa, kristaps_hokage, Bridges, pidars