Eyo, sveiki visiem. Nodomāju, ka vajadzetu uzmaukt sasveicināšanos, lai uzzinātu par mani vairāk un kā nekā new to MTA RP esmu. Mani sauc Mareks, esmu 18 gadus vecs. Dzivojos Rīgā, kreisajā krastā. Brīvajā laikā esmu āra ar čomiem, bet kā sācies attalināti viss, nodomāju atpakaļ atgriezties gaming. Kādreiz speleju samp RP, bet LV tas tagad ir dead af, piedavaja čomi uzspelet MTA RP un padomaju hell yea, serveri var satikt mani ar nick Dereck_Solomon.
Mūzikas gaume ļoti piesaista 90 gadu hip hops, vismīļakais reperis ofcourse 2Pac, klausos kopš 13 gadiem, bet tagad esmu sācis klausities drill reperus, iepaticies ļoti pop smoke, king von, fredo santana RIP 2 them all un chief keef.
Mācijos Zepā, Rīgas rajonā , 9klases pabeidzu un aizgāju mācīties par datortārpu RVT, ye bēdigi slavenais teķis kad pabeigšu, nezinu kur tālāk macities, prob jabrauc hustlot kaut kur ārzemēs.
Tiksimies serverī
Chaw.
cau
Sup
yo
sveix <3
Wsup, tiekās ielās.
sup
Wassup, veiksmi tev šajā projektā. Cerams, ka patiks.
4Pakas Crip - Kordell Green
W/S ARMENIAN POWER - Said Avdalyan
Rollin 30s Harlem Crips - Douglas Bullard
52/92 Pueblo Bishop Bloods - Demetrius Lott
Cawaaaaa <3
Haiyaa un lai jauki pavadīts laiks ;)
wazaapppp
Nu sveiks.
shockins, dandijs, shakuriox, Haseeb, Draugs, fletcher2, hoodsta, RavenS, Runčuks, smifnwessun, Ricins, Tropkillaz, bLank, SANLA, Kristherz, Laurz, DriverOG, Angelis, sippa, Assassin, daunars, Žirgan, Kiwix, Lauronja, LaKush, RaspyS, friend of deer, Fosiks, GaraiS, amsterdam, uravnobeshen, kristaps_hokage, Kristers, LUĪZE, HASDYUGASD, command