Pats esmu saskāries ar visādiem freeziem serverī, bet neesmu vēl īsti sapratis vai tā ir servera vaina, vai vienkārši mana vecā datora vaina ^^. Rakstu, lai zinātu vai jūs arī saskaraties pie kaut kādiem freeziem/lagiem, kas traucē spēlēšanu. Aprakstiet īsi savas darbības/situācijas kurās ir jūtami kaut kādi freeze/lagi, noteikti tehniķis paskatīsies ko var lietas labā darīt, jo personīgi viņš saka, ka nav nekādu freezu.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
Būsim reāli. Idlewood gas un TLL lago visvairāk. Mazi freezi ir visu laiku bet tas ir ciešami.
man laikam sak lagot tapec ka
visi ignore mani vai ari tape ka man pilns civika ira dahuja nitro apgreidi
pa brīžiem ielago yuu,un + man nets nets kartupelis palicis
Aprakstiet īsi savas darbības/situācijas kurās ir jūtami kaut kādi freeze/lagi.
🆗🆒♿
sīkāk par ls opening kekw
Horoskopi Ātri vien zaudē savaldību!
2. vieta - Skorpions
Skorpions var izskatīties ļoti atturīgs un pat ieturēt distanci, taču viņa iekšienē viss ir gluži pretēji. Agresija šīs zīmes pārstāvju starpā kādu laiku uzkrājas un pēc tam izpaužas ārkārtīgi negaidīti. Skorpioni ir atriebīgi, tā ir viena no viņu galvenajām iezīmēm, viņi ir ļaunatminīgi. Šī zīme nepieļauj melus, tie viņus sagrauj. Kas attiecas uz krāpšanu, tad tikai mājiens, ka partneris ir viņam neuzticīgs, var padarīt Skorpionu traku.
Skorpiona zīmē dzimis vīrietis vēlas atrast labāko sievieti pasaulē - neko mazāk. Tāpēc, ja viņš ir izvēlējies tevi, tas nozīmē, ka tu esi labākā. Skorpions iemīlēs inteliģentu, seksīgu, azartisku, kaislīgu un neatkarīgu sievieti.
Skorpioni neko neaizmirst. Jūs būsiet pārsteigts par viņu spēju atcerēties pat vissīkākās detaļas par visdažādākajiem notikumiem. Sākot no priecīgiem brīžiem līdz skumjiem, Skorpioni atceras visu, saglabājot aizvainojumus un neatlaižot tos vaļā.
CODE: PRISONGANG FOR 75% DISCOUNT
nav
LABDIEN
Kas attiecas uz Lauvām, tad šeit joki mazi, jo Zvēru karalis kļūdas nepiedod. Viņš/-a ir bara līderis, viņa viedoklī ieklausās, viņam seko. Lauvas ir azartiskas darbā, mīl tērēt naudu, aptver sevi ar skaistumu un krāšņumu, tiecas pēc sabiedrības uzmanības. Šiem cilvēkiem dzīve ir kā milzīga skatuve ar gaismām un pienācīgu publiku. Lauvas pārliecināti soļo caur dzīvi ar lepni paceltu galvu. Cieņa un varenība – divi galvenie šīs zīmes dzīves dzinuļi. Lauvas ir labas pret tiem, kuri ir vājāki nekā viņi paši, bet tikai tādā gadījumā, ja otrs cilvēks pēc tā tiešām tiecas. Nevajadzētu mēģināt Lauvu piekrāpt, jo viņu “kodiens” un “uzbrukums” nav domāts vājiem nerviem.
"luize izglabs, goblins unbanos"
- kapracis 6/10/2020
"viņš vislaik tāds dirsīgs ir?"
-helludoin 8/7/2020
īsti neesmu saskāries ar lagiem, vienīgais kad tikko ieslēdzu pc un pa taisno ieeju mta, tad varbūt, bet tā ir mana datora vaina, manuprāt.
Nav, viss kārtībā.
nekas nelago hz
Pa brīžiem ielago kad braucu ar moci garām IGS, vai arī strauji pagriežos, mēdz ielagot, bet tas ir ļoti reti un tie lagi ir ciešami.
kapaju no NASA datora un pizda 3 fps
nav lagu. I5-4570 @3.2 GHz + rx470 8gb versija
Mia Khalifa my bitch
Triple Banned Mob, Brothas Behind Bans OPG, Mass DM Crime Family, Metagaming Triad, Powergamer Society, Ajail Syndicate, Never Report Gang
Nav lagu, iet kā pa sviestu.
Teikšu godīgi ir redzami kaut kādi lagi tikai ja ir daudz cilvēku apkārt, bet tā ka lago, tā baigi nē . Pie Iddlewood dažreiz ir mazāk FPS , jo daudz cilvēku un mašīnas . Vel ko esmu ievērojis dažreiz iefrīzoja braucot ar mašīnu lielā ātrumā, bet tas ir retās reizēs.
Nav problēmu, es neko nevaru pateikt, jo man kompis ir kaste un ta Lago. Ja ir pie TLL tad deg kompis. Tāpēc, viss Ok liekas
Iepriekš lagoja, bet arī retu reizi, tagad kaut kā vairs nē, ne pie TLL, ne IGS, ne LSAK..
PC ir 5 gadi ar Intel Pentiumu, ja pat man nelago, tad nu saņemās vīri
Actually, es nezinu kapec, bet man lago pats serveris, man videji ir tikai 40 fps, PH kadreiz viss bija safe, visos citos projektos uz MTA vai SAMP bazes viss vienmer ir bijis ideali, ka ari dators man ir pietiekami ok, lai pavilktu MTA. Tapec hujzin kas ta ir par problemu, esmu saskaries ar to tikai kicka.
i5 4460, GTX 1050TI, 8GB RAMS.
man parasti iefreezo kad ar masinu braukajos, iefreezo ari arpus los santos, nezinu kas pa vainu un pc pec speciem lidzigs @tavsmurgs
Idk, bet man nekas nelago pat filmējot...
Kā kuru reizi, not gonna lie, bet objektīvi, man lagi ir, jā. Visvairāk, visbiežāk IGS. TLL, Unity Station apvidū.
4Pakas Crip - Kordell Green
W/S ARMENIAN POWER - Said Avdalyan
Rollin 30s Harlem Crips - Douglas Bullard
52/92 Pueblo Bishop Bloods - Demetrius Lott
Dažreiz ielagoja, pat blueberry, datora vaina nav.
Jitzie, timaballs, figura, ELSB, SiZzy, Origo Urla, HENKONZ, command, Kartoška, Sneaky, FalkeLV, Swufy, Dawitos, astr0q, tomka_c19, LuckyDonut, dandijs, Draugs, hoodrat, ForesT, CarD, PETER1ZZ, Bosch, Raivis, Sestais, DidzzyS, draiver, Loews, sippa, yanchux, 518293182, Murish, Assassin, Kamars, ! starxzs, bLank, Bridges, renars, Flexits, smifnwessun, daunars, archaa, Angelis, Hačiko, ツARMISSツ, tavsmurgs, Sharper, ivanovs, fletcher2, marats, Dinčaa, nauriks, Kristers, LogiTec, niksniklaavss, RainersK, Kapracis, DriverOG, Arhimēds Pitagors, juppi, A1, kidpromil, kanzi, Devitais, uravnobeshen, Ricins, Castellani, Emmet_Bowman, LUĪZE, Lauris29, Tropkillaz, FizzyS, Psychicaut, Ryan Gosling, santiz, Gozmit, Saulgreezy, samantiina, acelviz, amsterdam, Kriksis, Varde, balenciaga, Hopijs, hoodsta, 2Pac, TrustR, charlys, Maruzha, Luwii, Niknaaks, Beichz, SANLA, MustanK, Guzman , EBK, ricis, Gangsta, Pluto, Suprīīīms, Lauronja, Stefan, Growsmile, girts, HuskLV, Skrevele, kristaps_hokage, bigboi dude, Atty, LaMpAcKa, beglis, Mitrais, LSD, Kiwix, JojoLV, Fosiks, Thomas, emilinss, Haseeb, ierobezojums, LaKush, RavenS, Ofkors, Kristherz, klassiks, deeznuts_, voskanyan, GaraiS, Twizzy, pidars, Kazhiks, Ceikaa, Žirgan, Hon. Judith Sheindlin, friend of deer, Hennessy-, hans, FL3X