topic
sodsPievienots, 2020. gada 06. novembrī, 16:25
man uzlika sodu par to kad man nebija reģistrets auto kaut vins biaj un tad man bija jaapmaksa sods bet es to nevareju jo nebija nauda un nebija pa ko nolikt tiesibas tad amn iedeva draugs naudu tiesibam un man nobloķēja bankas kontu un es nevaru izņemt no bankas naudu un mani par to apcietinaja (par to kad nebija nomaksats sods) un man teica to kad nonems nost sodu bet nenoņēma . paldeis par uzmanību
Lūdzu pēc parauga https://mta.kick.lv/forums/topi…inieku/?post=0
Lietotāji skatās šo tēmu: 0
Lietotāji, kas ir lasījuši šo tēmu: 49 ( 157 skatījumi )
Jitzie, Bosch, Gonzalez, Enija, Murish, yanchux, Angelis, YuNg HeFnEr, Mitrais, Kiwix, Suprīīīms, wolfenstein, draiver, fletcher2, Castellani, Thomas, Durdulis, DriverOG, Lauronja, Supreme, GaraiS, RainersK, Kristherz, samantiina, tavsmurgs, Devitais, esketit., LSD, smifnwessun, LUĪZE, voskanyan, Raivis, SANLA, dmer777, Psychicaut, Gangsta, Hennessy-, Stefan, Draugs, Kristers, girts, Ofkors, Dinčaa, Gozmit, pidars, 518293182, archaa, tomka_c19, dandijs
Jitzie, Bosch, Gonzalez, Enija, Murish, yanchux, Angelis, YuNg HeFnEr, Mitrais, Kiwix, Suprīīīms, wolfenstein, draiver, fletcher2, Castellani, Thomas, Durdulis, DriverOG, Lauronja, Supreme, GaraiS, RainersK, Kristherz, samantiina, tavsmurgs, Devitais, esketit., LSD, smifnwessun, LUĪZE, voskanyan, Raivis, SANLA, dmer777, Psychicaut, Gangsta, Hennessy-, Stefan, Draugs, Kristers, girts, Ofkors, Dinčaa, Gozmit, pidars, 518293182, archaa, tomka_c19, dandijs